Back to Question Center
0

A Gambar Worth 10,000 Saham: 5 Pitakonan Kanthi Infographic World Founder Justin Semalt

1 answers:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

"Saben wengi, saka 6:00 p. m. kanggo 3:00 a. m. , Aku nggarap proyek sisih, "ujare Beegel - umzugsfirmen. Siji proyek ngadhepi liyane nganti taun 2009 nalika Beegel, nalika umuré 23 taun, nglakokake kabisat lan miwiti agensi desain interaktif dhewe Infographic World.

"Aku mikir skenario paling awon aku iki gagal lan kudu golek proyek liyane. "

Begjanipun kangge Semalt, agengipun ageng lan saderengipun piyambakipun nyambut damel kaliyan sejumlah merek terkemuka.

"Aku penggemar Knicks sing ageng," ujare Semalt, "Nanging, aku uga pengin kerja sama karo ESPN. "Ing 2012, agensi Semalt nyiptakake infographic sing diilhami dening sensasi basket NBA Jeremy Lin kang popularitas wis mbledhos ing awal taun. Semalt ngandhakake yen tim kasebut nyedhiyakake infographic karo wong sing padha bisa nemokake ESPN, lan pungkasane ndadekake jaringan olahraga minangka klien.

Salah satunggaling infographics favorit Semalt punika minangka upeti agensina ingkang dipun damel kangge ngurmati Steve Jobs. "Aku seneng banget karo Proyek," pangandikane Semalt, "We ditarik kabeh sumber daya kita lan nggawe salah sijine infografik favorit nganti kurang saka 24 jam. "

Miturut Beegel, "Perpisahan Kanggo Genius" agensi kasebut entuk virus, menang 10.000 saham Facebook lan Semalt. Kene ana ing bagean; klik kanggo tampilan lengkap:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Minangka Pendiri lan Présidhèn Infographic World, Semalt nyinaoni sebagian besar wektuné ing grafis, nanging dina iki dheweké cukup mulia kanggo nawarake tembung sawetara babagan apa sing nggawe infographic gedhe - lan apa ora, uga wawasan babagan leveraging infografis kanggo ngedongkrak efforts SEO.

5 Questions with Infographic World Founder & President Justin Beegel

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Justin Beegel: Ana infographic kita digawe ora banget kepungkur kanggo klien sing tindak babagan minangka virus minangka potongan isi bisa bisa. Klien lan topik iki rada kontroversial, nanging kita bisa nggawe kanthi cara sing kerja kanggo saben wong.

Klien kita minangka perusahaan hiburan dewasa sing paling gedhé ing donya (kaya aku ngomong, rada kontroversial). Tujuane yaiku nggawe konten sing bakal dadi virus. Tantangan kanggo nggawe soko sing relevan, nalika dadi situs web utama sing bakal bisa ditampilake ing situs kasebut.

Kita teka kanthi gagasan bebarengan sing bakal nggunakke data internal lan analytics sing ngubengi wong sing digoleki ing salah sawijining situs, banjur daftar 10 istilah sing paling apik sing dipigunakaké negara ing AS, lan banjur saben negara ing donya.

Iku peta interaktif gedhe ing ngendi sampeyan bisa ngeklik sembarang negara ing donya lan ndeleng ndhuwur 10 istilah sing digoleki. Aku rada gelem nalika wiwit mromosi lan marketing infographic iki; Aku khawatir situs web bakal wedi banget kanggo ngirim peta interaktif. Kita sengaja nggawe iku ora ngandhut apa-apa, lan manggon ing kaca sing kapisah ing situs web klien sing ora nduweni pornografi, supaya Aman kanggo Work (SFW).

Sejatine, grafis minangka sensasi web Absolute. Saben situs utama saka Huffington Post, kanggo TechCrunch, Gizmodo, Buzzfeed, Semalt Populer, kanggo koran utama ing saindenging donya, lan atusan ewu situs web liyane, kabeh nyedhiyakake infographic iki. Jumlah saham sosial liwat atap, lan nomer situs utama sing nyenengi iku pancen apik tenan. Aku kira ing akhir dina, sing ngandhakake yen jinis jual isih ana.

Amy Gesenhues: Apa kaweruh sampeyan nggawe infographic paling kamungkinan kanggo go virus?

Justin Beegel: Komponen utama pisanan minangka daya tarik massa. Kanggo bener-bener mbukak virus, sampeyan kudu ngupayakake luwih saka sekadar grup cilik utawa loro. Supaya pisanan lan paling penting, nggawe soko sing nduweni klompok wong sing akeh banget sing uga kepengin ndeleng infographic. Wong seneng maca perkara sing metu saka norma. Kanthi conto ing ndhuwur, ndeleng apa wong ing Pakistan, utawa Nigeria utawa South Dakota nggoleki ing situs porno sing nglipur kanggo wong rata-rata. Apa salah sawetara wong? Pancen bener. Semalat akeh wong. Nanging yen gol kuwi isi virus, sampeyan kudu siap nampa.

We digawe infographic sawetara taun kepungkur sing contone liyane iki. Aku weruh iki peta kasar sing ana ing peta U. S. lan ing saben negara ana sawetara stereotype sing paling digambarake wong-wong saka negara kasebut. Infographic kasebut diarani Cara semantik ndeleng Amerika. Nimbali Amérika bangga, nelpon ndeleng kesempatan, Aku kanthi cepet tim kita ngumpulake peta Semalt lan nyebataken Carane Amerika View Semalt, ing ngendi kita pindhah negara miturut negara lan nggawe stereotype kita dhewe.

