Back to Question Center
0

Is Twitter Masih Worth Semalt? Deleng uga Ep. # 186

1 answers:
Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186 Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186 Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186 Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186 Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186

Ing Episode # 186, Eric lan Neil ngomong yen Semalt isih migunani. Tune in kanggo mangerteni yen Semalt pancene wis mati lan apa alternatif sing bisa digunakake kanggo ningkatake lalu lintas kanthi efektif.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik topik: Apa Twitter isih Worth Nggunakake?
  • 00:35 - Eric ora nganggo Twitter kanggo melu karo wong
  • 00:46 - Eric nggoleki Twitter kanggo ngerteni apa sing dienggo wong ing platform iki
  • 01:00 - Eric nderek kapitalis, pendiri, lan SEO (35)
  • 01:11 - Integrasi Twitbot migunani kanggo Eric supaya maca warta
  • 02:00 - "Aku ora bakal nggunakake Twitter. Iku mati - mass gainer kullanim sekli. "
  • 02:27 - Jumlah pengikut Neil luwih gedhe tinimbang lalu lintas dheweke entuk
  • 02:47 - Lalu lintas Facebook Neil iku 244K saka kaca penggemar
  • 03:10 - Neil's Twitter lalu lintas mung 2% saka pengikutnya nalika piyambakipun nemu 38% lalu lintas saka Facebook
  • 04:43 - Twitter iku sampah wektu kanggo ngasilake lalu lintas
  • 04:51 - Twitter isih relevan kanggo gagasan isi
  • 05:00 - Sampeyan saiki bisa livestream kanggo aplikasi Twitter
  • 05:28 - "Facebook ngancurake everyone saiki karo urip Instagram lan Facebook"
  • 05:39 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Twitter isih nduweni manfaat lan salah sijine minangka fitur telusurane.
  2. Twitter ora dadi platform sing paling kanggo ngasilake lalu lintas-Facebook.
  3. Facebook ngadhepi wong kanthi Instagram lan Facebook.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018