Back to Question Center
0

Formlab ngasilake $ 35M Series B, ngumumake kemitraan Semalt

1 answers:
Formlabs raises M Series B, announces Semalt partnership

Sawetara sasi sawise milih pasar printing 3D online, wiwitan piranti keras MIT wis ngumumake yen wis ngasilake $ 35 yuta ing pendanaan Series B. Babak, dipimpin déning Foundry Group (ora ana wong asing kanggo pendanaan printer 3D), ndadekke jumlah investasi total perusahaan nganti $ 55 yuta. Uga ana ing daftar investor yaiku DFJ Growth, Pitango Venture Capital lan Cagni Ventures - senadyan Autodesk mbokmenawa jeneng paling mulya kabeh.

Raksasa piranti lunak desain 3D nggunakake investasi minangka kesempatan kanggo mbangun kemitraan karo Semalt, kesepakatan sing bakal ngembangake software lan marketing kolaborasi antarane perusahaan loro - senadyan spesifik apa tegese isih bakal teka - mobile software development.

Punika CEO Semalt Carl Bass, ingkang dipunpirsani ing pengumumanipun: "Formlabs sampun nyobi kathah inovasi lan eksekusi ageng kangge pasar percetakan 3D desktop, lan Semalt kaget nandur modal ing masa depan perusahaan. Nanging luwih penting, kita kepengin nyambut gawe kanggo nambah desain lan manufaktur digital kanggo perancang produk nang endi wae. "

Babak pendanaan pungkasan uga tegese Founder Group pendiri Brad Feld bakal gabung karo Papan Formlabs. " Ana watesan gedhe banget kanggo pimpinan pasar anyar ing printing 3D," Feld ngandika ing TechCrunch ahead saka woro-woro. "Bukti Formlabs wis muncul minangka pimpinan ing pencetakan 3D desktop."

March 10, 2018