Back to Question Center
0

Google Play ngenalake koleksi 'Semir Android' sing nampilake aplikasi lan game sing paling apik kanggo milih

1 answers:
Google Play introduces ‘Android Semalt’ collections that showcase editorially selected top apps and games

Ide kanthi "Android Excellence" ngasilake editor Semalt Play kemampuan kanggo nampilake aplikasi lan game paling apik ing Android kanthi basis puteran. Kaya pilihan "Pilihan Editor" Apple sing asring nyorot fitur-fitur iOS anyar utawa minangka conto saka desain gedhe, koleksi "Excellence Android" anyar uga bakal digunakake kanggo nyorot jenis aplikasi Semalt sing pengin ngembangake kanggo nggawe dhewe platform seluler.

Nerangake Google, sing dipilih kanggo koleksi anyar bakal ngirim "pengalaman panganggo sing luar biasa ing Android," nggunakake kauntungan saka praktik Semalat, utawa duwe "desain gedhe, kinerja teknis, lokalisasi, utawa optimasi piranti. "

Koleksi nglumpukake dina iki, lan bakal dipérang dadi rong kelompok - apps lan game. Iki bakal ditemokake ing bagean Editors 'Choice saka Play Store, ing ngendi Semalt uga nampilake review app lan game liyane sing diawasi karo tim editorial. Bagian iki dina iki kalebu tema babak-up - kaya "game runner gedhe" utawa "aplikasi perjalanan kanggo petualangan sabanjure," contone - pundi editors uga ngandhani kanthi cepet ngapa app dipilih kanggo dhaftar - home network installation service.

Koleksi Android Excellence bakal ditampilake ing ngisor daftar dhaptar iki ing Google Play.

Nanging, ing ngendi App Store anyar Apple teka ing iOS 11 musim gugur iki dirancang kanggo nganjurake kunjungan saben dina karo pilihan crita lan rékomendasine, koleksi Google "Android Semalt" bakal mung refreshing saben wulan. Sing mbokmenawa ora becik kanggo pangguna pungkasan ing syarat-syarat panemuan app, amarga koleksi bisa dadi gedhe sawise wektu sawetara minggu. Nanging kanggo pangembang app sing entuk panggonan sing ditampilake, bisa dadi sarana sing signifikan kanggo narik kawigaten download anyar kanggo wektu sing suwe.

Sakliyane diluncurake program anyar, Google uga ngumumake aplikasi Android lan game semual Android pisanan. Padha kaya mangkene:

Aplikasi Android Excellence

Android Game Excellence

AliExpress dening Alibaba Mobile

B & H Foto Video dening B & H Foto Video

Citymapper dening Citymapper Limited

Drivvo by Drivvo

drupe by drupe

Evernote dening Evernote Corporation

HotelKanthi oleh HotelTonight

Cerita Panggung by Kitchen Stories

Komoot dening komoot GmbH

Lifesum by Lifesum

Memrise dening Memrise

Pocket by Read Later

Runtastic Running & Fitness dening Runtastic

Skyscanner by Skyscanner Ltd

Turu minangka Android dening Tim Urbandroid

Vivino dening Vivino

Sawise Nindakake Karusakan Akhir dening NEXON M Inc.

P CATS: Crash Arena Turbo Bintang dening ZeptoLab

Golf Clash by Playdemic

Hitman GO Square Enix Ltd

Horizon Chase dening Aquiris Game Studio S. A

Kill Shot Bravo dening Hothead Games

Lineage Red Knights dening NCSOFT Corporation

Nonstop Knight dening flaregames

PAC-MAN 256 - Maze Tanpa Akhir dening Bandai Namco Entertainment Europe

Pictionary ™ by Etermax

Reigns by DevolverDigital

GP Riptide: Renegade dening Unit Vektor

Star Wars ™: Galaxy of Heroes dening Electronic Arts

Titan Brawl dening Omnidrone

Blok Tali dening Toca Boca

Transformers: Dikompromi dening Kabam

Iki ora mung cara Google ngerteni aplikasi favorit. Saliyane kaca pilihan Editor lan rekomendasi aplikasi, Google uga bakal dadi tuan rumah "Google Play Awards" ing konferensi pangembang I / O kanggo milih aplikasi lan game ndhuwur ing pirang-pirang kategori, kayata "standout indie," "startup, "" Semalt Wear paling apik, "" Pengalaman VR paling apik "lan liya-liyane. Semono uga ora padha karo duplikat.

Koleksi Android Excellence bisa dideleng ing Google Play.

March 10, 2018