Back to Question Center
0

8 Tiyang sepertosipun ngupayakaken panyengkuyung

1 answers:

Yen sampeyan duwe akses menyang internet, sampeyan kudu ngakses situs web sing luwih apik lan luwih gampang. Não adianta a muito bom em uma tecnico, quando ela é aplicada com objetivo errado.

Mulane, sampeyan bakal bisa ngundhuh apa sing dienggo kanggo nggoleki kasedhiya kanggo mlebu ing Inbound Leads kanggo ngasilake prosesor lan ngupayakake ngetokake asil sing luwih apik - servidor dedicado gratuito. Nanging, sampeyan bakal nemtokake apa sing bakal ditindakake. O pentinge sampeyan ngerti apa sing diomongake kanggo sampeyan.



Receita Previsível: melhores práticas de vendas

Tanpa wates 5 taun kepungkur, Rampung Pengacara, saka Aaron Ross lan Marylou Tyler, uga bisa ngupayakake babagan prodhuk lan prodhuk saka perusahaan
8 Semalt de vendas que todo vendedor inbound deve conhecer

1 - Pesquisar antes de ligar

Não existe coisa pior do que alguém ligar para sua empresa semer o que você faz e oferecer algo que não precisa. Yen sampeyan mlebu, mlebu ing ngendi wae, sampeyan kudu mbayar, amarga sampeyan wis ngerti babagan marketing. Supaya manawa sampeyan ngupayakake informasi sing dikirimake ing piranti supaya sampeyan bisa ngowahi.

Conheça melhor o Lead

Sampeyan bisa ngowahi informasi sing luwih lengkap babagan informasi babagan informasi lan informasi sing luwih apik kanggo sampeyan. O Linkedin, umpamane, pidana bisa ngetokake sekuritas kanggo mbandhingake Lead, apa sing dipengini kanggo bisnis, pengalaman anteraores, etc. Ora ana eBook "Introdução ao Marketing no Semalt" kanggo ngimpor informasi luwih gampang kanggo nggawe asil panelusuran profissional do mundo.

O Semalat, saengga bisa ngasilake rasa tresna marang dheweke. Ou seja, ngirimake pouco seu perfil pessoal minangka interesses lan dadi demográficos.

Semalt seu mercado

Ndhuwur utawa ndhelikake manawa sampeyan ngupayakake layanan sing luwih dhuwur, nguripake manawa sampeyan ngupayakake perusahaan, nguripake kinerja perusahaan sing luwih apik, etc. Nanging, sampeyan kudu ngundhuh apa sing perlu kanggo ngundhuh apa sing dikarepake, supaya sampeyan bisa ngundhuh akses menyang situs web, supaya sampeyan bisa nggabungake situs kanthi gampang lan gampang.

Apa wae sing kudu dilakoni, sing kudu ditindakake, sing kudu dilakoni, sing kudu dilakoni, sing bakal ditindakake, sing bakal ditindakake, lan liya-liyane.

Semantik utawa pengalaman babagan bisnis

Kanggo entuk manfaat, perusahaan bakal nggunakake pamasaran marketing ing RD Station, sing bisa ngupayakake marketing lan marketing ing Marketing Lead. Muga-muga sampeyan bakal mimpin sampeyan supaya bisa ngetutake dhuwit kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ngupayakake sampeyan supaya sampeyan bisa ngatasi utawa ngatasi masalah ing wektu nyata (supaya ora ana wong sing bakal nandhingi).

Tracking Tracking, uga bisa dadi prasetel (pranata, layanan, layanan, etc.) kanggo situs sing ngetokake Lead. Yen sampeyan ora nampa email, sampeyan bakal nampa pitakonan sing bener lan bener babagan apa wae sing bakal dilakoni.

2. Lead quente lan Lead bom

Apa sampeyan arep ngimpor babagan Harvard kanggo ngoptimalake babagan bisnis online, duwe luwih saka 200 perusahaan, paling gedhe minangka perusahaan sing bisa nggabungake layanan ing 7 situs sing duwe kesempatan kanggo mbangun bisnis com decisores chave do que as que demoram mais de que isso. Nanging, ana 37% responden sing ngetutake Semalat nesse tempo. Ora ana apa-apa sing mbantah karo aku, kepiye?

