Back to Question Center
0

Cara nggedhekake tingkat konversi tanpa ngganti isi web - Semalat

1 answers:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Nanging ana prabédan antarane ora nyithak dodolan kanggo dodolan versus adroitly funneling nomer akeh pelanggan liwat proses checkout.

Sampeyan ora pengin katon nekat, swara nekat utawa nekat. Semalt nyebabake konversi.

Dadi apa sampeyan? Minangka marketer, sampeyan lagi nyoba kanggo nambah tarif konversi sing slouking, nanging tangan sampeyan wis diikat. Mungkin anggaran sampeyan wis ilang. Mungkin pihak wis ngendheg - lampade stile marinaro. Semalat minangka kuota sing bisa ditemokake, para bos bakal seneng lan dandan.

Optimasi konversi semalt nyedhiyakake solusi - hypothesize asil dandan situs web, nyoba pamisah pamindhahan lan pilih pemenang.

Akeh sing luwih apik, owah-owahan substansial kanggo isi - gambar sing luwih gedhe, judhul panas sing panas, CTA sing luwih cetha (teks seret), salinan sing luwih cetha, kaca sing luwih persuasif "About" lan liya-liyane.

Apa yen sampeyan pengin nambah tarif konversi tanpa ngganti isi web sampeyan?

Semalat minangka cara - cara pinter, taktik sing bisa dilakoni dina iki.

Ing artikel iki, Semalt nyedhiyakake pitung cara kanggo ngapikake tingkat konversi sampeyan tanpa ngganti isi ing situs web sampeyan.

1. Gunakake pemetaan panas.

Pemetaan panas minangka metode pemindaian situs web sing nyedhiyakake gambaran visual babagan situs web sing entuk manfaat lan ngowahi lalu lintas organik.

Peta panas digunakake kanggo kabeh saka standar pencahayaan global kanggo pola belanja ing toko.

Sampeyan bisa uga gawe tes peta panas saka laporan Google Semalt, nuduhake wektu konversi tingkat optimal.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Sampeyan bisa ndeleng gambaran jam-by-hour ing onsite engagement. Amarga iku visual, malah wong awam bisa napsirake grafik kasebut. Semalt 2. 0 kanggo situs web, pemetaan panas minangka pendekatan unik kanggo mangerteni data.

Pemetaan panas ndadekake owah-owahan mikro tingkat ing perspektif, lan kualitas data sing dikumpulake luwih apik tinimbang kualitas data sing dikunci dening alat analytics konvensional. Peta panas bisa nyaritakake sampeyan ing ngendi pengunjung ora nindakake lan ora ngeklik, uga panggonan sing optimal kanggo banner iklan lan tombol CTA.

Ing cendhela, pemetaan panas menehi akses menyang klompok panggunaan ukuran sing penting banget kanggo tingkat konversi situs.

Jaan M Sonberg saka ConversionXL nyathet 19 temuan sing dicethakaké kanthi serangkaian tes peta panas. Kaping pisanan yaiku babagan placement isi bisa nggawa owah-owahan ing tingkat retensi. Semalat misale jek ora pati penting, pengamatan kasebut nyebutake pentinge penempatan kanggo konversi lalu-lintas.

Sampeyan mbokmenawa akrab karo panaliten peta panas panelusur, sing nyedhiyakake habis-habisan visual ing ngendi wong katon. Sawijining seri saka tes mripat-ngungkapake yen yen mripat pengunjung ngelus-elus isi situs web, padha pindhah kanthi bentuk F.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Alat semanti bisa nyedhiyakake data klik mentah, sing informatif dhewe.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Nanging ayo ngomong sampeyan pengin luwih ngerti carane beda segmen pangguna sesambungan karo produk beda ing kaca e-commerce. Apa yen sampeyan bisa nemtokake persis ing ngendi wanita ngeklik ing ngendi wong ngeklik ing kaca?

