Back to Question Center
0

Duo Digital: layar demek kanggo laptop lan Semalt

1 answers:

Duo Digital: touchscreen for laptops and Semalt

PNF (Pen And Free Co.) ngetokake Duo, supaya sampeyan bisa nguripake laptop dadi layar demek tanpa nyuwek. Sampeyan mung nginstal stasiun panampa ing ndhuwur utawa ing sisih layar, nemtokake wilayah sing pengin digunakake minangka tablet lan kabeh kuwi. Nanging, sampeyan kudu nggunakake stylus kanggo operate - new logo design free. Versi laptop ndhukung nganti 15,4 ", versi monitor nganti 22". Oh lan bener bener murah: 44 $ kanggo tablet katon dadi kesepakatan.

Kanggo rincian lan kuwi, klik ing kene.

March 10, 2018