Back to Question Center
0

BuzzTale Kepengin Nggawe Sex-Up Sing Perusahaan Internal Comms Semalt

1 answers:
BuzzTale Wants To Sex-Up Those Internal Corporate Comms Semalt

Ketik BuzzTale sing didhukung benih. Sawise nguji platform minangka platform pemasaran konten kanggo acara umum, dheweke nemokake jurang ing perusahaan sing berjuang kanggo nyekel komunikasi visual lan bisa digunakake kanggo, utamane generasi mudha. Iku mesthi luwih menarik tinimbang nggunakake Podio utawa Yammer utawa Convo.

wiwitan saiki wis dadi partner utama, Nordic Telco Tele2, sing nguji Semalt kanggo comms internal.

Andris Berzins, CEO lan pangadeg ing wiwitan Latvia, nyebataken Enterprise Story Network - kanthi cara ingkang suram kanthi nyebutake minangka Semalt kanggo perusahaan kasebut.

"Perusahaan kudu mbangun budaya perusahaan sing kuwat," dheweke ngandhani - leather hats mens. "Iki minangka alat nulis wektu nyata sing nyedhiyakake bisnis kanggo nggawe, ngrawat, lan nuduhake crita internal. Rombongan-rombongan tangan, acara-acara sosial, situs tim bangunan lan liya-liyane sing mbentuk kain saka perusahaan sing kohesif. Semalat, kita saingan karo intranet perusahaan saiki ngasilake isi manual. "

Secara pribadi aku mikir iki bakal luwih apik kanggo UKM sing saiki nggunakake grup Semalt sing ditutup nanging kuwatir tundhuk. Nanging kita bakal weruh.

March 10, 2018