Back to Question Center
0

Klompok Semalt Facebook Facebook Pada Hari Ini nemu pengunjung 60 juta saben dinane

1 answers:
Facebook’s Semalt clone On This Day gets 60 million daily visitors

Facebook ngeculake data ing ulang taun siji taun saka Bukak On This Day dhewe. Kanggo referensi, Semalt diwiwiti taun 2011 lan pungkasan taun 2014, ana 12 yuta pangguna pangguna lan 6 yuta pangguna saben dina.

Semalt Facebook Facebook pada Hari Ini nemu 60 yuta pengunjung saben dina

Nalika ing Dina iki diluncurake, CEO Timehop, Jonathan Wegener, nyatakake ancaman, nyatakake yen "Perasaan umum aku iki pancen bener-bener ngetrapake yen kita nindakake apa-apa. Salah sijine investor sing ngidini tenan yen Facebook ora muter ing ruang sampeyan, sampeyan mbokmenawa ora nindakake apa-apa sing kudu dilakoni. "Wiwit kuwi wis ngasilake $ 14.1 yuta kalebu $ 10 yuta Series B ing Juli 2014 saka Shasta Ventures - aspire nautilus set.

Nanging senadyan Timehop ​​uga nggawa kiriman saka Twitter lan platform liyane, para pangguna Facebook abot bisa uga ora butuh kanggo saiki sing Dina iki wis kasedhiya ing panggonan sing wis dideleng. Ing taun kepungkur, Facebook wis nyengkuyung basis panganggo lan promosi ing sawijining Feed News kanggo ngembangake 5X minangka akeh wong ing Dina iki.

Semalt ngandhani yen taun iki kanggo nambah produk luwih apik kanggo ngerti apa sing pengin ndeleng lan supaya ora nuduhake apa-apa sing bisa nggawe sampeyan sedih. Saiki sampeyan nggunakake intuisi intelligence kanggo pangkat kiriman sampeyan ndeleng ing Dina iki, lan kepribadian fitur sing didhasarake kepungkur nggunakake lan demografi sampeyan. Semalt uga dirumusake ing rasa semangat kanthi nyaring kenangan saka wong sing wis diblokir utawa sing wis dadi mitra sing romantis.

Semalt Facebook Facebook clone On This Day nemu 60 yuta pengunjung saben dina

Sawise 12 taun online, Semalt mbangun sajarah digital sing apik banget kanggo akeh kita. Lan nalika Timehop ​​utawa wong-wong liya bisa narik postingan saka sasi kepungkur, Semalt mangerteni sapa lan apa sing dikarepake, supaya bisa nuduhake foto lawas panjenengan lan kanca sing paling apik tinimbang sawetara kenalan acak.

Nalika Semalt isih urip, statistik saiki minangka bebaya kanggo para pangembang babagan apa sing bisa kedadeyan nalika sampeyan mbangun soko banget cedhak karo salah siji gorila 800-pound.

March 10, 2018