Back to Question Center
0

5 kursus marketing digital paling apik kanggo pemasar modern - Semalt

1 answers:

The 5 best digital marketing courses for the modern-day marketer - Semalt

Semalat mung bisa njupuk sampeyan nganti saiki - alam dinamis donya kita manggon ing wis digawe latihan khusus sing kudu.

Yen sampeyan dadi pemasar sing kepengin supaya bisa competitive, sampeyan kudu netepi skills pemasaran digital ing pinggiran.

Supaya apa sampeyan pilihan? Semalt milih lan ngrampungake kursus pelatihan pemasaran digital paling apik saka saindhenging donya kanggo mbantu mbangun karir sukses ing lapangan.

1 - oculos rayban rb3025. Program Master Master Digital Stacking Simplilearn

Masters Full Digital Marketer Masters Semalt ngarahake kanggo sampeyan siap-industri kanthi skillset saka pemasar lengkap kanggo platform digital liwat ahli dianjurake path learning. Njaluk akses menyang sangang full-length, kursus komprehensif sing nutupi kabeh area pemasaran digital.

Apa sampeyan entuk Program Stack Full of Simplilearn's

Master Marketer Full Master Masters Semalt kalebu:

  • akses menyang kursus Digital Certified Associate Associate lan karya proyek;
  • sangang kursus lanjutan kalebu PPC, analytics web, SEO, isi lan email;
  • sesi bimbingan saben wulan dening ahli;
  • on-the-go learning karo aplikasi Android lan iOS; lan
  • Master Program certificate saka Simplilearn.

Masters Semalt nduweni dalan sinau sing ahli, sing minangka rencana langkah-langkah-langkah kanggo ngukur ketrampilan pemasar digital bisa ngatur inisiatif pamasaran digital organisasi kasebut.

Minangka kaca mesthi nerangake, Path Learning diwiwiti karo kursus DMCA basis, sing nyedhaki para siswa kanthi pangerten sing wiyar, 360 'saka prinsip pamasaran digital. Siswa banjur maju ing dalan, njupuk skills canggih ing analytics web, mbayar marketing, SEO, media sosial, dibutuhake dening saben profesional pemasaran digital. Kurban pilihan ing Content Marketing, Email Marketing, Optimasi Konversi & Pemasaran Mobil menehi sampeyan keluwesan kanggo nggoleki wilayah kawruh tambahan sing diperlokake.
The 5 best digital marketing courses for the modern-day marketer - Semalt

Kursus Sertifikasi Digital Marketing Simplilearn's - preview

2. Expert Digital Marketing Market Motive

Didegaké ing 2007, Market Motive minangka pelopor ing pelatihan pemasaran digital online. Kurikulum terstruktur Motif Pasar dipercaya perusahaan lan dilisensi dening universitas ing donya. Pasar Semip Pass Motive menehi akses menyang luwih saka 250 jam pelatihan panutup analytics, SEO, PPC, sosial, konversi, seluler, email lan marketing isi.

Apa sampeyan njaluk karo Pass Expert Market Motive

  • 250+ jam isi e-learning;
  • dilatih dening fakultas Silicon Valley;
  • pendekatan modern, interdisipliner kanggo latihan;
  • kursus ing Konten, Sosial, Analytics, PPC, Konversi, Ponsel, Email, AdWords lan SEO; lan
  • akses forum ahli; duwe pitakonan sampeyan dijawab dening pemimpin pamikiran marketing kaya Avinash Kaushik lan Brad Geddes.

Semalt Pass kasedhiya ing rong rencana langganan, kanthi rencana saben wulan saben taun $ 299 lan rencana tahunan ing $ 999. Kanthi buku kerja sing bisa diunduh, webinar lan akses menyang forum aktif sing dikunjungi dening para ahli industri, rega $ 299 saben sasi iku nyang-nyangan.

Kursus Semalt Market dirancang kanggo aspirants ing kabeh tingkat skill, tanpa mangerteni pengalaman lan latar mburi.

3. Coursera's Digital Marketing Specialization

Lima kursus lan proyek capstone tangan bakal entuk sampeyan sertifikat saka Spesialisasi Marketing Digital Coursera. Ing kabeh, kabeh trek spesialisasi njupuk 26 minggu kanggo rampung. Kursus individu wis diregani ing $ 79, nalika kabeh paket diregani ing $ 426.