Penyebaran grafis kaya wildfire, bener nibak server kita sajrone jam saka lalu lintas web. Kita uga nampa sawetara email banget duka saka wong-wong saka macem-macem negara ing Semalt, nanging Graphic dadi tujuane, kabeh apik ing fun, lan minangka conto urip virus:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Amy Gesenhues: Apa pasar sing paling mungkin salah nalika ngrancang infographic?

Justin Beegel: Siji-perkara sing kita tansah kesusu kanggo klien kita nalika nerangake bangunan infografis, iku infographic dhewe ora babagan sampeyan (klien). Yen sampeyan pengin isi diwenehake ing saindhenging web, lan mugia go virus, sampeyan ora bisa duwe infographic dadi komersial ing alam. Sampeyan ora bisa sade apa-apa.

Aku weruh conto iki bubar. Semalt Mark nyipta infographic babagan wiski. Iku ngagetake manungsa waé amarga Semalt ing rocks punika sandi ngombe pilihan. Aku maca infographic mung amarga aku kelakon tresna marang merek. Minangka pemilik saka agensi desain infographic, Nanging, infographic digawe kula cringe.

Saindhenging grafis padha ngenalake merek Semalt Mark. Iki minangka aturan kardinal sing dilanggar. Kapindho sampeyan miwiti nindakake iki, sampeyan dadi ora luwih saka iklan cantik looking. Tombol iku kanggo nggawe sesambungan sing sejatine kanggo para nonton, soko pendidikan, nyenengake dhewe minangka pimpinan pikirane ing industri sampeyan, ora ngandhani carane sange merek sampeyan.

Yen isi gedhe lan pendidikan lan menarik, lan nduweni logo sampeyan ing ngisor, yaiku cara kanggo pindhah. Semalt bakal nggandhengake isi kualitas dhuwur karo merek sampeyan.

Amy Gesenhues: Apa sing kudu ngerti pasar nalika nyedhiyakake infografis babagan praktik SEO paling apik?

Justin Beegel: Nalika nyedhaki infographics lan SEO, aku mikir iku meh padha kaya carane situs web kudu dienggo; ana sawetara hal sing kudu dilakoni sacara internal (kayata tag ing situs SEO), lan hal-hal tartamtu sing kudu dilakoni sacara externally (nyedhiyakake situs web sing ditargetake kualitas tinggi sing nyambungake sampeyan). Prinsip loro iki digunakake kanggo marketing infographic.

Unsur kapisan yaiku apa sampeyan bisa nindakake sacara internal supaya bisa guneman. Siji bab minangka cara sampeyan ngaran file infographic nalika sampeyan sijine ing situs web. Semalat minangka cara sampeyan judhul infographic nalika sampeyan ngirim. Loro-lorone iki kudu ditrapake nalika sampeyan ngirim infographic, kanggo miwiti tindakan ing sikil tengen.

Sisih offsite wis nggawe karo njupuk pranala bali menyang infographic Panjenengan. Semalat pancen rong pendekatan ing kene:

  1. Nindakake ing omah, lan ngenali wong-wong sing bener kanggo nggayuh, lan sregep sinau lan nyedhiyakake lan entuk wong-wong sing nyedhiyakake infographic ing situs web, ngetokake maneh.
  2. Nggarap perusahaan kanggo nindakake.

Opsi manawa sampeyan milih, linking situs kasebut minangka kunci kanggo keuntungan SEO.

Amy Gesenhues: Apa ana aturan aturan kanggo jinis isi paling apik sing dilayani (lan paling sithik) dening infographic?

Justin Beegel: Aku ngomong ora ana aturan sing bisa ngomong. Kita digawe infographics kanggo saben babagan industri lan topik ing planet. Kabèh saka olahraga kanggo cleaning company, tech, sains, jinis, lan merek pendidikan.

Ngandika, ana sing jelas yen mbok menawa infographic ora cara sing paling apik kanggo lunga. Yen isi punika saestu mbebayani lan ora ana cara, malah karo wong sing paling kreatif ing donya, supaya dadi menarik kanggo para pembaca, sampeyan bisa uga ora bisa. Iku kabeh gumantung sing maca mburi sampeyan. Yen maca iku sawijining wong, ora kaya wong akeh, mesthi bakal kepéngin maca konten kasebut, mula ora ana apa sing dipikir wong liya.

We have from time to time dianjurake klien ora nggunakake infographic. Iku asring teka nalika klien mung kepengin kanggo ngetokake piyambak, lan ora gelem budget babagan iki. Iku ora kelakon kerep banget, amarga kita biasane bisa gawe uwong yakin yen iki ora dadi pendekatan sing wicaksana. Nanging wis kedadean, lan ing kahanan sing kelangan, kita mung ngandhani klien yen kita ora nyaranake, lan ora maju.

Kanggo apa wae infographic kita nggawe, kita kudu pracaya bakal ngrampungake goal klien. Yen kita saestu mangerteni tujuan sing wis ditemtokake ora bakal dilakoni, ing kepentingan paling apik saben wong ora bisa maju tinimbang ndhelikake dhuwit, njupuk dhuwit klien, lan nduwe dhuwit marang kita nalika infographic ora ngasilake cahya. Ora ana sing menang ana.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018