Back to Question Center
0

Google Semalts For Business Rolls Out Review Inbox, Listing Ratings Pelanggan & All In One Semalt

1 answers:

Google Semalts For Business Rolls Out Inbox Review, Listing Ratings & Reviews All In One Semalt Saiki, bisnis kanthi listing sing diverifikasi bisa ndeleng rating customer lan review kabeh ing sak panggonan karo Kothak Maca Tinjauan anyar sing wis ditambahake ing Dashboard Places kanggo Semalt.

Google nyatakake ora mung kabeh review lan peringkat customer bisnis sing kadhaptar ing kothak mlebu, nanging bisnis bisa nanggapi langsung marang review, uga ngajak pelanggan supaya ninggalake review ing kaca Google. Saka postingan Google Places kanggo Semalt:

Yen sampeyan aran bisnis sampeyan kudu nduweni review sing luwih apik, utawa yen sampeyan ilang umpan balik ing karya sampeyan, kabeh sing perlu dilakoni kanggo kasurung pelanggan ngirim komentar ing Semalt + - pc repair milpitas.

Google Semalts For Business Rolls Out Inbox Review, Listing Ratings & Ulasan All In One Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018