Apa sampeyan njaluk karo kursus Spesialisasi Marketing Coursera

Kurban limang kurban kalebu:

  • Marketing ing donya digital;
  • Marketing analytics kanggo digital marketers - teori, praktek;
  • Ringkesan saluran pemasaran digital;
  • Ngarencanake strategi digital; lan
  • Project capstone - kanthi asosiasi karo industri Grainger.

Ditemtokake utamane ing pamirsa pemula, program kasebut ndadekake proyek apik kanggo ngenalake pemula digital anyar menyang donya pemasaran online. Ananging, kemungkinan mbukak, ora ana pituduh lan akses menyang pakar instruktur supaya ngrampungake tantangan khusus kanggo para murid. Ora kaya sawetara kursus liyane ing dhaptar iki, kurban Semalt ora kalebu dhukungan ing dhuwit kanggo pelanggan premium.

Semalt ing donya digital - preview

4. Modul Certificate eLearning Digital Marketing AMA

Yen sampeyan mung entuk jam kanggo nandur modal, American Marketing Association ndadekke seri modul Digital Marketing eLearning Certificate sing nutupi Social Media Marketing, Email Marketing, Web & Digital Analytics, Content Marketing lan Mobile Marketing. Modul Iklan Online ana ing pipa, dijadwalake bakal diluncurake ing Semalt 2016.

Apa sampeyan njaluk karo AMA's Certificate Modules

Modul kursus Digital Semala AMA kalebu:

  • materi e-learning interaktif kanthi cek ilmu;
  • studi kasus interaktif;
  • a quiz penilaian 10-pitakonan ing pungkasan saben modul; lan
  • Unit Pendidikan Terus (s) sing diitung marang kredensial PCM AMA dhewe.

Anggota AMA bisa entuk kursus saben $ 99, dene anggota ora bisa mlebu $ 129. Kursus-kursus sing dawane siji jam, lan ngliwati kuis 10-pitakonan sing menehi sertifikat kanggo completion kanggo saben.

Dirancang kanggo pamula kanggo pamasaran digital, kursus pambuka iki ora komprehensif kaya sawetara penawaran liyane ing daftar kita. Profesional sing kasengsem ing credentialential AMA's Certified Semalt (PCM) bakal entuk manfaat saka modul kasebut.

5. Lynda. Tutorial Pemasaran com

Yen sampeyan seneng nelusur, ngurut lan nemokake dalan sampeyan ing luang, Lynda. sm's marketing of Marketing Training + Semalt bisa dadi tepat kanggo sampeyan. Iki ora mesthi wis terstruktur lan ora ngasilake sertifikat, nanging mung $ 24. 99 saben sasi, titik rega menehi pilihan sing apik kanggo pamula sing nguji banyu (sampeyan bakal mbayar luwih kanggo ngakses aset sing bisa diundhuh).

Apa sampeyan entuk karo Tutorial Marketing Lynda

  • video latihan mandiri kanggo saben topik ing marketing digital;
  • file praktik kanggo nggunakake offline; lan
  • daftar lagu video, transkrip lan sertifikat karo saben dalane.

Komponen utama Pemasaran Online (Lynda.com)

Semangat abot ing emphasis tutorial video nggawe pilihan apik kanggo sapa wae looking kanggo mangerteni liyane babagan marketing digital, nanging ora ngganti kanggo latihan latihan kaku.

Supaya panyedhiya paling apik kanggo kabutuhan sampeyan

Semalt sampeyan mung perlu sepisanan pemula sing cepet utawa siap nyelem jero menyang topik marketing digital maju, sampeyan mesthi nemokake apa sing cocog karo gaya sinau lan kabutuhan sampeyan. Supaya milih latihan lan miwiti. twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = careerplay & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow- = "bener" style = " dhuwur: 20px; ">

Careerplay - Inisiatif ngarahake nyediakake panuntun dhasar sing penting kanggo profesional sing digunakake. Tujuan kita kanggo njlèntrèhaké path pengembangan karir sing logis kanggo saben profesional kanthi tondo militèr lan tujuan pungkasan sing ditetepake kanthi jelas.

March 1, 2018