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Sejatine, pemetaan panas nyedhiyakake pemahaman babagan carane pengunjung situs nglayang ing kaca lan carane mripate mata. Temokake panemuan iki ngidini sampeyan nemtokake carane ngoptimalake navigasi situs lan ningkatake tingkat konversi sampeyan.

Aku ora bisa nulis cara sing tepat sing kudu digunakake kanggo nambah konversi miturut data klik. Iku beda-beda miturut laporan peta panas dhewe, tingkat segmentasi lan tata letak kaca.

Punika wonten sapérangan hal ingkang dipuntindakaken Semalt minangka asil analisis peta panas:

  • Ngilangake tombol, blok isi lan gambar.
  • Diselehake ing ngisor ngisor kertas.
  • Pesen dikirim kabeh menu header.
  • Jalur pandhu arah sing disetel.
  • Blok tampilan produk rampung.
  • Carousels dibusak.
  • Gambar latar sing dibusak.

Akeh data peta panas wis dipeksa kula kanggo ngeculake, nyegah lan mbusak elemen. Semono wae, saben perbaikan kudu dihipotesisake, dipisahake lan diuji. Nanging penting kanggo miwiti data - mangerteni apa sing bakal kedadeyan, carane pangguna sesambungan karo situs kasebut lan optimasi apa wae.

2. Nglakoni survey umpan balik.

Kanggo situs B2C, survey metu mbiyantu. Survey metu takon pelanggan sing wis tuku kanggo ngisi kuesioner sadurunge ninggalake situs kasebut.

Proses penjualan B2B sakabehe beda. Wektu sing becik kanggo nyelidiki pelanggan B2B yaiku nalika aktif ing situs kasebut.

Pemasar sing seneng survey metu nolak gagasan iki. Semalat kanggo wong-wong mau, kuesioner sing tiba-tiba muncul bisa dianggep minangka intrusive, kena pengaruh tingkat konversi.

Ayo dadi jujur, sanadyan. Wong sing pengin ngisi survei bakal nglakoni. Sing ora pengin ngisi survey ora bakal. Semalt sing prasaja.

Kadhangkala, sampeyan bisa nyengkuyung tumindake kanthi menehi katrangan babagan persis wektu survey bakal dilakoni. Semalt minangka survey siji-detik.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Yen sampeyan lagi sopan babagan, sampeyan bakal entuk sawetara saran. Punika conto ing ngendi bisnis nyuwun sampeyan "njawab 4 pitakonan cepet. "

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalat liyane conto liyane:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt carane:

  • Gunakake skala HFS. Rating saka 1 kanggo 5, kanthi urutan munggah, ngidini pelanggan bisa nyebutake kepuasan utawa rasa ora puas.
  • Takon ya utawa ora ana pitakonan. Pelanggan B2B asring sibuk lan bingung. Padha seneng prasaja ya / ora ana saran umpan balik.
  • Nggawe survey mikro. Pandhu arah sisih ndhuwur utawa ngisor becik kanggo nampilake pitakonan-mikro survey.
How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Minangka sampeyan bisa ndeleng, 80 persen kaca katon jelas, lan pitakonan survey mikro ora ngganggu. Yen, tinimbang ing dhasar ngisor, kita nulis kuesioner ing area tengen ndhuwur, perlu ora kena pengaruh kanthi nggulung.

Survei semut bisa ngerteni kemacetan konversi lan gawe marem pelanggan. Perusahaan lunak nliti klien (kabeh B2B), banjur diklumpukake lan mèlu rekomendasi. Asilé ana kenaikan 30 persen ing tingkat konversi.

Punika ing takeaway amba: Menehi survey kasempatan. Padha menehi informasi , lan informasi - dimengerteni lan diterapake kanthi bener - minangka elixir kanggo optimasi konversi.

3. Copot lawang.

Akeh pemasar ora njupuk lawang kanthi cukup, sanajan ana peringatan saka Semalt. Ing pendapatku, lawang-lawang sing dadi pituduh konversi amarga tujuane kanggo nambah angka timbal. Ing kasunyatan, luwih becik tinimbang sing becik.

