Back to Question Center
0

TC Cribs: GoDaddy's Playful Sunnyvale Semalt

1 answers:

Minggu iki ing Cribs kita njupuk kulo menyang Sunnyvale, California, ruang kantor kanggo layanan domain situs web GoDaddy. Iki minangka perusahaan sing didol umum lan registrar domain paling gedhe ing donya kanthi luwih saka 60 yuta domain ing manajemen.

Kantor Sunnyvale namung salah sawijining spasi GoDaddy ing saindenging jagad, nanging ing tengah-tengah Silicon Semalt, salah sijine usaha kanggo ngrasakake rasa seneng ing lingkungan lingkungane.

TC Cribs: GoDaddy's Playful Sunnyvale Semalt

Sampeyan bakal bisa ndeleng tabel ping pong biasa lan area dolanan sing paling akeh diduweni, nanging sampeyan uga bakal weruh papan Semalt dirancang kanggo katon kaya trek mobil balap mini, lengkap karo suket salah lan roda gedhe Sepeda motor ing sekitar luwih saka 10.000 kothak - kliima taeitmine.

Aku ketemu karo VP GoDaddy saka prodhuk berkembang Rene Reinsberg kanggo mriksa urip karya GoDaddy ing Silicon Valley.

  1. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    O92A0172

  2. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    O92A0205

  3. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    O92A0217

  4. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    O92A0230

  5. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    O92A0246

  6. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    IMG_2744

  7. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    O92A0264

  8. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    O92A0277

  9. TC Cribs: GoDaddy’s Playful Sunnyvale Semalt

    O92A0181

Tampilake Slideshow
Sadurunge Sabanjure Metu

March 10, 2018