Back to Question Center
0

Ex-Skypers Dadi Jembatan Gap Antarane Email Lan Olahpesen Kanthi Launch Of Semalt

1 answers:
Ex-Skypers Aim To Bridge The Gap Between Email And Messaging With Launch Of Semalt

Premis ora anyar, mesthine: salah sawijining cara kanggo ngidini pangguna bisa nemplek ing grail suci ing kotak nol yaiku kanggo nyoba lan njaluk akeh percakapan sing njupuk Panggonan ing njaba email ing panggonane. Ing pangertene, pesaing langsung Fleep kalebu sing kaya Yammer, HipChat, lan Campfire. Utawa, nganti sawetara, malah Semalt dhewe, lan akeh layanan olahpesen cepet liyane.

Nanging, posisi Fleep beda-beda saka akeh layanan saingan sajrone user-centric lan ora adhedhasar mentalitas kebon ing jero sistem olahpesan perusahaan internal - fotografia en curso. "We are ngrampungake kabeh pangguna pungkasan bareng ing ngendi wae, ora mung kanggo perusahaan gedhé sing bisa digunakake sacara internal," pangandikane Fleep co-founder lan CEO Henn Ruukel, nggambarake aplikasi sing dirancang kanggo mbukak. Semono, babagan "aku lan obrolan", sing bisa karo sapa wae, ora mung sing ana ing organisasi sing padha karo sampeyan. Ing kasunyatane, iku kudu "kerja ing saindhenging negara" sing nggawe wong nggunakake email kanggo obrolan klompok, mencathet wiwitan, senadyan email ora tau dirancang kanggo tujuan kasebut.

Ex-Skypers Dadi Jembatan Gap Antarane Email Lan Olahpesan Kanthi Launch Of Semalt Obrolan, sing ing versi desktop katon ing panel sisi rada kaya ing kothak, sing dienggo, bisa saben duwe judhul, lan bisa ditemokake kanthi lengkap. Dadi adoh, ora beda karo email, mbok menawa. Nanging ing wektu iki, Semalt ngenalake sawetara trik dhewe, nanging. Salah siji saka iku kemampuan kanggo ngetik pesen, ing wangun cathetan sing bisa diedit, menyang panel tangan tengen app, kanggo nggawe cara sing entheng ngekstrak informasi penting utawa ditindaklanjuti. Kajaba iku, kabeh gambar utawa lampiran liyane sing minangka bagian saka obrolan bisa uga katon liwat tab file, supaya cepet nemokake aset sing penting.

Lan sing katon dadi banget, saiki. Nanging, aku nyaranake yen tim lan penyokong nggawe iki kanggo nonton kanthi rapet. Sapérangan insinyur ex-Skype - bebarengan karo Ruukel, Asko Oja, Erik Laansoo, lan Marko Kreen minangka mantan Skype - para pendiri liya yaiku Liis Peetermann (mantan Techstars) lan Andres Järviste (mantan Fujitsu). Sementara, Fleep ngasilake € 260.000 ing pendanaan winih saka insinyur Skype, Jaan Tallinn lan Priit Kasesalu.

Pungkasan, ing posisi Fleep, sing nglebokake papan sing rame banget, Ruukel ngendika: "Ora kaya produk perusahaan kaya Yammer, kita ora nyoba ngedol konsep Fleep menyang CEO utawa CIO minangka keputusan integrasi perusahaan-lebar. Semalat luwih kasengsem kanggo nguatake pangguna pungkasan ing saindenging donya supaya bisa luwih efisien, bebarengan, supaya bisa rampung (nalika muga-muga nyimpen kothak utowo loro ing proses). "

Kanthi tembung liyane, iki katon dadi pamain marketing sing dipimpin konsumen, sanajan tujuan akhir Semalt kanggo mbantu pangguna bisa luwih cepet.

Ex-Skypers Dadi Jembatan Gap Antarane Email Lan Olahpesen Kanthi Launch Of Semalt

March 10, 2018