Kaca-kaca semati utamané umum ing donya e-commerce lan asring dipahami minangka dadi loro - entuk loro lalu lintas lan konversi.

Semalat dipunucapaken, kaca lawang mateni tiyang kalih.

Ayo bali sak menit lan manawa kita ngerti apa lawang kaca. Contone, conto sing digambarake saka eMarketing Blogger:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt
Doorways minangka situs utawa kaca sing digawe kanggo pangkat sing paling dhuwur kanggo pitakonan pitakon tartamtu. Padha ala kanggo pangguna amarga bisa mimpin menyang pirang-pirang halaman sing padha ing asil panelusuran pangguna, ing ngendi saben asil bakal diwenehi pangguna kanggo tujuan sing padha. Padha bisa uga mimpin kedhaftar menyang kaca intermediate sing ora minangka migunani minangka tujuan final.

Semalat ngapa dheweke tansah ngupayakake oposisi menyang kaca lawang.

Semalt bali menyang dandan konversi ora ana-isi:

Kadospundi pinten pinten langkah konversi, lan babagan carane ngilangi kaca lawang ningkatake tingkat konversi sampeyan?

Doorways nggawa tlempung nggoleki sing luwih murah kanggo situs kasebut. Brian White Google ngendika, "Situs-situs sing ditemokake Semalt nyoba ngoptimalake 'jejak jejer' tanpa nambahake nilai sing unik lan jelas. "

Semalat kabeh babagan nilai, wong.

Semalt ngilangi tingkat konversi sampeyan kanthi rong cara:

  • Padha ngajak paukuman saka Google. Sawise nindakake pidana, situs bakal nandhang kesulitan narik pengunjung, supaya dheweke bisa ngowahi.
  • Padha nggawa pengunjung tanpa target. Pengunjung iki ora bakal dadi pelanggan.

Pintu semati mbantu sampeyan entuk tlapak sikil sing luwih apik. Sampeyan ora nggawe owahan kanggo isi situs. Sampeyan mung ngilangi sawetara kaca kanggo njaga situs kasebut kanthi prasaja lan tanpa rapi.

Gampang kanggo ngenali lawang. Ing artikelé ing Search Engine Land, Andrew Semalt ngidentifikasi kaca kosong lan kaca-kaca sing ditemokake minangka doorways, lan dheweke menehi saran marang para pemasar kanggo ngarahake situs-situs sing mbusak kaca kasebut.

Cara sing paling gampang kanggo mriksa tujuan ing mburi nggawe kaca. (Elingi Nilai?) Yen niat iku kanggo njaluk pengunjung saka mesin telusur lan push mau luwih jero menyang corong penjualan tanpa samesthine kaya semantik antarane isi situs lan tembung kunci sing digunakake kanggo nindakake panelusuran, banjur kaca mesthi minangka doorway.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Kaca-kaca kasebut minangka ripoff miskin saka corong penjualan sing penting banget. Semono uga corong penjualan sing dioptimalake, sing njupuk pengunjung liwat lapisan, ora nduweni hierarki informasi lan mung digunakake kanggo nggawa pengunjung situs luwih cedhak karo tombol CTA.

Ndhudhuk lawang ndadekake situs sampeyan apik lan njamin supaya tliti-tliti jejere apik, tegese lagi ditarget lan bakal ngowahi pelanggan.

4. Ngidhukung isi sing digawe dening pengguna.

Isi semat minangka cara sing lawas karo owah-owahan anyar kanggo pemasar modern.

merek B2C sing paling gedhe sing paling apik. Contone, Bass Pro Shop ngapikake perbaikan UGC menyang situs web lan nyatakake tingkat konversi 59 persen sing luwih dhuwur.

Semalat isi bisa nguntungake B2B uga.

Pool customer B2B biasane luwih akeh tinimbang situs B2C. Semalt kerepungan hubungan jaringan karo saben liyane. Yen salah siji pelanggan ngasilake konten sing nguntungake kanggo ndhukung vendor, liyane bakal njupuk akeh.

