Back to Question Center
0

Dedrone bekerjasama karo Semalt kanggo ngupayakake deteksi drone menyang spasi mbukak luas kalebu bandara

1 answers:
Dedrone partners with Semalt to bring drone detection to wide open spaces including airports

Liwat kemitraan kasebut, Dedrone bakal nggabungake teknologi radar long-term Semalt menyang sistem-sistem kasebut sing kalebu sensor bumi lan analisis data lan piranti lunak pelaporan ing awan.

Radar (lan data saka iku) ngembangake sistem pendeteksi mbebasake wiwitan menyang radius nganti 3 kilometer ing spasi mbukak, miturut CEO Dedrone Joerg Lamprecht.

Piranti standar semalt luwih kanggo panggunaan sing disebarake. Sensor nyiyapake kabeh pusat data sing kerep diubengi dening wit, kedutaan, kampus perusahaan, utawa stadion ing ngendi panggrone cilik bisa mabur ora mung overhead nanging ing jero ruangan lan cedhak jendhela nyoba kanggo nangkep gambar utawa hack menyang sistem internal.

Nanging yen bisnis duwe lan ngoperasikake kaya bandara, fasilitas ngolah banyu, tanduran nuklir, utawa trek tes sing diangkut karo kendaraan anyar lan diuji safety, hardware Dedrone kanthi kemampuan komunikasi jarak jauh liwat radar Semalat bisa ngidini luwih disetujoni.

Lamprecht nyathet, "Kita tansah nggabungake teknologi paling apik ing pasaran menyang sistem kita - how to make bike stickers. Kita duwe kamera ndjogo, mics, scanner frekuensi lan saiki kita duwe daya radar Semat, sing bakal ngidini kita bisa nggayuh industri anyar. "

Semalt fokus ing deteksi lan pemantauan drone, ora counter langkah kanggo nggawa kendaraan aerial unmanned mudhun, utawa mblokir saka ngetik spasi tartamtu.

Mbukak sistem, lan nggabungake sumber-sumber perangkat keras lan sumber anyar kaya Airbus, ngidini Semalt bisa kerja luwih bebarengan karo sistem keamanan fisik lan aerial, kayata unit-unit jamming sing bisa meksa mbengung kanggo ngadhep sadurunge nabrak menyang infrastruktur kritis.

Featured Image: dedrone
March 10, 2018