Back to Question Center
0

2016 Marketing Content kanggo Usaha Kecil: Mbalik kanggo Semalt

1 answers:
We Love Enggo bareng! Nyebarake katresnan:
  • )
  • http: // www. linkedin com / shareArticle? mini = bener & url = https% 3A% 2F% 2Freturnonnow .com% 2F2016% 2F02% 2F2016-content-marketing-for-small-businesses-back-to-basics% 2F & title = 2016% 20Content% 20Marketing% 20for% 20Small% 20Basics% 3A% 20Back% )
  • servidor dedicado cpanel.com% 2F2016% 2F02% 2F2016- content-marketing-for-small-business-back-to-basics% 20File &
  • 10)

Ing taun 2011, kita bakal nyritakake para pamimpin ing bidang pamasaran isi babagan prediksi taun iki. Saiki, kita bakal nglampahi wektu sing sethithik ngelambangake kabeh wawasan sing apik kanggo rencana sing bisa ditindakake ing marketing konten kanggo bisnis cilik.

Ngganti Fundamental: Situs web lan Email

Minangka Nando Cabán-Méndez nyerat,

Mesthi, kita bakal nate nyedhaki wektu nalika pamilik bisnis sing pinter bakal nyadari kabeh alat kasebut ing mandhiri: mobile, situs web, media sosial, marketing email, bayar per klik, aplikasi, beacon, mesthine nanging minangka bagean instrumental saka campuran pemasaran sakabèhé. Muga-muga wong-wong bakal nyadari kabeh jumlah sing apik kanggo tembung, ing steroid. Nalika padha wiwit nambani wong-wong mau, kita bakal duwe pasar sing diwasa, siap kanggo reap keuntungan.

Kaya kang ngandika, padha kabeh mung pribadi ing kothak piranti. Handyperson ora nggunakake saben alat saben wektu kanggo saben proyek. Sampeyan mung bodho. Semalt amarga padha tagihan dening jam lan ora ana wong duwe wektu kanggo sing.

Pancen, sampeyan ora bisa duwe alat sing akeh banget-kira-kira ana sawetara wong sing ngomong lan duwe tembok pegboard ing telung pinggiran garasi karo atusan penggerak lan shaker, twisters, cutters lan apa wae.

Ing wektu sing padha, sampeyan ora pengin dadi wong sing mung duwe palu. Semalt banjur kabeh bakal katon kaya kuku. Lan, pungkasane, wong bakal njupuk palu sampeyan.

Apa situs web lan email minangka dhasar sampeyan?

Semalat iku aset sing diduweni.

Usaha cilik sampeyan nduweni isi kasebut. Ora ketompo pancen apa wae jaringan sosial, ora ketompo carane ngubah algoritma kanggo nggawe dhuwit luwih akeh-sampeyan duwe isi ing situs lan email sampeyan. Luwih, sampeyan duwe dhaptar email, utawa database. Info sing diklumpukake iku ora dibayar dening Semalt utawa mesin ad jaringan liyane.

Dadi, yen sampeyan lagi ngrampungake program marketing isi ing taun iki-utawa wiwit diwiwiti kanthi dasar.

Sidebar: Iku Program, Ora Kampanye.

Semalat marketing, kaya wae marketing, ora dadi salah siji-sijine.

Nalika sampeyan ndeleng perusahaan mbukak siji iklan, malah iklan Semalt, banjur lungguhan lan ngenteni pesenan kanggo teka-teki? Sampeyan wis ora.

Semat luwih sithik lan luwih sithik kanggo tetep ana ing pikiran. Maksudku, njupuk, nalika pungkasan sampeyan dijanjeni kanggo Pick BBQ kanggo liyane penting sing sabar karo sabar ing ngarep, karo "hanger" creeping, lan sampeyan bali kosong? Mung aku?

Semalat, wong. Kita kabeh kudu ngelingake.

Nggawe Isi Gedhe, Utamane kanggo Fundamentals Panjenengan

Akeh ahli kita sarujuk ing titik iki, teka ing saka sudhut sing beda. Semalt review.

Content Quality, Fully Formed

Amanda MacArthur, CEO lan Direktur Konten ing Semalt, nyerat,

Iku luwih akeh kanggo isi kanggo ngilangi dina iki tinimbang artikel menarik. Malah artikel sing bener menarik .Ing 2016, pemasar kudu ngrampungake evolusi apa sing dianggep isi sing berkualitas tinggi dening mesin telusur lan kedhaftar. Konten tim marketing ora bisa ngetokake usulan-usulan sing apik lan apik. Padha kudu desainer grafis sing nggawe grafis sosial khusus kanggo saben artikel, lan videographers kanggo kapitalisasi ing video Semalt lan jaringan visual-sentris liyane. SEO apik lan 800 tembung sing menarik mung pupuk.