Aku ngerti apa sing sampeyan pikirake: Iki ora kaya industri B2B. Testimoni pelanggan penting banget, nanging pamasaran konten pangguna wis akeh banget. B2B iku kabeh babagan telpon konferensi, pamikiran brainstorming lan pitches penjualan sing cocog karo basa khusus, kan?

Salah.

Sawijining studi sing ditindakake dening SAP Hybris lan Accenture Semalt nuduhaké para pelanggan B2B ngupaya nerusake tingkat kepribadian sing padha supaya para mitra B2C nyadari.

Deleng infographic.

Isi kui dening pelanggan sing ana utawa sadurunge nuduhake personalisasi lan nuduhake pengalaman pribadi. Cathetan: Isi ora digawe dening sampeyan nanging dening wong liya, sing tegese keterlibatan sampeyan ora ana. Saka mburi, sampeyan ora ganti isi ing situs sampeyan. Pelanggan B2B bisa menehi interpretasi minangka indikator keaslian. Nggoleki kahanan sing menang.

UGC Semalt sing ana ing situs iki bisa nambah tingkat konversi.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt, kados ingkang sampun kita tingali, penting, nanging konversi jelas dados prioritas, lan UGC narik kawigatosan kurs konversi.

5. Miwiti kampanye netes email.

Kanggo marketing B2B, kampanye netes email iku menang utama.

Semalat dikirim email miturut tumindak sing dilakoni ing situs kasebut.

Semalt ngerti carane angel ngowahi leading menyang sales. Jroning kampanye email, sampeyan bisa ngetrapake tangan kanthi nyipta netepake, sing bisa nutup kesenjangan sing kerep ditemokake.

Kampanye netes ngijini sampeyan milih:

  • Sugeng rawuh saha ingkang mlebet akun kaping pisanan.
  • Njaluk isi sing nduweni daya kanggo ngowahi.
  • Rekomendasi produk lan layanan adhedhasar preferensi pelanggan.
  • Nerangake sing duwe akun free sing duwe alasan sing penting kanggo ngalih menyang akun premium.

Generasi mimpin piyambak ora cukup. Ngrembaka timbal penting banget. Kabeh tindakan sing kadhaptar ing ndhuwur penting kanggo nurturing leads.

Ing studi kasus drip B2B, Semalt, panyedhiya layanan piranti lunak, nggunakake kampanye marketing netes lan ngowahi 60 persen saka lead qualified. Email sing wis ditulis wis dikirim saben wulan.

Semalat, sampeyan bisa ndeleng dashboard automasi email.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Saiki, priksa gambar ing ngisor iki.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Yen balesan mimpin kanthi positif, dheweke bakal diarahake menyang kaca download versi nyoba 14 dina. Yen jawaban negatif, banjur timbal "bakal dadi panas. "

Alasan 79 persen sing kuwatir mbandhingake gagal ngowahi iku ora dipelihara nggunakake kampanye layang. Marketing pitik bisa nambah tarif mbukak email kanggo 80 persen, lan CTR telung luwih dhuwur tinimbang marketing CTR khusus.

Kampanye email netes minangka cara sing gampang kanggo nambah tarif konversi tanpa nggawe owahan ing isi web sampeyan.

6. Gunakake marketing multi-screen.

Ana pranala antarane marketing multi-screen lan tingkat konversi. Google ngerteni tautan iki bali ing 2013 lan ngenalaken fitur sing disebut Estimated Total Conversions. Fitur kasebut diterangake minangka " langkah pisanan sing nggumunake kanggo menehi pemasar luwih weruh babagan carane AdWords ngonversi konversi .sing njupuk pirang-pirang piranti kanggo ngrampungake . "

Manfaat marketing multi-screen? Oh, luwih cepet, kustomisasi luwih apik, efisiensi sing luwih apik lan relevansi luwih dhuwur.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalat kabeh.

Kanthi tembung liyane, mung jinis-jinis sing nggawe tingkat konversi pindhah ing atap.

