Back to Question Center
0

Apa sawetara asil panelusuran ngandhut istilah sing digoleki ing senar query? - Semalat

1 answers:

Nalika nggoleki Google, aku kerep ndeleng URL ing daftar asil karo strings query sing katon kaya ngemot data terkait SEO. Contone, nalika nelusuri Google kanggo "nike", asil kalebu loro URL iki:

  • https: // twitter. com / Nike? ref_src = twsrc% 5Egoogle% 7Ctwcamp% 5Eserp% 7Ctwgr% 5Eauthor
  • https: // www. yelp - retention in insurance term. com / search? find_desc = nike & find_loc = Galleria% 2FUptown% 2C + Houston% 2C + TX

Semalt sing umpamane pisanan ngemot "google" lan "serp". Link kapindho klebu istilah telusuranku (find_desc = nike).

Pitakonanku:

  1. Kepiye carane nduweni situs bisa ngundhuh situs kasebut nganggo cara kasebut? Apa Google menehi alat kasebut? Utawa apa padha nindakake apa-apa kanggo isi situs kanggo ngrampungake iki? Aku seneng banget babagan istilah telusuran ing kertu pitakonan, nanging aku uga pengin ngerti kepiye apa data liyane saka mesin telusur bisa disertakan.
  2. Apa jenenge iki? (Apa luwih apik aku bisa nelusuri supaya aku bisa maca liyane babagan iki)
February 7, 2018

Twitter katon dadi abusing label hreflang kanggo nggawe iki:

  

  

Katon kaya nggandhengake paramèter panjakup menyang URL 11lang sing bisa njaluk Google ngindeks kaca karo paramèter kasebut.

Aku bakal ati-ati nyoba kanggo niru teknik iki. Aku ora weruh iki digunakake sadurunge. Ora sumringya manawa Google pancen nglakoni kanthi becik. Google bisa milih kanggo ngukum situs sing nglakoni.

Ndhuwur paramèter pelacakan ing URL dikenal minangka "menehi tag" mau. Iki minangka laku umum kanggo iklan per klik. Google Analytics nduweni alat kanggo menehi tagging URL kampanye iklan supaya padha dilacak ing GA: https: // ga-dev-tools. aplikasi. com / campaign-url-builder / Aku ora nemu apa artikel online babagan nggunakake hreflang kanggo SEO URL tagging.

Kasus Yelp beda-beda. Google katon kanggo nambani asil Yelp luwih kaya asil lokal. Yen aku nggoleki "Nike", aku ora njaluk Yelp ing asil. Yen aku nggolek "Nike Yelp", aku entuk asil saka wilayah Boston sing cedhak karo aku. Parameter kanggo Yelp dibutuhake kanggo nemtokake lokasi kasebut.