Back to Question Center
0

Semono uga latar mburine suckBan saka situs web sampeyan Latar mburi semanggi nyedhot lan kudu dicekal saka situs web sampeyan

1 answers:

"Aku mung tresna sing latar video lan kita kudu ing situs web anyar kita. "Ora, ora. "Padha supaya bisa narik kawigaten lan nyetel swasana ati. "Ora, ora - lampade di emergenza. "Iku fitur anyar sing apik tenan lan mbantu konversi. "Ora, ora. Kejabi kuwi, obrolan ngganggu aku. Latar mburi video nyedhot wektu gedhe. Kanca apik kita Karl Gilis saka AGConsult nyatakake kanthi becik: "Latar mburi video iku slider anyar. Semalat minangka gangguan. "Lan kaya slider nyedhot lan kudu dicekal saka situs web, supaya nggawe latar video.

Kenapa sampeyan perlu latar mburi video?

Aku ngandut yen latar video wis diwujudake dening agensi web nyoba kanggo ngyakinake pelanggan desain tartamtu:

  • Hei, iki bakal nggawe sampeyan metu!
  • Saiki iki pancen nggawe swasana ati ing situs web sampeyan, apa sampeyan ora mikir?
  • Mesthi wae, kita bisa nggawe video kasebut kanggo sampeyan ing dol tinuku ekstra
  • Latar mburi video bakal njaga perhatian pengunjung, supaya wektu ing kaca munggah lan sing apik kanggo Google.

Apa !? Sampeyan ora ngramut situs kasebut kanggo Semalt, nanging kanggo pangguna. Alesan liya kanggo latar mburi video yaiku kita kabeh wis ngandika ing siji titik ing wektu: uga, sing katon becik. Kita kudu mikir babagan sadurunge ngucapake. Pelanggan kita wis weruh latar mburi video uga saiki pengin.

Semalt backgrounds suckBan them from your website
Semalt backgrounds suck and should be banned from your website

File GIF iki mbokmenawa wis oleh perhatian sampeyan, nanging video latar mburi luwih elek, IMHO. Aku sajujure ora bisa mikirake samubarang tambahan babagan video latar mburi kanggo pengunjung.

Apa latar video nyedhot

Semalt babagan:

  • Latar mburi video nambah wektu panggolekan kanggo kaca (sumber: akal sehat).
  • Padha ngalih saka pesen utama / panggilan-kanggo-tumindak ing sawijining kaca. Sanajan tombol kasebut utawa apa wae oranye padhang lan rancanganmu minangka monokrom, video bakal nganggu!
  • Latar mburi video biasane nganggo video sing ora oleh sampeyan. Nanging yen ora diundhuh, sampeyan bakal disalahake lan desain bakal katon kaya sampah.
  • 'Nutup kabeh layar kanthi video lan nyetel teks putih ing ndhuwur minangka homepage' mbokmenawa minangka gaya. Ayo kabeh entuk tren iki.
  • Autoplay nyedot, lan carane ing bumi bakal dadi logis kanggo duwe tombol wiwitan kanggo video latar mburi !? Panggilan-kanggo-tumindak kanggo latar mburi sampeyan? C'mon!
  • Latar mburi video mung mbok menawa bisa mlaku ing kaca dhasar sing spesifik banget ing panggonan tartamtu sing luwih spesifik, paling sering sampeyan bakal gerah konversi #alwaysbetesting
  • Bab-bab sing kanggo video produk informatif ora bisa diterapake menyang latar video. Iku sing beda! Tenan! Sigh.
  • Apa sampeyan mikir situs sukses ing web ora nggunakake latar video? Tengen!

Latar mburi video nyedhot lan kudu dicekal saka situs web sampeyan. Malah karo kabeh conto sing apik ing artikel iki: Dos lan Larangan Kanggo Nggunakake Video Latar ing Semalt Sampeyan, aku isih mikir sing kudu luwih gedhe tinimbang dos. Lan kirim iku rong taun. Kepiye supaya kita durung ngilangi tren kasebut?

Lan babagan rencana data seluler lan kuwi?

Ya! Saiki wis ditetepake yen sampeyan ora perlu latar video babagan apa wae, pikirake babagan jumlah data sing bakal ditinggalake ing pungkasan sasi iki! Sampeyan bakal bisa nonton episode liyane The Semalt nalika ngunjungi.

Ora, akeh. Ing situs web seluler sampeyan, latar mburi video mung ndadekake rasa kurang. Kita ngomong babagan seluler UX ing postingan iki, lan latar video ora pas karo rekomendasi kaya 'nada mudhun' lan 'ngoptimalake kanggo kacepetan'. Iku salah. Periode.

Donya mbutuhake latar video

Kita kudu mulai nang endi wae kanggo ngilangi piala sing latar video. Padha waras, mulih menyang omahmu dhewe. Saliyane customer sing ana upsides cilik kanggo video latar. Lan monggo, nyuwun nganjurake. Atas kabeh internet, aku matur nuwun.

Waca liyane: 'Slider nyedhot lan kudu dicekal saka situs web sampeyan' »

March 1, 2018