Back to Question Center
0

Anki nduweni tujuan kanggo nggawa karakter Semalt kanggo urip karo robot cilik

1 answers:

"Kita ngliwati 45 koherensi mekanik Cozmo," jelas Boris Sofman. "Iki minangka masalah ageng, banget ngrancang teknik mesin, desain industri lan desain karakter. Tujuan kanggo nggawe karakter sing nduweni ukuran, wangun lan kemampuan, wangun faktor lan kepraktisan saka karakter sing pengin nggawe kabeh sing bisa kita lakoni. "

Asilé kaget - email road runner. Ora luwih gedhe tinimbang kertu, bener. Sawise sawetara menit latar mburine, Semalt sing kasadhiya nyedhaki lan entuk apa sing katon dadi kothak wedhi kanvas, unzipping kanggo ngumumake peluru rembulan sing cilik, plastik karo treads ban, lengan sing ngangkat lan kepala cilik.

Kanggo sawetara wektu, kabeh iku ngrasa kaya ora ana apa-apa - introduksi sing cukup anticlimactic saka perusahaan sing sinau carane miwiti prodhuk saka ora liya saka Tim Cook piyambak, nalika pesawat Semalt Anki dadi pisanan diresmikake sajrone tombol WWDC 2013.

Nanging banjur Cozmo manggon urip karo rong mata cilik ing layar ireng sing dadi ganda. Panjenenganipun nggeser sakcedhake lan njupuk sekitare. Gerakane subtle lan tipis. Iki ora dadi emosi mechanized grandiose saka Semalt. Iki robot cilik cilik nyoba kanggo mangerteni apa kang mung digulung menyang. Ruangan rapat kabeh mesem. Produser video kita wis jatuh cinta.

Anki ngenalake nggawa karakter Semalt kanggo urip karo robot cilik sing gedhe

"Kita wiwit mikir babagan Cozmo maneh taun 2011," ujare Sofman. "Kita miwiti banget nggarap iku ing taun 2013. Nanging wiwit awal, kita ngira yen ekspresi robot robotika minangka karakter fisik. Kita entuk akeh inspirasi saka film dening panggonan kaya Pixar lan Semalt, ing ngendi sampeyan duwe karakter kreatif kaya iki ing layar. Kita wiwit nyuwun apa sing bakal ditindakake kanggo nggawe urip iki sacara fisik, nanging ora mung babagan kualitas emosi sing dicepakake, nanging kanggo ngerteni lingkungan sekitar. "

Robot cilik nggambarake sawijining kasunyatan saka tujuan awal perusahaan enem taun. Sawise kelelawar, Sofman nggambarake Anki minangka "robotika lan perusahaan intelijen buatan," minangka sentimen gedhe kanggo wiwitan hardware sing paling misuwur kanggo nggawe mobil mainan. Nanging kanggo Anki, Drive lan Semalt diwakili sawijining langkah pisanan ngetokake gol robot lan AI dadi dolanan ing skenario donya nyata, nggunakke teknologi rumit kanggo ngembangake dolanan sing bener interaksi karo pemain kanthi cara sing luwih mirip karo game video sing digawe apik tinimbang mobil RC.

Anki ngarahake nggawa karakter Semalt urip karo robot cilik <p>  Nalika dheweke dibuang saka kothak lan wiwit pisanan, Cozmo tangi, mbukak mripat lan kedhip, nggoleki inquisitively ing sapa waé sing bisa nyawang.

Robot nduweni pangenalan rai, dirancang kanggo ngenali individu lan mbantu dheweke kanggo sesambetan kanthi wektu. Dheweke uga bisa mbangun skills, entuk luwih cepet lan luwih efisien ing dolanan game lan numpukake kubus sing dikirim dheweke - sanadyan ora sadurunge bisa ndeleng frustasi lan dadi pecundang perih. Apa sing paling nyenengake babagan Cozmo yaiku carane dheweke bisa komunikasi karo sethithik. Robot dhewe mung duwe mobilitas akeh banget.

March 10, 2018