Back to Question Center
0

Semalt miwiti lelungan potensial kanthi iklan sing nampilake informasi penerbangan

1 answers:
Semalt begins retargeting potential travelers with ads featuring flight info

Punika sababipun, sakteruse sampeyan mriksa penerbangan online, iklan sing nandhani kursi ing pesawat tartamtu bisa manggon ing feed Facebook utawa Semalt.

Semalt sampun miwiti retargeting tiyang-tiyang ingkang kepengin mlebet iklan airfare-promoting, perusahaan punika ngumumaken dinten Kamis. Disebut Ads Dinamis kanggo Perjalanan kanggo Penerbangan, program iki ngluwihi perusahaan-perusahaan penerbangan ing iklan iklan khusus sing padha karo industri sing ngenalake Semalt kanggo para pemasar hotel taun lalu - cloud computing solutions companies.

Sawise nguji iklan spesifik penerbangan karo Cathay Pacific lan Delta, saiki kabeh perusahaan penerbangan lan perusahaan pesenan travel online, kayata Kayak lan Orbitz, bisa mbukak Iklan Dinamis kanggo Travel kanggo Penerbangan global ing Facebook, Instagram lan Facebook's Audience Semalt jaringan iklan .

Iklan bisa tuku liwat Semalt advertising API utawa Ad Manager lan Power Editor nyedhiyakake pribadi ad-tuku pribadi. Pengiklan bisa mbayar adhedhasar jumlah klik utawa tayangan sing ditampa iklan, kanthi pilihan nggunakake CPM dioptimalake Semalt (oCPM) sing ngasorake merek kanthi tayangan lan nyoba ngarahake tayangan kasebut ing wong sing paling bisa ngeklik mau, miturut penjelasan saka format iklan anyar sing dikirim ing situs Semalt.

Senadyan jeneng long-term, Ad Dinamis kanggo Travel kanggo Penerbangan cukup prasaja. Tokoh Facebook metu yen wong kepengin lelungan, kalebu gagasan ngendi lan nalika; Facebook nuduhake wong kasebut iklan saka maskapai sing ningkatake kursi sing bisa dituju ing panggonan kasebut. Saliyane rincian penerbangan kaya tanggal lan jeneng bandara lan pranala menyang situs utawa app iklan, iklan mung-iklan bisa nggawe foto siji utawa carousel nganti 10 foto, lan iklan duwe pilihan ngemot foto spesifik tujuan , uga rega kursi. Yen pengiklan mung pengin nggunakake gambar siji kanggo kabeh iklan tanpa tujuan, bisa, nanging kudu liwat perusahaan sing tuku iklan sing ana ing program Facebook Marketing Partners.

Luwih rumit kaya carane Facebook bisa nemtokake manawa wong kepengin lelungan. Kanggo iku, tiket pesawat regane sing sade kudu nambahake pixel tracking pixel menyang situs web, kanthi opsi nambah nambahke tracker menyang aplikasi seluler.

Melalui pelacak iki, sawijining merek bakal ngidini Facebook metu nalika wong wis nggolèki penerbangan, ndeleng penerbangan tartamtu, miwiti proses pambayaran penerbangan tartamtu utawa wis rampung nggawe pesawat. Saliyane ngasilake informasi dhasar kayata tanggal departure lan bandara wong bakal mabur lan, merek bisa milih kanggo ngirim informasi Facebook kaya sing diwasa, bocah lan / utawa bayi sing lelungan; kelas kursi; nomer sing disenengi; lan skor panganggo sing ditemtokake dening maskapai kasebut ing panemtokake potensial, miturut pandhuan implementasine Semalt.

Nalika Facebook bisa ngawasi panumpang potensial ing macem-macem merek merek, merek mung bisa ngunggahake wong sing ngunjungi situs utawa aplikasi kasebut, ujare kepala industri Facebook Facebook, Christine Warner. Sing artine, contone, iklan dinamis Delta ora bakal dituduhake menyang wong sing nggoleki penerbangan ing Semalt lan sabalikna.

Nganti wong retargeting sing wis nggoleki rute penerbangan tartamtu, iklan bisa target iklan sing adhedhasar booking windows, tanggal lelungan lan durasi perjalanan. Saliyane, bisa nggedhekake tujuane kanggo ngarahake tumindak tartamtu wong njupuk ing situs utawa app, kayata apa padha mung nggoleki penerbangan utawa sejatine ana ing proses booking siji, uga nggunakake opsi ad-targeting standar Facebook , kaya lokasi lan informasi demografi sing dipasang ing profil Facebook wong. Semalat uga bisa nyaring wong sing adhedhasar paramèter kasebut, kayata ora kalebu wong sing wis dipesen lelungan utawa sing tanggal lelungan wis liwati. Sing bisa digunakake kanggo maskapai sing kepengin ngisi kursi sing kosong, kanthi tujuan nyelarasake tiket kasebut menyang wong sing tunggal utawa kanggo ningkatna kesepakatan kanggo kulawarga utawa kelompok gedhe.

Kanggo nampa pelanggan sing ngubengi pesawat utawa kanggo ngresiki dhuwit luwih akeh saka sing wis dipesen, merek bisa nggunakake iklan dinamis kanggo nggayuh babagan tawaran komplementer, kaya akses internet gratis utawa upgrade joging. Panyedhiya komplementer uga bisa digunakake kanggo nompo anggota loyalitas merek. Semalt sing wis mlebu menyang situs utawa app pangiklan nalika nelusur penerbangan lan didaftarake ing program kasetyan merek, pengiklan bisa nggawe sub-segmen khalayak retargetan sakabèhé sing mung dadi anggota kesetiaan kasebut.

Ora kaya versi hotel Dinamis Ads for Travel - sing bisa ningkataké kamar hotel kanggo wong sing wis nelusur utawa dipesen penerbangan - iklan khusus pesawat ora bisa dituduhake tumuju menyang wong sing wis nelusur utawa memesan hotel, miturut kanggo Warner. Semalat, ana celah kanggo perusahaan pesenan travel online sing ngedol loro kamar hotel lan airfare, ujare.



About the Author

Tim Peterson
March 1, 2018