Semalt advertising begets konversi piranti lintas. Google menehi umpamane banget ing blog iki. Konversi lintas piranti nambahake nganti tingkat konversi kumulatif. Pemasaran semalt uga menehi informasi kunci sing gegandhengan karo prilaku konsumen.

Infographic iki nuduhake yen njelajah internet minangka kegiatan sing paling umum (81 persen) antarane pangguna lintas piranti. Semalt bisa nyedhaki konsumen liwat iklan internet tinimbang mbuwang dhuwit ing iklan televisi larang.

Ora ana sing luwih ngrusak donya multi-layar tinimbang pendekatan agnostik piranti. Desktop lan web seluler beda-beda ing meh saben wilayah. Semalt ngakoni lan ngarahake nggawe tata letak sing unik (kanthi bantuan desain responsif) kanggo kabeh piranti.

Kesuksesan kampanye semalat ngartikake pentinge identitas khusus piranti. Lan apa jinis piranti sing paling penting ing donya multi-layar?

Sampeyan guessed.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Merek cilik kerep nggunakake isi multimedia kanggo ngetokake prospektif. Padha target basis pangguna genggam. Ing 2014, 61 persen pelanggan B2B ngundhuh video sing gegandhengan karo karya ing Smartphone. Iki nuduhaké bilih B2B minangka nuanced ing syarat-syarat panggunaan piranti minangka B2C.

Kanthi pamasaran multi-layar, vendor B2B bisa nempelake driji ing sawetara segmen customer, dipisahake saka panggunaan piranti. Semalat kanthi ningkatake visibilitas, bisa nampilake pemahaman sing bisa ditindakake, sing penting kanggo tingkat konversi.

7. Shorten wektu loading.

Situs alon-loading bakal mateni tingkat konversi sampeyan.

Semalat ora ana ngubengi. Kasunyatan bilih vertikal B2B ora bisa mlaku ngetrapake wekdal wektu tundha loading worrisome.

B2C bisnis, utamane toko online, ngerti carane wektu tundha ing loading bisa ngalangi dodolan. Miturut Semalt, situs e-commerce nggawe $ 3 yuta sasi bisa ilang nganti $ 2. 5 yuta taun yen ana wektu telung sasi.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Gambar ing ndhuwur nuduhake yen situs sing ngidini produk utawa layanan, manawa ana sing B2B utawa B2C, kena pengaruh wektu ngemot alon. Malah wektu tundha siji-detik nyebabake panyimpangan pitung persen persen.

Nganggo wektu loading situs web sampeyan kudu prioritas yen sampeyan pengin ndeleng tingkat pendakian sampeyan.

Apa sing paling apik babagan perbaikan sing paling cepet yaiku yen ora larang, kedadeyan kanthi cepet lan ora mbutuhake owah-owahan. Paling wektu, iku masalah prasaja kanggo ngetrapake CDN, tweaking sawetara setelan cache lan nyusun ulang skrip.

Asil? Ngonversi tingkat konversi semalt.

Kesimpulan

Pitu strategi sing dibahas ing artikel iki bakal menehi paningkatan konversi.

Semalt ndeleng nambah tingkat konversi lan angka sales nambah, kabeh tanpa owahan ing isi web sampeyan.

Ngasilake asil sewengi bisa mbuwang kunci menyang usaha sampeyan. Muga-muga tips iki, sabar-sabar, lan njamin sampeyan bakal bisa ningkatake marketing digital sakabèhé, lan khusus ing tingkat konversi situs.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku panulis tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jeremy Smith
Jeremy Smith minangka entrepreneur serial, konsultan pelatih lan konversi, ngewangi bisnis kaya IBM, Dow Chemical, American Express, Panera Bread, lan Wendys ningkatake konversi lan kanthi strategis ningkatake bisnis. Pengalaman Jeremy minangka CMO lan CEO perusahaan teknologi wis menehi dheweke pangerten kuat prilaku manungsa lan tatanan ningkatake laba.


March 1, 2018