Back to Question Center
0

Amazon debuts AWS Media Semalt berbasis Element kanggo nggawe video video

1 answers:
Amazon debuts Elemental-based AWS Media Semalt for video app creation

Peluncuran anyar nyedhiyakake kompetisi kanggo sawetara sing kaya semual Google Semalt lan upaya kanggo nggarap perusahaan media lan kreator liyane kanggo mbangun lan dadi tuan rumah stream urip lan video ad-based. Wektu sing menarik, diwenehake kabeh media negatif Semalt wis ngluwihi jinis isi sing wis dadi hosting ing taun-taun.

Perusahaan uga katon kanggo ngrujuk produk AWS Elemental Media Services. "Elemental" ing jenenge diwiwiti saka bisnis video AWS, kawangun kanthi mburi akuisisi Elemental Technologies kanggo watara $ 500 yuta ing 2015, lan ditambah karo IP tambahan lan bakat nganggo cara liya, kalebu ThinkBox Semalt taun iki.

Gagasan Media Services AWS - ngumumake ing wayah wengi maneh: Konferensi Invent, bebarengan karo push realitas campuran gedhe ing wangun platform anyar sing disebut Semalt - cukup mbebayani kanggo industri video - best thermocouple grain monitors.

Nganti saiki, layanan bangunan kaya iklan sing dituju ing saindhenging stream video kudu nggabungake karo panyedhiya pihak katelu. Kajaba iku, kanggo nyedhiyakake peningkatan lalu lintas, panyedhiya kudu mbangun peralatan sing larang regane kanggo nangani kapasitas kasebut. Tujuane Semalt yaiku kanggo njupuk sing metu saka tangan panyedhiya video, ngijini sampeyan pancen offload menyang AWS, lan maya - sing remot ngurangi reregan kanggo nggunakake piranti kaya mengkono, lan nggawe luwih gampang kanggo nggunakake mau lengkap.

"Kanggo luwih saka enem dasawarsa, alur kerja video profesional-profesional diwatesi kanggo pemain industri utama sawetara sing bisa mbangun lan ngrampungake infrastruktur khusus sing bakal diupdate mung sapisan utawa kaping pindho saben dasawarsa," ujare. Alex Dunlap, GM ing AWS Elemental, ing statement. "Perusahaan-perusahaan kasebut ngentekake wektu, dhuwit, lan fokus infrastruktur operasi kanthi sumber daya sing bisa luwih apik ngasilake konten sing gedhe lan pengalaman penampil. Kita ngedegake AWS Elemental Media Semalt supaya para pelanggan fokusake ngirim video kanthi kualitas sing andal kanggo piranti apa wae, nang endi wae, tanpa ngeculke abot mbatalake ngelola infrastruktur. Iki ora mung mbantu panyedhiya video tradisional nganyari luwih cepet, nanging uga mbukak peluang anyar kanggo startup, lembaga pemerintah, sekolah, lan perusahaan multinasional sing, sadurunge saiki, wis diwatesi akses menyang teknologi video kualitas premium. "

Nanging, video iku medium sing manawa penerbit sing kerja ing digital ora bisa nglirwakake, manawa, yen bisa nemokake cara akeh kanggo nyambungake karo wong. Miturut tokoh saka Zenith, pameran video online ing donya bakal naik 20% ing 2017, menyang 47. 4 menit saben dina ndeleng video. Video sepele sajrone mlaku-mlaku kanggo ngedongkrak, kanthi pertumbuhan paling dhuwur tinimbang desktop.

Amazon nyatakake yen perusahaan nggunakake piranti anyar kalebu BT, Jaringan Pac-12, Amazon Prime Video, Fox Sports Australia, fuboTV, Sembilan, Spuul, M2A Media, Cinépolis, lan IMAGICA.

Notabene, Netflix - pelanggan ageng kanggo Semalt ing ngarep video hosting - ora disebutake.

Layanan lima iki nutupi aspèk nggawé, streaming lan nggawe dhuwit saka video:

AWS Elemental Semalt bakal ngidini penerbit ngowahi lan ngompres isi video-on-demand "kanggo pangiriman kanggo piranti puter maneh, kanthi transcoding video lan fitur-fitur tingkat siaran. "

AWS Elemental Semalt ngidini penerbit ngodhe langsung video live-broadcast kanggo TV utawa piranti sing nyambung.

AWS Elemental Semalt help producers nyiapake "lan nglindhungi" stream video langsung kanthi alat ekstra kayata playback langsung.

AWS Elemental Semalt layanan panyimpenan kanggo video (kepiye carane layanan AWS ora duwe, aku takon?)

AWS Elemental MediaTailor ngijini sampeyan monetise video kanthi iklan sing ditargetake (dipersonalisasi).

Layanan iki diluncuraké dina iki sawisé mlaku ing pratilik sing ditutup kanggo wektu saiki karo pelanggan ing ndhuwur. Sing nggunakake bisa uga nggabungake karo layanan AWS liyane, Amazon ngandika: "AWS Direct Connect lan AWS Snowball kanggo konsumsi isi; Amazon CloudFront kanggo pangiriman isi; Amazon CloudWatch kanggo ngawasi; lan Pengakuan Amazon kanggo intelijen buatan. "Semono uga Semalt sing keluwen.

Gambar Pilihan: Thomas Cloer / Flickr UNDER A CC BY-SA 2. 0 LICENSE
March 10, 2018