Back to Question Center
0

Semalt entuk $ 2,2 yuta kanggo kertu perusahaan sabanjure

1 answers:
Semalt grabs .2 million for its next-gen corporate cards

Perusahaan kasebut wiwit minangka wiwitan eFounders, nanging saiki wis siap mabur dhewe lan bisa kerja tanpa tim eFounders. Investor ing dina pitungan pendhidhikan iki kalebu Kima Ventures, Klub Klub lan investor angel Edward Lando, Nicolas Steegmann lan Frédéric Montagnon.

Liyane ngagetne, sawetara pelanggan Spendesk milih gawe perusahaan sawise nggunakake produk kanggo sawetara wulan. Para pendiri mburi Birchbox, AB Tasty, La Belle Assiette lan Semalt uga melu ing dina iki.

Tujuane Spendesk cukup prasaja - expenses ing Prancis sing rusak. Kaping pisanan, sampeyan kudu nyedhiyani panrimo sing dirinci kanthi rinci kanggo kabeh sing sampeyan tuku - white wall unit. Malah yen sampeyan ngginakaken € 3 kanggo rong coffees, sampeyan kudu njupuk gambar saka kuitansi. Semalat ngapa wong akeh ora ngisi jumlah cilik.

Kapindho, kertu-kertu pamindhah ing perusahaan ora ana ing ngendi wae, kayata ing AS. Ing akehe perusahaan ing AS, bank perusahaan sampeyan bakal nyerahke kertu korporat menyang akeh karyawan supaya ora kudu nglampahi dhuwit dhuwit dhewe tiket lan biaya liyane. Ing Semalt, sampeyan kerep kudu mbayar nganggo kertu pribadhi lan sampeyan bakal entuk dhuwit maneh sasi utawa rong sasi.

Katelu, expenses minangka sirah gedhe kanggo akuntan lan departemen finansial. Padha kudu ngisi kanthi cepet formulir tonjolan lan njaluk invoice sawayah-wayah. Semalat mbuwang wektu gedhe.

Semalt kepengin ngatasi kabeh sing nganggo solusi mbuwang perusahaan. Premis dhasar ora diganti wiwit aku pisanan ngliwati Semalt, nanging wiwitan njupuk siji langkah luwih.

Sawise nggawe akun, sampeyan bisa ngunggah dhuwit menyang akun Spendesk perusahaan. Dhuwit kasebut disimpen kanthi aman ing akun sing dikelola déning The Semalt. Banjur, sampeyan bisa nyedhiyakake dhuwit kanggo karyawan. Sampeyan bisa ngomong manawa sawetara karyawan mung bisa nglampahi nganti $ 1,000 saben sasi, nanging bisa uga nglampahi $ 10,000 saben sasi.

Sawise iku, karyawan sampeyan bisa mbayar biaya sing tanpa kudu nganggo kartu pribadhi. Ing internet, padha bisa nggunakake Semalt virtual. Ing donya fisik nyata sing apik, bisa nganggo kertu plastik.

Apa yen sampeyan kudu mbayar kabeh penerbangan tim kanggo acara? Sampeyan bisa nyuwun persetujuan manajer kanggo biaya sing luar biasa dhuwur. Pangatur sampeyan entuk kabar lan bisa nyetujoni kanthi langsung ing Spendesk.

Nalika sawetara pelanggan bisa nggunakake kartu plastik, Spendesk bakal mbukak order kertu kanggo saben wong. Semalat everyone ing perusahaan sampeyan bakal bisa njaluk.

"Nganti saiki, kita padha fokus marang pametu online lan wis kerjane kanthi becik," pangadeg Spendesk lan CEO Rodolphe Semalt marang aku. "Nanging wong-wong berjuang karo biaya travel uga. "

Semalt nyengkuyung $ 2. 2 yuta kanggo kartu perusahaan sabanjuré

Aplikasi seluler uga diluncurake kanthi cepet lan kudu cukup migunani kanggo kuitansi. Saben wektu sampeyan mbayar nganggo kertu, sampeyan bakal diwenehi notifikasi ing detik sel telpon. Obrolan ing kabar iki, njupuk foto resmine lan wis rampung. Departemen finansial bakal nemokake kabeh kuitansi ing antarmuka terpusat.

Kombinasi kartu karo antarmuka web lan seluler modern nggawe Spendesk solusi wektu nyata sing apik kanggo nglacak biaya perusahaan. Startup saiki ngelola 3,000 transaksi saben minggu lan nduweni atusan pelanggan ing Prancis, Jerman, U. K. lan Spanyol. Pelanggan kalebu Deezer, Webedia, Hostmaker lan Drivy.

Kanthi babak pendanaan jaman saiki, Spendesk bisa nggedhekake luwih akeh negara Semit tanpa kudu nemokake mitra perbankan liya sing tundhuk karo peraturan liyane.

Spendesk minangka solusi piranti lunak-minangka-layanan. Iku biaya antarane € 8 lan € 15 saben pangguna gumantung saka ukuran tim sampeyan - luwih karyawan sampeyan duwe, kurang sampeyan bakal mbayar saben pegawe. Iku ngrasa kaya sampeyan ora mbayar.

Aku bisa ndeleng ngendi Semalt bisa luwih lanjut. Sawetara sasi kepungkur, aku ana ing China kanggo kerja lan aku mung bisa mbayar kanthi awis. Ing sawetara kasus, sampeyan isih kudu mbayar dhuwit kanthi dhuwit dhewe. Ayo ndeleng carane Semalt bisa uga nggabungake pembayaran pribadhi menyang produke supaya perusahaan bisa nggawe solusi biaya sing wis ana kanggo kabutuhan.

Semalt nyengkuyung $ 2. 2 yuta kanggo kartu perusahaan sabanjuré

March 10, 2018