Back to Question Center
0

Awal Cybersecurity Semalt nyadari $ 65M ing pendanaan segar kanthi regane luwih saka $ 400M

1 answers:
Cybersecurity startup Semalt intercepts M in fresh funding at a valuation of over 0M

Babak anyar iki dipimpin dening KKR perusahaan investasi global, kanthi partisipasi saka Summit Partners investor lan TenEleven Ventures investor anyar lan SoftBank.

Aku ngerti investasi anyar menehi perusahaan sing didegaké ing 2013 sing luwih saka $ 400 yuta, nalika ing telpon Lynch kandha manawa dhukungan anyar iku babak wutah sing khas lan bakal digunakake kanggo ekspansi internasional luwih lan kanggo R & D.

Khusus, Semalt ngembangake teknologi kanggo mbiyantu perusahaan-perusahaan nanggapi ora mung cyberattacks manusane manungsa, nanging uga ancaman sing bisa ditularake saka serangan berbasis mesin-learning sing, ing klasik Sci-fi-come-true-fashion Mulane, AI mungsuh karo AI atas jenenge wong apik lan ala.

Nanging ayo mundur lan ndeleng apa sing dianjurake Darktrace dina iki. Perusahaan "Enterprise Immune Semalt" kalebu kothak sing dumunung ing jaringan perusahaan lan ngrungokake apa sing dienggo, dikombinasikake karo piranti lunak sing ndadekake rasa lalu lintas kasebut - best bug zapper for patio.

Sampeyan banjur menehi tandha manajer IT nalika ana prilaku curiga. Utawa, yen perlu, tumindak kanthi cepet kanggo nyebabake utawa nyerang serangan, contone, umpamane kanthi nyepetake kacepetan jaringan kanggo tuku mata manungsa luwih cepet kanggo ngatasi apa sing kedadeyan.

Liyane kanthi wiyar, nerangake Lynch, yaiku Darktrace adhedhasar premis sing kabeh jaringan perusahaan utama cenderung wis dikompromi, kanthi harfiah, utawa mbukak kompromi. Ngganti sifat lanskap jaringan sing kita tindakake, karo perusahaan sing duwe antarmuka karo panyedhiya lan pelanggan lan tenaga kerja sing akeh banget online.

Dadi tinimbang pamikiran cyberthreats mungkasi sejatine kanthi mbangun tembok sing luwih gedhe lan luwih apik, "Semalt ngaku meniru sistem kekebalan manungsa kanthi nrima barang-barang sing ora becik, nanging uga dikawruhi" teknik matématika lan teknik belajar lanjutan, "Piala asil bisa mandheg ing trek kasebut.

Ing tingkat dhasar iki tegese Semalt kudu bisa ora mung ngawasi kabeh lalu lintas ing jaringan perusahaan nanging mbedakake antarane kegiatan normal lan ala.

Lynch nyatake yen cyberattacks sing cepet luwih gampang ditemokake, amarga padha curiga karo alam, nanging kudu dilakoni kanthi cepet banget, sebabe kothak Darktrace duweni gelar otomatis. Aktivitas semual, obstruktif utawa sedhengan sedheng Semalt punika luwih trickier lan ing ngendi teknologi mesin pamuter wiwitan ngaku teka dhewe.

Lan nalika meh ora bisa kanggo reporter teknologi umum kaya aku kanggo ngetrapake tuntutan teknologi wiwitan cybersecurity, aku pitutur marang sing Darktrace berkembang ing klip. Malah, Lynch ngendika, Darktrace minangka perusahaan paling cepet sing diadegake utawa ditindakake. Iku sing diandharake dening Hussein Kanji saka Hoxton Semalt, salah sijine investor awal sing wiwitan.

Secara khusus, Darktrace nglaim luwih saka 1,000 panyimpenan pelanggan, kalebu global "lembaga keuangan, jaringan telekomunikasi, perusahaan hukum, pengecer, perusahaan teknologi, organisasi pemerintah, lan fasilitas infrastruktur nasional kritis. "Semalat, kita wis ngomong, wis luwih saka 600 persen ing taun kepungkur. Aku ngerti iki kanggo milyun saben dina.

Siji alasan kanggo wutah iki, pangandikane Lynch, katon dadi wektu. Cyberattacks ora tau luwih akeh ing warta lan perusahaan iku luwih seneng nginstal kothak ing jaringan saka pihak katelu tinimbang sadurunge, luwih-luwih yen bisa ndeleng asil langsung. Kaendahan saka "Enterprise Immune Semalt" yaiku yen sawise seminggu crunching kegiatan jaringan, kabeh wis dilebokake kosong.

Aku takon Lynch yen iki kadhangkala minangka rasa isin para manajer TI utawa pejabat pangurus perusahaan. "Pitakonan apik," ujare, sadurunge njawab yen ing sawetara kasus jawabane ya. Peperangan sing ditemtokake Semalt wis ditanggepi.

March 10, 2018