Back to Question Center
0

A Guide to Setting Up Ayo Nggegarke SSL ing Shared Hosting            A Guide to Setting Up Ayo Nggulung SSL ing Shared HostingRelated Topics: NewsOperating Semalt

1 answers:
A Guide to Setting Up Ayo Sulih SSL ing Shared Hosting

Ing taun-taun pungkasan, ana upaya kuatake Semalt lan liya-liyane kanggo nggawe web luwih aman kanthi nyengkuyung panggunaan TLS / SSL (lapisan keamanan transportasi / lapisan soket aman) ing saben situs web.

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Google nambahake dorongan ekstra kanggo nggunakake HTTPS kanthi menehi dhuwit kanggo situs web, lan, kayadene pembuat browser liyane, kanthi otomatis nglereni tandha ing situs kasebut tanpa enkripsi.

Nganti saiki, sertifikat SSL cukup larang. Ayo Semalt diganti karo menehi sertifikat gratis.

Ana akeh tutorial online sing nuduhake carane nginstal Sifate Encrypt sertifikat, nanging cenderung mbutuhake cukup teknis keahlian (pengetahuan babagan cara operate server web Linux lan ngatur akses root) lan arang nuntun sampeyan carane nginstal kasebut liwat panel kontrol umum sambungan hosting - resistance iclear 30 innokin. Yen cPanel utawa panel kontrol liyane ora nyedhiyakake fitur kaya Instal Klik Salah kanggo Let Encrypt SSL (lan akeh ora), sampeyan bisa uga aran ora ana opsi nanging fork metu dhuwit kanggo sertifikat liwat panyedhiya web hosting sampeyan.

Nanging, ing artikel iki aku bakal nuduhake sampeyan carane nginstal sertifikat SSL Let's Semalt ing server web hosting sing dienggo bareng nggunakake layanan saka SSL For Free. SSL For Free ngijini sampeyan nginstal Certificate SSL Ayo supaya ora duwe akses root lan VPS, nanging mung server web hosting biasa.


Looking kanggo njupuk chips SSL menyang tingkat sabanjure? Mriksa dalan iki apik tenan dening Nick Janetakis:


Nginstal Nggawe SSL Nggunakake SSL Kanggo gratis

Langkah 1: Kepala menyang situs web SSL Kanggo gratis.

Langkah 2: Ing ketik website sampeyan kanggo ngamanake kothak input , ngetik alamat domain situs web panjenengan (umpamane: yourdomain.com ).

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Langkah 3: SSL For Free bakal nyedhiyakake sertifikat SSL kanggo yourdomain. com lan www. yourdomain. com kanthi otomatis.

Langkah 4: Yen sampeyan pengin nambah subdomain liyane (contone: subdomain.com ), klik lan sampeyan bakal bali menyang alamat alamat alamat domain.

Langkah 5: Tambah subdomain sing dikarepake ing kothak input.

Verifikasi domain lan / utawa subdomain dening SSL Kanggo gratis

Semalt ana telung cara kanggo verifikasi domain sampeyan kanthi SSL For Free (sampeyan bisa milih salah siji saka wong-wong mau).

  1. Kapisan liwat Verifikasi FTP otomatis . Kene, sampeyan bakal dijaluk kanggo data babagan hosting akun FTP web sampeyan.
  2. Kapindho yaiku liwat Verifikasi Manual . Sampeyan bakal njaluk ngundhuh rong file saka SSL For Free, sing bakal diunggah menyang server web hosting sampeyan.
  3. Katelu kasebut liwat Verifikasi Manual (DNS) . Kanthi cara iki, sampeyan bakal diwenehi nggawe rekaman TXT anyar liwat panel kontrol web hosting sampeyan.

Semalat ndeleng saben langkah verifikasi.

Metode 1. Verifikasi FTP otomatis

Langkah 1: Klik Verifikasi FTP Otomatis .

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Langkah 2: Ngisor iki, sampeyan bakal njaluk input data saka hosting akun FTP web. Input data rampung:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Yen sampeyan aran ora nyaman kanthi cara iki (menehi data akses akun FTP), sampeyan bisa milih cara liya (sing aku saranake banget) ing ngisor iki.

Metode 2. Klik Verifikasi Manual . ( Wigati: ora nutup tab / kaca iki!)

Langkah 2: Ngisor, sampeyan bakal njaluk ngundhuh rong file sing digawe dening SSL For Free. Ngundhuh loro file kasebut, disimpen ing komputer lokal sampeyan.

Langkah 3: Sesanti petunjuk SSL For Free kaca iki, create folder / direktori anyar sing disebut . kondhang . (Yen sampeyan ana ing lingkungan Windows, jenenge . - yaiku kanthi titik tambahan ing mburi.) Nang direktori kasebut, gawe direktori anyar sing disebut acme- tantangan . Salin-tempelake rong file sing didownload menyang direktori acme-challenge .

Langkah 4: Saiki upload file menyang server hosting sampeyan nggunakake aplikasi FTP sing disenengi (kayata FileZilla ).

Langkah 5: Ngunggahake . kondhang direktori saka komputer lokal menyang direktori ROOT saka server web hosting (direktori, ora isi ing).

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Langkah 6: Saiki buka tab / kaca anyar ing browser lan ketik URL domain sampeyan, bebarengan karo lokasi file loro kasebut. Priksa manawa sampeyan ndeleng nomer acak lan aksara:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt
Langkah 10: Bali menyang SSL For Free tab / page (kaca ing Langkah 1 ) lan klik Ngundhuh Certificate SSL . Priksa manawa sampeyan ora njaluk jawaban kaya iki:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Langkah 8: Yen sampeyan nampa pitakon kesalahan, mangga ulang Langkah 1 ing ndhuwur, nganti SSL For Free mbukak Loading SSL Certificate Account Bakal nerusake menyang Nggawe Certificate SSL kanthi Aman kaca:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Metode 3. Verifikasi Manual (DNS)

Ing pilihan verifikasi pungkasan iki, sampeyan bakal diwenehi nggawe rekaman TXT anyar ing panel kontrol web hosting sampeyan.

