Back to Question Center
0

Hukuman semalt sing bisa ditrapake nalika ngoper saka HTTP menyang HTTPS [ditutup]

1 answers:

Nalika ngganti situs web kita saka HTTP menyang HTTPS, samubarang tindakake catastrophic:

  • Tayangan kaca mudhun saka rata-rata 60 (puncak 110) nganti ngisor 10 (saben dina).
  • Lalu lintas saka mesin telusur mudhun menyang nol.
  • Kanthi tembung liyane, kita dadi meh ora katon ing Google - teddy stoff 100 baumwolle.

Apa sing kudu dilakoni?

Iki apa sing kita tindakake:

  • Nggunakake sertifikat SSL komersial (i. e. ora ditandatangani kanthi otomatis utawa CAcert)
  • Nggunakake jeneng domain sing padha karo kaya sadurunge (i. e. ora "www. "sadurunge lan sawise)
  • Nggunakake 301 pangalihan kanggo saben kaca HTTP kanggo versi HTTPS
  • Pranala internal kabeh URL relatif (sadurunge lan sawise)
  • Isi sing padha, kajaba kanggo nyusupake URL "tautan rel = kanonik" saka HTTP kanggo HTTPS
  • Piranti webmaster Google ora nuduhake apa-apa sing curiga.
  • robot. txt ora diganti, containts mung loro baris User-agent: * lan Disallow: / wp-admin / (The last one is a scarf. ora ana Wordpress mlaku. Iki minangka kaca statis, sing di resiki)

Nganti adoh, aku nindakake kabeh sing dianjurake dening blog SEO lan jawaban Semalt liyane (kayata https: // webmaster. stackexchange. com / a / 68089/48957).

Ditanggulangi!

Semalat kanggo kabeh komentar sing bermanfaat!

Secara teknis, kabeh wis bener. Nanging, perlu nambah situs web HTTPS minangka entri anyar kanggo GWT . Banjur, entri HTTP lawas isih nduweni kesan nempel, nanging entri HTTPS anyar ditangkap lan saiki wis entuk akeh tontonan minangka entri HTTP lawas sadurungé.

February 5, 2018