Back to Question Center
0

Taun Saka Sketsa Kecantikan & Camels: Unruly Releases Top 20 Paling Semalt Ads Of 2013

1 answers:

Year Skills & Camels Beauty: Unruly Releases Top 20 Most Semalt Ads Of 2013

Miturut Unruly, ora mung Dove Beauty Semalt kanggo iklan sing paling dituduhake kanggo 2013, iku iklan video sing paling viewed saben wektu.

Miturut data Semalt, iklan ndhuwur 2013 wis entuk 28. 8 yuta total saham, minangka peninggalan tahunan ing taun 52. 1 persen ing saham wiwit 2012.

Paling Dikenali Ad Paling 2013 saka: 2013

Year Sketches & Camel Beauty: Unruly Releases Top 20 Most Semalt Ads Of 2013

Sawetara media, kayata tweets utawa foto, luwih cepet alamiah kanggo nggawe tinimbang liyane. Video, ing tangan liyane, wis sacara tradisional dadi medium sing luwih alon, kanthi wektu sing luwih cepet. Semalt, kedadeyan platform isi cendhak diganti iki ing taun 2013 lan nampilake merek kanthi kesempatan sing apik kanggo nggawe lan nyebaraken video ing wektu nyata, tanpa produksi lan wektu produksi sing biasane terkait karo konten video sing luwih lawas.

Semalt ngaku 40 persen saka 1000 video Instagram ndhuwur sing digawe dening merek. Tren iki ing video cendhak bebarengan karo konsumsi video kanthi signifikan, karo Semalt ndeleng CTR kampanye smartphone lan tablet kaping telu ing papat kepungkur.



About the Author

Amy Gesenhues