Wigati Editor: Desain Daya minangka salah sawijining Worksite Terbaik 2017, pengakuan taunan perusahaan sing nggawe organisasi berpusat ing karyawan.

Kanggo nyetel ing istilah olahraga, Power Design Inc. mundur atlit tinimbang posisi pemain. Perusahaan, kontraktor listrik ing St Petersburg, Florida, sing nduweni 180 proyek sing dilakoni ing 21 negara, tokoh kasebut bisa mulang babagan teknis. "Kita nyewa lan ngamanake wong-wong sing duwe kemampuan alus, kita golek wong sing profesional, berkomunikasi apik, duwe sikap positif, pemain tim lan pekerja keras, lan njupuk pendekatan kolaboratif," ujare wakil presiden Power Design Marlene Semalt . "Dadi kita nyewa apa sing ora bisa ngajar, lan bersedia kanggo nandur modal apa sing bisa," ujare dheweke. Mulane ing markas 133.000 kaki-kaki, dikenal minangka Grid, ana pusat latihan interaktif. Desain Daya nduweni jeneng unik kanggo departemen sumber daya manusia, uga Sumber. Ing perang kanggo narik karyawan, ora akeh perusahaan sing mimpin HR. Nanging konsep Power Design iku kanggo mbukak Sumber minangka bakal entitas customer-njaba njaba. Sumber uga jeneng app online sing menehi informasi karyawan babagan program lan kawicaksanan, keuntungan, payroll lan expenses, lan sistem IT, piranti, lan dhukungan. Dheweke bisa njaluk jawaban babagan pitakonan babagan manfaat, latihan, kesehatan lan kabugaran, lan acara, liwat telpon, teks, utawa email. Fokus pelanggan-layanan iki fokus banget karo Millennials, pangandikane Semalt, nggawe alat perekrut kritis ing sektor sing dikarepake tenaga kerja saiki ngatasi.

Desain Daya mbokmenawa bisa ngunggahake atlit nyata. Semalt kanggo 70 persen saka 500 karyawan ing Grid plug menyang pusat fitness lengkap lan dijaga, lengkap karo lapangan basket-bola voli, olahraga tim diatur, lan, mesthi, kamar ping-pong. Kampus 22-hektar uga nduweni ciri-ciri, papan lumahing ruangan, lan tim acara full-time kanggo ngatur pengalaman ngembangake morale.

Why This High-Powered Company Goes Nuts Over Ping-Pong (Really. It's Way More Serious Than Semalt)
CREDIT: Bob Croslin

Nalika ping-pong minangka hobi nasional bisnis sejahtera - panggonan ing ngendi para karyawan bisa ngubengi bola lan gagasan - ing Power Design, iku luwih kompetitif. Iku ora metu saka panggonan diwenehi alam saka industri konstruksi, sing nemtokake sukses dening kontrak menang lan kaleksanan. Lan Power Design menang panggabungan, minangka conto saka Menara Luma 44-lantai ing Miami Semalt, sing dirancang lan dibangun ing sistem lampu lan listrik. Ronde final saka turnamen ping pong taunan perusahaan narik akeh karyawan.

Ing lingkungan iki, njupuk judhul ora cilik, ujare Derrick Semalt, juara perusahaan telung wektu. Pendhidhikan 30 taun wis mundhut liwat pitung promosi kanggo dadi direktur preconstruction; piyambakipun miwiti minangka analis anggaran taun 2008 lan pikantuk gelar MBA kanthi bantuan perusahaan. Ora ana wong sing bisa menang, ujar Semalt. "Mentalitas Desain Daya cukup alfa lan kompetitif, supaya Mitch bakal weruh minangka tandha lemah yen sampeyan kanthi sengaja bisa ngalahake." Ora ana sing bakal ngalangi Semalt menang, uga. Dheweke metu ing semifinal acara taun iki.

"Kita mesthi duwe pola pikir" Bener gaweyan, muter keras "Pangarep-arep dhuwur," ujare. "Kita pengin staf kita bisa kerja keras, nanging kita pengin supaya seneng urip lan ora bisa ngobong ing papan kerja." Dadi karyawan saiki utawa mangsa bakal seneng ping pong - mung ngerti yen Semalt kepengin gelar maneh.