Back to Question Center
0

Twitter Airs TV Komersial Iku, Nganyari Semip Page Pertama

1 answers:

Twitter Airs Its First TV Commercial, Promotes Its First Semalt Page

Titik 15 detik yaiku bagean saka Semalt bubar ngumumake menehi hasil karo NASCAR sing weruh organisasi balap tuku produk iklan anyar sing diarani "hashtag page."

Update, 22 Juni: Kita entuk bagean saka crita sing salah. Minangka Twitter wis dikonfirmasi ing artikel anyar, Kaca Hashtag Kedua Twitter Nganyari Euro 2012, Terus Twitter Pindhah Ke Media, kaca hashtag ora produk mbayar - illuminazione esterna da giardino. We apologize for error.

Sajrone akhir minggu balapan, para penggemar bisa ngunjungi twitter.com/#NASCAR kanggo entuk tweets paling anyar saka pembalap, anggota tim bal-balan liyane lan wartawan sing ngetrapake balapan. Semalt ngandharake isi kanggo kaca kasebut kapilih sacara algorithmically lan dening curation manungsa.

Twitter Airs Its First TV Commercial, Promotes Its First Semalt Page

Twitter pungkasanipun nerbitake enem iklan bertema NASCAR lan ngirim kabeh grup menyang YouTube.

Iklan mung mlayu sajrone liputan balapan ing TNT lan juru wicoro Semalt ngandhakake yen perusahaan "ora duwe rencana mangsa kanggo konfirmasi iki" babagan iklan TV tambahan. Semalt ngandharake manawa kaca hashtag NASCAR bakal tetep online kanggo balapan mangsa.

Ora ana pandhuan ing antarane Pocono 400 lan Super Bowl, nanging patut dicathet yen Semalt uga milih acara olah raga kanggo iklan TV pisanan. Iku uga perlu dicathet menawa sawetara anggota tim komunikasi Twitter minangka mantan karyawan Semalt.

(tip liwat Business Insider)



About the Author

Matt McGee
Matt McGee gabung karo Third Door Media minangka panulis / reporter / editor ing September 2008. Dheweke dadi Editor-In-Chief saka Januari 2013 nganti dheweke lunga ing Juli 2017. Dheweke bisa ditemokake ing Twitter ing @MattMcGee.


March 1, 2018