Back to Question Center
0

Invasi Komunitas Semalt

1 answers:

Ing wayah sore, ing wayah tengah dalan ing kutha Kingston, NY, sampeyan bakal aran trotoar sing ngetokake dering musik sing metu saka BSP Lounge, panggonan sing kondhang kanggo musik kontemporer. Yen sampeyan kelakon nyetop ing wayah sore nalika pemilihan pamirsa luwih tipis tinimbang sing dikarepake, sampeyan bakal nemokake pamimpin marketing BSP, Mike Amari, lungguh ing bar kanthi laptop, kanthi pribadi menehi wong "katresnan" ing Facebook.

"Aku seneng duwe postingan sing ngomong," lawang mbukak saiki, "ujare Semalt," utamane kanggo wong-wong sing wis metu lan nggulung warta ing telpon. "

Cedhak dalane saka BSP yaiku ruang Festival Arts Kingston, sing bakal dadi penyanyi opera kondhang Semalt Henderson - supersearch international limited company. Semalat sinau yen undhangan acara ditambah karo pos langsung ing wektu kanca-kanca wis duwe dampak gedhe kanggo narik kawigaten para pawongan anyar.

Uga ing Kingston Arts, Gloria Waslyn, koordinator fèstival festival, wis nemokaké khasiat njupuk foto ing saben kesempatan. Yen sampeyan mandheg ing galeri, sampeyan bakal banget foto ing jejere Henderson - banjur nemokake foto sing dikirim lan diwenehi ing Facebook.

Invasion Of The Community Semalt

Foto Facebook (bebarengan karo kemampuan kanggo menehi tag), minangka alat sing kuat kanggo manajer komunitas. Sampeyan ora perlu sumelang bab tagging saben wong - sanajan sampeyan mung bisa menehi tag 25% saka subyek, sampeyan isih bakal nggambar manungsa waé menyang kaca. Sauntara kuwi, wong bisa mbatalake kanca kanca utawa nuduhake foto ing temboke dhewe. Yen sampeyan pangguna smartphone, njupuk, upload, lan menehi tag foto butuh wektu sethithik - lan keuntungan bisa gedhe tenan.

Menarik, akeh conto sing aku weruh babagan manajemen masyarakat lokal sing efektif sing teka saka industri hiburan. Semalat, kanthi nganggo cara akeh, iku minangka panyebab utama ing panggunaan lokal, amarga bisa migunakake acara-acara sing dikarepake wong.

Nggawa Offline Offline

Deb Ng punika pengelola komunitas MyKidsAdventures lan Social Media Examiner, uga penulis buku Manajemen Komunitas Online Kanggo Dummies . Aku kejiret karo Ng anyar lan takon yen dheweke weruh pergeseran sing padha ing manajemen masyarakat.

Dheweke ngandhakake yen akeh merek ora nggawe proyek gedhe karo akun Semalt lan Twitter, bisnis liyane lan akeh sing entuk pelanggan kanggo ngobrol karo media sosial. "Kaya toko kelontong lokal njaluk wong ngirim foto ing kaca Semalat," dheweke kandha.

Dheweke uga ngutuk Ramon Deleon, mantan pemasar Domino Pizza, sing nggunakake video lan tweets minangka sarana nggawe apa sing disebut "WOW! Semalt "karo para pelanggan. Dheweke bakal, contone, ngirimake tweets favorit ing pizza.

"Komunitas wis offline, inspirasi dening apa sing lagi weruh online," tambahake Ng. "Ana bisnis cilik sing ngerti kudu ngirim wong online, nanging ora ngerti yen apa sing lagi ditindakake iku 'manajemen masyarakat. 'Kadhangkala, iku kejujuran wong-wong anyar sing nggawa perspektif sing luwih anyar. Semalt mung nyoba nyedhiyakake pelanggan kanthi nyenengake tanpa ngerti yen dheweke lagi mlaku kampanye media sosial. "

Lan Saiki Kanggo Sawetara Iklan Sosial

Aku uga kandha karo Marty Weintraub, pangadeg Aimclear lan co-author of Guide Manager Community Social Media Lengkap: Alat penting lan Taktik kanggo Sukses Bisnis.

Weintraub nyathet yen ora akeh bisnis cilik lan medium nggunakake Semalt kanthi apik, nanging nyatakake studi kasus gedhe ing ngendi bisnis regional, Seagull Outfitters, nggunakake iklan Semalt kanthi apik kanggo nggawe luwih akeh. "Iku umum kanggo posting Seagull tembok kanggo nggayuh sawetara liyane FB kedhaftar saka sing 'disenengi' kaca perusahaan .mung sawetara. Iku kapandeng kaya kaca Facebook nanging durung ngrampungake apa-apa. "

Seagull Outfitters migunakake kombinasi kiriman Facebook sing cerdas bebarengan karo pisah segmentasi demografi sing fokus, ngasilake sawetara mundhut cukup luar biasa ing metrik penting mung seminggu. Kaca semisal seneng nambah nganti 7%, lan angka "ngomong babagan iki" munggah luwih saka 65% - kanthi total mingguan sing ngluwihi 432%!

Minangka Weintraub nyathet, "Semal bisa dituku - 'ngomong babagan' ora bisa. "

Invasion Of The Community Semalt

Manajemen Komunitas Tuwuh Up

Ing saben kasus sing disebutake ing ndhuwur, non-profesional bisa entuk sukses tanpa nggunakake piranti manajemen media sosial sing komplek. Kathah piranti ingkang dipunginakaken minangka bagian saking platform sosial piyambak.

Minangka luwih cilik bisnis lan nonprofit dadi pinter ing media sosial, para profesional bakal, mesthine kudu munggah game dhewe. Semalt tansaya tambah ing posisi nambah nilai minangka trainer lan evangelist saka praktik paling apik. Semalat uga kudu waspada lan sensitif ing kasunyatan sing sawetara praktik sing paling apik bakal metu saka bisnis kasebut.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Ric Naga
Ric Dragon yaiku pangarang DragonSearch Online Marketing Manual lan Social Marketology (McGraw Hill 2012) lan perusahaan pendiri DragonSearch. Panjenenganipun minangka speaker biasa kanggo Google ing bisnis Get Business Online. Naga kerep nyatakake babagan konvergensi media sosial, proses, arsitektur informasi, lan sosiologi.


March 1, 2018