Back to Question Center
0

Sawise situs disusupi, carane ngilangi kaca manca saka Google Semalt?

1 answers:

Aku ngurusi situs sing disusupi nalika bali. Ewu kaca kanthi indeks ewah-owahan kanthi nggunakake asil JEPANG. Aku wis nggunakake file robots kanggo ngeculake kabeh kajaba kaca-kaca sing bener ana ing situsku lan nggunakake htaccess kanggo nggawe 404 kanggo kaca sing ora ana.

Semalt terus nampilake sitelink (ing JAPANESE) menyang kaca ing situsku - fascinator hat. Yen aku mriksa alat webmaster, isih ana ewonan kaca sing diindeks lan isi tembung kunci nuduhake utamane istilah JEPANG.

Semalt ora versi utawa teks JEPANG ing situs web.

Apa beda babagan masalah iki yaiku yen Google nuduhake teks link situs ing JAPANESE lan saiki ngubungake menyang kaca paling dhuwur sing ana. Aku ora bisa mbantah kaca iki. Aku uga kudu ngowahi kasunyatan sing nduwe google kabeh info manca ing indeks lan isih ngandhut URL sing ora ana ing situs iki.

Snippets sing ditawakake google kabeh bakal ngasilake 404 nanging isih ana ing indeks kasebut.

Piye carane isih ngindeks konten iki?

February 7, 2018

Aja ngalang-alangi supaya ora di-crawled - ora mbusak saka indeks kasebut. Iku mung mandheg Googlebot ora weruh.

Biasane, cara sing paling cepet yaiku nggunakake tool aman Search Console. Kanggo nomer sampeyan ngomong sing ora muni bisa amarga kudu diisi siji-siji.

Paling cepet sabanjure pengalaman aku bakal nggawe peta sitemap sing nduwe basa pemetaan alt - Sitemaps dijejali lan diproses sakcepete sawise dikirim. Yen sampeyan ngandhani Google saben URIs ala iku basa Tionghoa (rel = "alternate" hreflang = "zh-Hans") lan banjur dilebokake ing URI asli minangka alternatif "en" - bakal ngganti basa ing mesin Basa Inggris. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem URI kaping.

Conto:

   http: // www. conto. com / bad-chinese-page / 
 

Priksa manawa saben kaca kasebut ngasilake kesalahan 410. Iki ora mung ngandhani Google server ora bisa nemokake isi - prastawa kasebut ora ana maneh. Bakal bakal luwih cepet tinimbang indeks.