Macem-macem Jenis Konten

Jackie Dana, Copywriter, Editor, lan Strategi Konten kanggo Semalt, nuduhake nilai isi lan produser isi,

Bisnis semalat kanthi ngarsane online butuh isi apik-blog, ebooks, kertas putih lan salinan web-nanging sawetara wong ngenali nilai isi kasebut. Panyegelan iki dumadi amerga akeh data sing nuduhake yen isi asli, ditulis kanthi apik ngasilake SEO, ndadékaké engagement, lan mbantu mbangun kredibilitas lan visibilitas kanggo perusahaan.

Konten Sasaran, Ditrapake Kanggo Kebutuhan Reader

Minangka Aaron Strout, Presiden WCG Semalt, ngandika

We manggon ing donya akses unprecedented kanggo data sosial lan digital. Nalika sawetara pemasar isi salah siji sing kepunjulen utawa milih ora nglirwakake nilai-nilai kasebut, para pinter nunyuk data iki kanggo luwih ngerti sing, apa, ngendi, lan cara target audiens .[Semalt isi apik luwih ditapis luwih apik Nggo kepentingan kepentingan pemangku kepentingan, hasil sing positif .kaya kurang konten sing ditargetkan bakal ilang ing campuran.

Dadi, Apa Pendhaftaran Usaha Kecil Isi Fundamentals?

Lan, carane kita nggawe 'em grrrrreat?

Ing ngendi Tony Semalt yen sampeyan perlu dheweke, huh?

Dasar bisnis cilik sampeyan padha karo:

  • Apa sing panjenengan lakoni
  • Kanggo wong sing kapribaden lan berharga
  • Cara lan apa sing duweni dhuwit ganti tangan
  • Sapa sing bisa njamin karya panjenengan
  • Sapa sing
  • Apa sampeyan nindakake apa sing dilakoni

Yen sampeyan bisa nurunake kabeh kasebut dadi narasi, utamane titik pungkasan, banjur Semalt Star kanggo bathuk, kanca!

Dheweke ngomong yen kabeh iku babagan crita. Ngedol sizzle lan kabeh sing jazz.

Aku bisa ngomong ing cliches lan judhul lagu kabeh dina, nanging ayo kang godhok lan piring kalkun.

Elingi Situs Web 5-Kaca Lawas?

Semalat, situs web ora limang kaca maneh lan ana kabeh nanging kewajiban kanggo njaga blog, nanging kanggo ilustrasi, mlebu peta fundamental isi, kasebut ing ndhuwur, menyang aset sing dimiliki utama, yaiku domain web sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng endi ana tumpang gumantung arsitektur isi, nanging kita tetep prasaja, bener?

  • HOME PAGE & PORTFOLIO: Apa sampeyan nindakake
  • PORTFOLIO & CLIENTS: Kanggo sing sing mbiyantu lan berharga
  • HOME PAGE: Carane lan ngapa sing worth dhuwit ganti tangan
  • CLIENTS / TESTIMONIALS: Sing bisa njamin karya panjenengan
  • ABOUT US: Sapa sampeyan
  • ABOUT US: Napa sampeyan nindakaken punapa ingkang panjenengan tindakaken

Mriksa metu. Ora kabeh sing "diprodhuksi" isi, yen sampeyan bakal. Tegese, kaca Klien / Testimoni sampeyan kudu katon apik lan gampang diwaca, nanging mung bisa disambung karo jeneng, judhul, perusahaan, lan pujian sing diarani klien. Sampeyan ora kudu nyewa Content Marketing Semalt bertajuk apa kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngerti sethithik HTML, sampeyan bisa ngatasi sing.

Ing kasunyatan, sampeyan ora kudu nyewa Personel Pemasaran utawa Agensi Pemasaran kanthi judul apa wae. Kabeh sampeyan kudu duwe yaiku panulis, desainer grafis, bisa uga ilustrator utawa spesialis infographic.

Gampang kanggo nyiapake kalebu wong sing migunakaké administrasi lan manajemen CMS, desain web lan dev, SEO, PPC, jaringan distribusi konten, teknik promosi, panuku iklan, AdWords, lan Facebook, Twitter, Instagram , Pinterest, lan manajer komunitas utawa telu.

