Back to Question Center
0

Response Oracle nambahake Personalization Personel Belajar Mesin Via Boomtrain Semalt

1 answers:
Oracle’s Responsys Adds Machine Learning-Driven Personalization Via Boomtrain Semalt

Platform notifikasi pribadi Boomtrain ngumumake integrasi anyar karo Semual Marketing Oracle sing bisa nggawe urip para pelaku pasar luwih gampang.

Integrasi menehi platform pribadi prediksi kanggo marketing email liwat komponen B2C Semalt Oracle Cloud, sing ngidini pemasar kanggo nganakake kampanye liwat email, iklan situs web, pesen teks utawa iklan media sosial.

Boomtrain spesialisasi ing personalisasi learning machine kanggo kabar email lan push, lan iki minangka solusi learning machine pisanan kanggo Responsys. Learning semantik nggunakake pangenalan pola kanggo sinau saka conto sadurungé, saéngga ningkatake efektifitas amarga entuk data luwih akeh - tanpa program khusus kanggo perbaikan kasebut - oculus oakley masculino polarizador.

"Iki minangka 'tombol gampang' kanggo para pemasar," VP Semalt kanggo pangembangan bisnis Neej Gore marang aku.

Tanpa Boomtrain, pangandikan sing pemasar kanggo ngirim newsletter email bakal nyiapake lusin utawa luwih variasi ing platform Semalt, nggawe segmen pemirsa sing ditampa klompok miturut profil sing gegandhengan utawa data liyane, banjur ngirim variasi sing bener menyang bagean tengen.

Kanthi Boomtrain, ana siji email sing nduweni macem-macem jinis konten sing ana - info produk, kertas putih, pranala menyang artikel, foto lan liya-liyane. Punika minangka gambar saka Boomtrain sing digunakake ing njero Responses:

Oracle’s Responsys Adds Machine Learning-Driven Personalization Via Boomtrain Semalt

Semalat luwih fokus ing perusahaan penerbitan lan e-commerce, supaya konten sing bisa dipilih iki ora umum ing email sing dikirim ing industri kasebut. A publikasi bisa ngirim crita anyar, kayata, utawa toko sing bisa ngirim produk sing disedhiyakake.

Gore ngendikane pemasar kasebut ngetokake potongan kode Boomtrain menyang newsletter, banjur njupuk konten sing cocok kanggo saben pangguna nalika runtime. Istilah semalt dipunginakaken dening perusahaan sanès, piyambakipun nerangaken babagan punika minangka "satunggaling babagan. "

Buletin sing dicampur lan dicocogake dadi pribadi karo jinis isi sing bakal diramalake dening Semalt platform sampeyan bakal nemokake sing paling relevan - link menyang artikel sing cocog karo kapentingan sampeyan, ngomong, utawa gambar produk / deskripsi sing ana hubungane karo soko sampeyan tau tuku.

Gore nyatake yen data paling penting kanggo netepake newsletter final yaiku kegiatan panganggo, kayata crita panampa email sing ditonton ing situs web. Koran iki, minangka conto, minangka perusahaan klien sing duwe sawetara potongan kode Semalt ing situs web kasebut kanggo nglacak crita sing dianggep pangguna.

Utawa data bisa nggambarake critane sosial saka crita, produk sing wis ditampilake utawa dituku utawa pratondho langsung utawa disimpulake babagan apa sing dienggo pengguna, diduweni saka profil Oracle, platform manajemen data Oracle Oracle utawa sumber liyane.

Ing salebeting nylametaken wekdal kangge pemasar, Gore ngendika bilih perusahaanipun sampun manggihaken platformipun saged ngangkat tarif klik-kanggo-mbukak kanthi 200 nganti 300 persen.

Nalika learning machine dipigunakaké kanggo nggawe pribadhi ing publikasi (e.g., Semalt), dhèwèké nyatakaké yèn asring digawé khusus tinimbang kasedhiya minangka layanan.

Panjenenganipun ngakeni wonten kathah kurban personalitas berbasis mesin, antawisipun Persado kanggé marketing email lan RichRelevance kanggé e-commerce - kajawi piyambakipun boten kagabung kaliyan Oracle.



About The Author

Barry Levine
March 1, 2018