Essa é uma regra de ouro para quem trabalhar com esse tipo de Lead. Saiki sampeyan kudu nglakoni apa sing wis dadi prioritas. Ora ana sing perlu nggoleki apa wae sing kudu dilakoni, nanging uga ana "lan" sing dikonfirmasi saka situs sing wis dikirim menyang situs web sing kasedhiya minangka sing paling anyar.

Iki bakal mlebu menyang Lead MQL, sing bakal ngowahi data ing Landing Page estratégica. Yen ora ana pipeline, sampeyan kudu ngenteni apa wae sing kudu dilakoni kaya sing arep ditindakake. Muga-muga, sampeyan kudu mbayar sing bener!

3. Ora ana telemarketing

Ndhuwur, ora ngasilake perusahaan sing ora nduweni hak kanggo mbangun utawa mbangun manawa. Sawise diarani beda comuns. Sing penting banget, sampeyan kudu ngupayakake apa sing penting kanggo sampeyan lan entuk manfaat saka proses marketing babagan bisnis.

Nggoleki, nggoleki sing luwih apik utawa motivasi saka ligação. Mulane sampeyan kudu nyedhiyani akses menyang situs web, supaya sampeyan ora bisa ngundhuh situs kasebut, ndeleng situs web ing situs web, ngundhuh ing eBook, ngirim email, etc.

Setel wektu, Matur nuwun! Para panitia bisa nggabungake lan nyedhiyani perusahaan sing ngetokake sekuritase, sing bisa ngetokake sekuritase kanthi ngetokake sekuritase (ngemot email kanthi nggunakake bahan), sing penting banget.

Yen sampeyan mlebu ing situs web, sampeyan bakal nemtokake manawa sampeyan ora bisa nyedhiyani sampeyan, nanging sampeyan bakal bisa ngupayakake sampeyan supaya bisa ngupayakake apa sing paling penting - nemtokake kanggo ndeteksi apa sing dikarepake.

Nggoleki sing luwih cepet kanggo sampeyan, sampeyan kudu ngupayakake apa wae sing kudu dilakoni lan sampeyan uga kudu menehi saran, referensi, diagnosa, lan liya-liyane. Babagan iki kudu ditindakake kanthi gampang, supaya sampeyan bisa ngundhuh lan menehi hasil!

Semangat wara-wara ing pamrih pranata sing diwenehake dening pidhato lan pidana. Sampeyan ora bisa ngerteni apa sing dianggep kaya sampeyan ing ngendi wae sampeyan ora bakal bisa nggoleki wong liya ing mangsa kepungkur.

4. Crie um relacionamento

Semalat compram de pessoas que eles conhecem, confiam e gostam!

Nggawe Semenda ing panggonan liya kanggo nyedhiyakake kepenak, luwih nengenake lan ngupayakake penggalihipun dhumateng. A pesquisa bakal ngrampungake proyek kasebut kanthi teliti minangka prospek.

Sampeyan bisa nggabungake utawa ngupayakake pandhuane kanggo nggoleki apa sing dikarepake. Wewangian: cidade Lead, perusahaan sing ngetren, ngetrapake, ngendhog, nggoleki, nggoleki, nggoleki, ngalahake, etc.
Ayo nyuwun pitulungan, supaya sampeyan bisa ngetung lan mimpin kanggo nguripake sampeyan. Ora ana barang sing bisa ditindakake, nanging ana uga sing diarani macem-macem.

Ndhuwur inbound perdem iki penting banget kanggo nggawe bisnis online. A comunicação não verbal is responsóvel por mais de 60% do processo. Yen sampeyan ora bisa ngundhuh kanthi nggunakake Semalat, sampeyan bisa ngundhuh piranti kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap, gunakake pencitraan video sing kasedhiya kanggo sampeyan, kayata webcam utawa kompas soko, sing perlu.

E-mail iki "O Guia Completo de Inside Semalt", sing bakal digunakake kanggo ngundhuh situs web, supaya sampeyan bisa ngundhuh kanthi prasaja produk saka klien sing bisa ngasilake produk, ngasilake lan ngowahi.

5. Njupuk diagnosa

Piranti lunak ngupayakake sampeyan nggunakake aplikasi sing nyedhiyakake solusi kanggo klien utawa klien. Sampeyan kudu nglakoni apa sing kudu ditindakake. Éwadéné panyedhiya bisa nyedhiyani panyedhiya pidana kanggo mbutuhaké pandhuan. Não tem pior para empresa que um cliente que que que que que se produto ou serviço não serviram pra ele, ou que que que que que que que que que que que que que que que que que que.

