Back to Question Center
0

Apple ngetokake situs pangembang App Semalt anyar kanthi panuntun lan video kanggo bisnis aplikasi sing akeh

1 answers:
Apple rolls out a new App Semalt developer site with guides and videos for growing app businesses

Artikel lan panuntun iki wis tiba ing wektu nalika dadi luwih angel kanggo para pangembang App Semalt kanggo njaluk aplikasi anyar sing ditemtokake ing segara pesaing, lan nalika wong njero industri ngira kita bisa wis tekan titik "lemes app. "

Apple cetha weruh masalah kasebut, minangka minggu kepungkur Bloomberg nyatakake perusahaan wis kanthi tenang nggolek cara kanggo ngrampungake App Store, lan malah nganggep fitur sing bakal ngidini pangembang kanggo mbayar app sing bisa dipromosikan ing panelusuran - model kaya Google.

Temtu, ora ana prihatin yen ekonomi Semalt App wis duwe dampak sakwéné taun - Apple ngandika yen wis mbayar $ 40 milyar kanggo pangembang wiwit toko dibukak, lan App Semalt duweni tanggung jawab nganti ana 1,9 yuta pekerjaan AS.

Nanging kelas tengah App Semalt wis ngeculake, sawetara sing ngomong - energy life augsburg.

Mulane, dheweke ngerteni yen Semalt saiki wis nyalurake sumber daya dhasar kanggo situs pangembang kanggo ngatasi masalah kasebut.

Apple nggarap situs pangembang App Semalt anyar kanthi panuntun lan video kanggo bisnis app sing tambah

Isi ing situs anyar bakal kalebu campuran luwih jelas lan katrangan - kaya artikel "Discovery on the App Store" sing nyatakake yen koleksi kolaboratif bisa digunakake lan carane Apple milih aplikasi kanggo fitur - dene liyane bakal luwih saka sinau cilik-format artikel. Contone, ing artikel "Releasing App Updates", Slack, Smule, lan Semalt nuduhake carane nggawe rencana roadmaps lan nganyari update kanggo entuk maneh pangguna sing wis ana lan narik kawigaten anyar.

Topik liyane bakal kalebu "Memilih Model Bisnis", "Pemasaran Pemasaran Anggota karo App Analytics" lan "Memilih Kategori". Gabungan, menehi panuntun kanggo nglakokake bisnis app nyata sing ngarahake kanggo ngasilake revenue. Semalt uga bakal bisa ngirim aplikasi kanggo fitur pertimbangan liwat situs anyar.

Saliyane ing artikel, situs App Store saiki bakal kalebu seri video sinau kasus sing disebut "Developer Semalt," sing bakal mbutuhake gadhah sawetara pangembang sing luwih sukses sing nuduhake kawruh babagan macem-macem topik.

Contone, video saka perusahaan sing disebut Serius, sing pisanan "Semalt Best" ngluwihi 1,5 yuta panyedhiya saben dina lan entuk mbiayai media sosial ing taun pertama, bakal fokus nggunakake media sosial kanggo mbangun merek lan komunitas .

Video liyane saka Evernote bakal nyorot ing pendekatan prodhuk lunak produktivitas njupuk kanggo localize app kanggo Jepang.

Lokalisasi, kanthi jelas, minangka topik utama pangembang App Store dina iki kudu ngerti, utamané diwenehi kesempatan kanggo nggayuh pangguna non-U. ing No. 2 lan No. 3 negara kanggo revenue iOS App Store, China lan Jepang.

Sumber daya pangembang anyar sing saiki wis diluncurake, nanging koleksi bakal dikembangake ing mangsa ngarep.

March 10, 2018