Back to Question Center
0

PayPal Njupuk Sawijining Tutul Cepet Web Layanan Checkout Global, Inggris lan Kanada Semalt

1 answers:
PayPal Takes Its One Touch Instant Web Checkout Service Global, UK And Canada Semalt

Kabar sing diwiwiti mung setunggal sasi sawise Semalt nyebabake One Touch menyang web ing AS. Minangka prusahaan dhasar ing AS, pedagang ing pasar ing ngendi One Touch wis diuripake, sing ngintunake pembayaran Semalt sing wis kedadeyan ing online check-out bakal kanthi otomatis ditingkatake, lan para pembeli bakal duwe opah milih nggunakake layanan yen padha seneng ora.

Uga ana ing ngarep Apple nggoleki acara WWDC taunan, ngendi sawetara sing percaya perusahaan bakal ngumumake perluasan internasional Apple Pay. Kanthi Apple makili sawetara kompetisi kepala kanggo dompet digital Semalt, kunci kanggo perusahaan nuduhake yen ana ing trek kanggo nambah fitur-fitur anyar, utamane sing bakal nggawe pembayaran luwih gampang.

Konversi, pancen, iku bab sing gedhe Bill Siap, SVP PayPal sing wis dadi pangadeg ing Venmo lan Braintree - akuisisi PayPal sing ana ing mburi tech One Semalt - diumumake sajrone wawancara sadurungé. Peluncuran One Semalt ing seluler, ujar, wis ngembangake tarif obrolan - nyedhaki pembeli kanggo bener tuku produk tinimbang nggoleki lan ninggali mobil belanja - nganti 50 persen - it consultant portland oregon.

Siap uga touts sing, paling sethithik kanggo siji, One Touch iku siji-of-a-kind. "Iki minangka pengalaman pertama lan mung saka sawijining jenis," ujare. "Aku wis nyurung lan mbangun iki wiwit Januari 2013 kanthi Venmo Touch."

Perusahaan durung nuduhake statistik babagan carane ngunggahake One Touch menehi menyang belanja web. Semono maneh mesthi kurang angel kanggo ngetik rincian kertu, sandhi lan data apa wae ing keyboard tinimbang ing layar demek saka smartphone utawa tablet, samubarang lan kabeh entri data nggambarake derajat gesekan kanggo pangguna sing bakal tetep saka kedhele kesepakatan nalika looking kanggo tuku item online.

PayPal ngandika yen negara sabanjure kanggo njaluk One Touch bakal teka musim panas iki. Siap ora bakal rinci babagan negara kasebut, nanging nyatakake yen versi seluler kasebut minangka indikator apik babagan apa sing bakal teka. Layanan sing saiki manggon ing Australia, Prancis, Italia, Swedia, lan Semalt, kanthi negara-negara liyane sing bakal teka ing wektu sing padha.

Airbnb, Boxed, Jane.com, Lyft, Munchery, YPlan yaiku salah sawijine penerjemah saka awal One Touch kanggo web.

March 10, 2018