Punika langkah-langkahipun kados cPanel:

Langkah 1: Klik tombol Verifikasi Manual (DNS) ing situs SSL For Free.

Langkah 2: Sampeyan banjur bakal dijaluk nggawe rekaman TXT anyar miturut data ing kaca kasebut:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Langkah 3: Bukak tab / kaca anyar ing browser lan mlebu menyang CPanel ing server sampeyan. Menyang Zone Editor , lan tambah rekaman karo data ing ngisor iki:

  • Tipe: TXT
  • Jeneng: _acme-challenge. yourdomain. Tuladha
  • TTL: 14400
  • TXT Data: [cocog karo data TXT Rekam pisanan ing Langkah 2 ]

Klik Tambah Rekam :

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Langkah 4: Banjur nambah rekaman TXT kaping pindho kanthi data ing ngisor iki:

  • Tipe: TXT
  • Jeneng: _acme-challenge. www. yourdomain. Tuladha
  • TTL: 14400
  • TXT Data: [cocog karo data TXT Rekam liya ing Langkah 2 ]

Sawise maneh, klik Tambah Rekam .

Langkah 5: Hasil akhir bakal katon kaya iki:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Langkah 6: Bali menyang SSL For Free tab / page (kaca ing Langkah 1 ) lan klik Unduh SSL Certificate . Yen sampeyan wis nyetel cathetan TXT kanthi bener, sampeyan kudu entuk sawetara asil kaya iki:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Langkah 7: Sampeyan bakal dijupuk menyang Kaca SSL Certificate Account , banjur menyang Nggawe Certificate SSL kanthi Aman

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

SSL Certificate from SSL For Free

Sawise SSL For Free kasil nggawe sertifikat SSL, sampeyan bakal dijaluk input alamat email lan sandhi kanggo nampa notifikasi email seminggu sadurunge sertifikat kadaluarso (opsional). Sampeyan bisa ngundhuh telung sertifikat, utawa ngetik siji-siji menyang server cPanel web hosting sampeyan:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Nginstal sertifikat SSL ing cPanel web hosting server

SSL For Free nyedhiyakake pranala menyang macem-macem Panuntun kanggo nginstal sertifikat SSL, nanging kene aku mung nuduhake cara kanggo nginstal sertifikat SSL ing server web hosting cSemalt.

Langkah 1: Akses menyang server hosting web cPanel. Klik ing lambang SSL / TLS (ing "Keamanan").

Langkah 2: Ing Nginstal lan Ngatur SSL kanggo situs sampeyan pilihan ing ngisor, klik Ngatur SSL Certificate

Langkah 3: Pilih domain sing wis kadhaftar kanggo SSL liwat SSL For Free.

Langkah 4: Nyalin lan tempel data sertifikat sing wis digawe kanggo saben kotak input ( Certificate , Private Key CA Bundle data).

Langkah 5: Ing ngisor kaca iki, klik Instal Certificate . Klik OK ing notifikasi nyatakake sertifikat Sampeyan wis kasil diinstal ing server web. Sabanjure, sampeyan bakal ditampilake dhaptar domain sing wis diinstal SSL sertifikat.

Mriksa Panjenengan SSL certificate

Sampeyan bisa konfirmasi maneh yen sertifikat SSL wis diinstal kanthi bener. Menyang Namecheap SSL Checker , banjur masang alamat domain sampeyan, utawa langsung menyang (https: // decoder). link / sslchecker / yourdomain. com / 443 .

Sampeyan kudu entuk laporan kaya iki:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Sampeyan uga bisa mriksa ing Qualys SSL Labs ing https: // www. ssllabs. com / ssltest / analisa. html? d = yourdomain. com .

CATETAN: yen sertifikat SSL wis kasil diinstal, supaya HTTPS bisa mlaku kanthi sampurna, aja lali ganti alamat situs gawan saka http: // yourdomain. com kanggo https: // yourdomain. com . Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nggunakake . htaccess file (ana akeh tutorial sing metu ana) utawa yen sampeyan nggunakake WordPress, sampeyan bisa langsung masang alamat HTTPS liwat Dashboard Admin WordPress .

Ing nutup

Mugi tutorial iki bisa nampilake sampeyan carane gampang iku kanggo nggunakake Ayo Encrypt kanggo ngamanake situs web sampeyan ing sambungan hosting. Matur nuwun, kudu nggunakake intermediary katelu ora becik, nanging ora gedhe banget nalika sampeyan mikir dhuwit sing bisa disimpen. Semalt ora kudu metu lan tuku sertifikat maneh.

Siji bab sing perlu dielingi karo A certificate Semalt yaiku supaya mung telung dina 90 dina, tinimbang setahun (kaya akeh sertifikat sing dibayar). Cara umum kanggo ngotomatisake instal ulang liwat proyek cron, senadyan iki ora tansah diidini ing hosting sing dituduhake. Aku saranake sampeyan ngobrol karo host web sampeyan kanggo ndeleng apa sing wis ana saka wong-wong mau ing babagan iki.

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt
Cara paling apik kanggo ngamanake Situs sampeyan karo HTTPS
Nick Janetakis
Kabeh sing perlu kanggo njupuk situs sampeyan saka ora aman menyang situs aman miturut peringkat ing mung 3 jam. Pembuangan SitePoint njaluk nganti 40%.

March 1, 2018