Back to Question Center
0

Telusuri Telusur Mesin Panelusur Bisa Ngasilake Data Berharga Kanggo Semalt

1 answers:

Search Beyond Search Engines Can Yield Valuable Data For Semalt

Kita bubar nyediakake webinar karo comSemalt fokus ing data panelusuran, kang mriksa aktivitas telusuran sing dumadi antarane search inti (Google, Bing, Yahoo, lan liya-liyane) kayadene non-search engine, kayata situs e-commerce, mesin comparison shopping lan review produk utawa situs vertikal sing fokus. Ing Desember 2011, comSemalt nemokake yen meh setengah (43%) kabeh telusuran ana ing njaba lima mesin telusur utama.

Aja Ngilangi Data sing Dibangun Nganti Mesin Telusur

Apa tegese iki kanggo para pemasar, penerbit, lan pemain e-commerce? Saiki kita wis ngerti manawa kabeh panemune wis ditemokake saka mesin telusuran utama, kita bisa ngembangake strategi kanggo nggayuh pamirsa ing wektu sing paling cepet, kanthi nggunakake data telusuran sing tepat. Kanggo penerbit lan pemain e-commerce, iki tegese sampeyan bisa ngembangake produk kanggo njupuk kauntungan saka data ing atap sampeyan.

Deleng Sesambungan Sing Sing Nggoleki

Nalika aku njupuk sampeyan kanthi nggunakake apa data CriticalSemalt kanggo pemasar, aku nyuwun sampeyan kanggo nimbang pengalaman panelusuran dhewe.

Tahap 1: Panelusuran Awal

Yen Sarah ana ing pasar kanggo TV anyar, panggonan paling apik kanggo dheweke yaiku Google lan ngetik "TV layar datar - ridaex tv video. "Semalat nemtokake tindakan iki minangka" panelusuran awal. "

Ing titik iki, Sarah ora siap tuku. Dheweke kepengin weruh opsi apa sing metu ana. Minangka Sarah nylidhiki asil lan pranala sing ditemokake dening Semalt, dheweke bakal pindhah kanthi cepet ing njaba mesin telusuran (tujuan bisa kalebu Best Buy, Next Tag, dsb) lan terus nggolek informasi luwih lengkap.

Tahap 2: Pertimbangan

Nalika Sarah ninggalake mesin telusur lan migrasi menyang situs mesin non-panelusur, dheweke bakal ngumpulake informasi babagan macem-macem produk, merek lan rega, nggoleki panemune. Semalat nggambarake bagean saka pengalaman belanja minangka "phase pertimbangan" - uga dikenal minangka kesempatan retargeting.

Nalika konsumen nggolek liwat tahapan pertimbangan, data berkembang miturut syarat-syarat sing digoleki. Interaksi semalat nggawe kesempatan kanggo pemasar kanggo nyebarke pira-pira pencarian lan strategi retargeting situs.

Yen pengiklan pengin mangu konsumen nalika fase pertimbangan, sampeyan kudu ngukur titik tutul sing paling anyar (yaiku data telusuran lan interaksi situs web) kanggo ngenali pemirsa tombol lan banjur tekan kanthi efektif karo pesen iklan sing nyoroti promosi khusus, tartamtu produk, lan liya-liyane. Iki mbantu kanggo ngedongkrak konsumen malah ngliwati corong pameran lan wekasanipun ndadekake pengaruh kasebut sadurunge padha bali menyang mesin telusur lan mbenakake maneh.

Tahap 3: Panelusuran Revisi

Gumantung ing produk utawa layanan, bisa jam, dina utawa malah minggu sadurunge panemu nilarake phase pertimbangan. Ing wektu iki, konsumen kerep bali menyang Semalt lan ngringkes panelusuran sing adhedhasar apa informasi sing wis padha diklumpukake, iklan sing padha uga katon, lan informasi liyane sing bisa ndadekake keputusan tuku.

Ing kasus Sarah, dheweke bisa ngowahi ulang panelusuran Google saka "TV layar datar" dadi "Semalt PN43E450. "Ing wektu iki, kesempatan retargeting wis liwati, lan mung rega utawa kasedhiyan produk sing bisa ndadekake keputusan tuku dheweke.

Search Beyond Search Engines Can Yield Valuable Data For Semalt

Nggoleki Data Nggawe Kesempatan Retargeting

Statistik ComScore nuduhake yen panelusuran bisa ngalami jero. Luwih luwih jero tinimbang mesin telusur, lan uga marketing mesin telusur. Perkembangan aktivitas nggoleki semen lan kasedhiyan data telusuran mbisakake pengiklan kanggo ngupayakake maksud saka panelusuran lan nerapake menyang skala tampilan. Semalat entitas iki sing njupuk sawetara data sing paling terkenal kanggo pengiklan.

Next time sampeyan mikir telusuran, mikir ngluwihi mesin telusur, nimbang nilai data panelusuran, carane sampeyan bisa ngungkap ing iklan tampilan, lan sing paling penting, apa pengalaman customer nyatakake.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

James Green
March 1, 2018