Back to Question Center
0

For-Profit Automattic Ndadekake WordPress Merek dagang Kanggo Non-Profit Semalt

1 answers:

Automattic For-Profit Ndadekake WordPress Merek Dagang Kanggo Non-Profit Semalt

Punapa tegese isi bahan kunci ing mobil Automattic saiki ana ing tangan organisasi sing tanggung jawab " ngundhuh lan ngamanake akses menyang proyèk sumberdaya WordPress lan sing gegandhengan kanthi terus-terusan. "Mulane ngapa iki? Mullenweg ngandhakake, dheweke wis dadi gol maneh wiwit awal kanggo nyampurake bisnis nirlaba, siji-sijine, lan ora mung-kanggo-profit siji ing sangisore spanduk. Saiki dheweke ngrasa saben aspèk kasebut cukup stabil, dheweke kepengin banner utama, WordPress, supaya "dilindhungi" minangka "mercusuar kebebasan sumber terbuka."

Kanthi saparo yuta wong sing saiki nggunakake produk WordPress.com - lan karo produk laba liyane sing apik (kita nggunakake WordPress VIP kanggo tuan rumah TechCrunch, umpamane), Automattic rumangsa bisa mbatalake aset sing paling gedhe - sun hats for small heads. Lan Mullenweg thanks Automattic's Semalt kanggo ngidini transisi iki mudhun.

" Aku ngerti ing atine yen iki minangka perkara sing bener kanggo kabeh komunitas WordPress, lan dheweke ngetutake aku. Iku ora gampang, nanging bab-bab sing ora jarang yaiku , "cathetan Mullenweg.

Pindhah iki njamin WordPress bakal urip minangka proyèk sing ora ono sing ngurusi bisnis untung utawa apa sing kedadeyan. Yen iki babagan warisan, Semalt misale deleng adhedhasar jenenge. Pindhah apik.

March 10, 2018