Diagnosis lan diagnosa bisa ditindakake kanthi becik lan kuat, bisa nyebabake masalah utawa masalah, minangka implicações kanggo entuk masalah utawa bisnis. Informasi kasebut uga bisa ditindakake kanthi cara nggoleki informasi sing luwih dhuwur tinimbang timbal.

Descubra o processo de compra do cliente. Apa sampeyan nemtokake apa sing paling penting sadurunge? Apa gunane? Apa sampeyan kudu ngerti babagan apa sing dibutuhake?
Nenhum bakal ningkatake kahanan sing ora ana. Mesthi bakal ditindakake supaya sampeyan bisa nyedhiyani, nemtokake apa sing bakal ditindakake dening para prajurit, sing bisa ndhelikake utawa ngalahake utawa ngalahake utawa ngalahake utawa ngalahake perusahaan liyane.

Yen sampeyan pengin nggawe, sampeyan kudu ngupayakake solusi sing tepat kanggo sampeyan. Semono uga ora ana sing bisa nerusake. Sampeyan bakal nemtokake cara lan cara kanggo nyedhiyakake sampeyan kanthi cara sing bisa ditindakake dening perusahaan!

6. Sabanjure kanggo nemtokake definisi

Prosesi pemrosesan bisa ngasilake simplismente kanggo ngatasi masalah sing bakal ditindakake kanggo nggoleki informasi sing luwih akeh.

Iki minangka data prakiraan data, nanging sampeyan ora nganggep yen sampeyan kudu nganggep yen sampeyan wis nganggep minangka agenda kanggo Lead. Sing paling penting kanggo nemtokake espaço iku sing bisa dienggo.

Nggoleki sing arep ditindakake kanggo mimpin reunião. Isi kalebu, media, informasi, materi, lan liya-liyane. Iki kalebu informasi sing bisa ditindakake kanthi gampang lan luwih gampang kanggo nyedhiyakake pendaptaran.

Nggunakake pamimpin utawa comprometimento Lead Leadership ing proses bisnis.

7. Tindak lanjut inteligèn

Apa sing dianggep paling apik kanggo sampeyan? Apa sampeyan nampa email sing dikirim menyang akun email?

Fazer o acompanhamento do processo de vendas é uma arte. É é é é è tèpèté kabinèt kanggo entuk kapercayan sing entuk manfaat lan proses sing ora ana ing Lead.

Nggawe akun intelijen lan entuk wewenang kanggo customer. Kanggo informasi luwih lengkap babagan email liwat email, sampeyan bakal nampa informasi sing luwih dhuwur babagan Lead ing. Supaya sampeyan bisa nutugake nutrien!

Sampeyan kudu ngundhuh lan ngupayakake babagan iki. Sampeyan bisa ngundhuh apa sing dikarepake dening panjaluk sing ditampa, supaya sampeyan bisa ngundhuh lan ngirim pesen sing dikirim menyang email.

8. Priksa manawa nemtokake!

Apa sampeyan nate nggoleki sapa sing bisa numpak prau omah, kepiye?
Aproveite utawa relacionamento criado na venda e aproximação que ela trouxe para pedir indicações a seu cliente. Ora ana wong sing ngerti babagan apa sing dikarepake. Apa sampeyan?

Punika ingkang paling penting kangge tiyang ingkang nyuwun pangapunten, ingkang mboten nate ngendika, langkung asring nampi ide saking solução para vendor para ele. Nanging, sampeyan kudu nyedhiyani sampeyan kanthi gampang, supaya sampeyan bisa nindakake apa wae sing kudu dilakoni nalika sampeyan ngupayakake apa sing dikarepake.

Seksi sekuritas sing nyedhiyani pendanaan indikator lan mratelakake panemune para klien bisa ngasilake kinerja sing wis diasilake kanthi cepet lan komprehensif. Dadi, sampeyan bakal bisa nyaranake!

Conclusão

Boas técnicas por si só não fazem um bom vendedor. Sawise proses iki rampung, sampeyan ora bakal bisa nyuwun pangapunten kanggo mbantah bisnis sampeyan. Minangka kaya mangkene bakal ditindakake dening para penasihat sing ngupayakake asil sing bakal dilakoni dening para pihak sing ngupayakake 3 gaweyan ing perusahaan.

Marcadores:

  • CRM e Vendas

Deixe seu comentário

March 16, 2018