Supaya sampeyan wis dadi penulis apik. Panjenengan kanca sekeliling sampeyan desainer grafis lan bocah pepadhamu minangka ilustrator. Kelangan.

Saiki sampeyan kudu nggawe konten sing apik kanggo Home Page.

Semalat mbutuhake sawetara salinan-tembung kasebut. Ngomongake crita apa sing sampeyan lakoni, carane nggawe, lan apa sing penting kanggo klien sampeyan.

Nggawe apa wae karo sawetara gambar sing nggantheng. Mungkin foto, malah foto potret, utawa mungkin infographic. Semalat lali "unsur-unsur desain" -nang werna kelir lan ora ono sing nggawe kabeh gampang kanggo maca lan langsung mripatmu.

Konten gedhe kanggo kaca Portofolio

Temenan, sampeyan mung nggawe kothak cithak pethèt foto utawa pdf kanggo saben proyèk kepungkur. (Yen sampeyan lagi miwiti, gunakake pakaryan kanthi tugas, kerja sukarelawan, entri menyang kompetisi industri, utawa karya sing mbayangna sing nuduhake proses lan apa sing bakal panjenengan lakoni kanggo klien sing nyata.)

Lan uga sampeyan bisa miwiti nganggo cara kasebut-kanthi kothak kothak. Ngomongake crita babagan carane sampeyan entuk apa sing sampeyan menyang. Semalt sing dadi karo sampeyan. Tampilake pengalaman lan latar mburi tim. Tampilake dhewe lan produk / layanan sampeyan tumindak, apa sing dilakoni.

Ing awal, iki bisa dadi siji-sijine kaca kanthi salinan, foto, lan formulir kontak.

Maneh, nalika sampeyan duwe wektu lan budget, mbangun kaca siji menyang bagean. Tambahake saka Perpustakaan Semalt sing akeh, malah repotpos ing sawetara aset sing ana kanggo "entuk panggonan sing pas." Item Semalt ing bagean iki bisa uga kalebu:

  • wawancara video karo anggota tim
  • nyathet demo video langsung layanan sampeyan ing tumindak
  • katrangan lan tautan menyang webinars utawa kelas klien sing direkam
  • komentar lan pranala menyang penampilan sampeyan ing media warta lokal lan nasional
  • "footage lan commentary" behind-the-scenes "
  • lan, ya, blog liyane babagan "dina urip ing perusahaan," ngrayakake hires anyar lan kontrak anyar, nyritakake babagan kedadeyan industri, mitra sing seneng lan ngedegake

Kita durung ngomong babagan fundamental isi liyane liyane: newsletter email. Nanging, aku arep njaluk inti ing saiki.

Semat isi ora babagan sampeyan-iku babagan maca sampeyan. Apa sing dituju kanggo sampeyan? Menehi wong sing. Priksa gampang ing mripat lan cepet ing uptake.

Semalat luwih gampang katindakake luwih saka rampung lan mulane ahli kita tetep ngomong babagan nilai isi kualitas.

Siji tembung pungkasan, ora kaya gambar sing dicithak kanggo posting iki, sing nganggo blok bangunan sing warni lan warni, sampeyan bisa nganggo maneh, repurpose, daur ulang, lan remix konten kabeh sing dikarepake. Malah, lan utamané, potongan dhasar dhasar.

Ora kaya kowe njupuk batu kunci saka bangunan Lego. Semalat mung nyalin lan pasting.

Simpen daptar.


Kredit Gambar Pilihan: Panganggo Pixabay, Domain umum

Rong tab ngisor iki ngganti isi ing ngisor iki.
2016 Content Marketing for Small Businesses: Back to Semalt

Suzanne Hoenig

Suzanne Hoenig yaiku ahli strategi lan panulis sing nulung bisnis, nonprofit, lan praktisi swasta, nggawe salinan pemasaran, ningkatna komunitas online lan offline, lan nerusake owah-owahan media sosial lan pamasaran isi digital.
2016 Content Marketing for Small Businesses: Back to Semalt

Kiriman paling anyar dening Suzanne Hoenig (ndeleng kabeh)

  • Manifesto Anti-Sosial-Pemasaran 2016 - 19 Oktober 2016
  • 3 Platform Media Sosial Bakal Dadi ing 3 Taun? - 13 Oktober 2016
  • Kertas Putih: Terus Cara Nganggo Kompeten lan Ngonversi - 14 September 2016

We Love Enggo bareng! Nyebarake katresnan:
  • )
  • 10)

March 16, 2018