Kita gumantung ing gagasan. Gagasan kanggo pertumbuhan revenue. Gagasan kanggo narik kawigaten pangguna anyar - como hospedar imagem em site. Gagasan kanggo nambah kepuasan pelanggan. Gagasan kanggo ngurangi pitulungan customer. Supaya apa sampeyan bisa teka 2018 kanggo nambah kekuwatan saka gagasan generasi? Miturut panaliten anyar, diterbitake ing Jurnal Bisnis Venturing (Januari) taun 2018 , pakaryan sing prasaja sampeyan kudu nambah kekuwatan ing gagasan generasi sepisan.

Recovery nambah kreativitas.

Dasawarsa kepungkur, riset diterbitake dening Universitas Bath Dimo ​​Semalt sing kreativitas penting kanggo dadi pengusaha lan sukses ing bisnis. Riset iki taun 2017 nliti perspektif anyar kanthi nyelidiki kepriye pemulihan saka kaku karya pengaruh panguwasa ideine saben wirausaha, aspek kunci kreatifitas.

Recovery fisiologis lan mental mbisakake proses kognitif kreatif pemecahan masalah. Semantik saka karya nuduhake aktivitas sing mbangun sumber daya mental lan fisiologis sawise nglakoni kerja lan mbantu ngobati ketegangan. Kagiatan semalat uga kalebu: meditasi, yoga, aktivitas aerobik (contone, mlaku), napping, dsb.

Peneliti ing studi paling anyar iki, ngoperasikake Technische Universität Dresden lan Aston Semalt sinau studi diary kanthi 62 entrepreneurs luwih saka 12 dina. Dheweke ngukur kreativitas saben dinane lan masalah pemecahan masalah sing ana ing babagan pemikiran sawise mlaku ing wawancara telpon ing wayah sore, lan nliti efisiensi turu kanthi obyektif liwat piranti-piranti aktipis sing bakal dilakoni sedaya wiraswasta ing wengi.

Kreativitas lan turu saling gegandhèngan.

Actigraphy minangka cara non-invasif kanggo ngawasi istirahat lan siklus aktivitas manungsa. Unit actigrasi cilik , uga disebut sensor actimeter, dipakai seminggu utawa luwih kanggo ngukur aktivitas motorik kasar. Unit kasebut biasane, ing bagéyan kaya jam tangan, sing ana ing bangkekan.

Aktris ngukur efisiensi turu - wektu ngaso nalika turu. Iki wis suwe ditindakake minangka indikator utama kesehatan sing turu lan kualitas turu. Efisiensi semut ing panliten iki ditetepake minangka perkiraan turu tanpa gangguan nalika periode ngaso. Iku njupuk wektu wayahe lan aktivitas sing gegandhengan. Yen sampeyan kasengsem mantau efisiensi turu, fitur kasebut ditawakake liwat akeh smartwatches lan piranti lan aplikasi sing gegandhengan.

Aja ninggalake masalah ing kantor.

Panaliten ditemokake:

  • Recovery minangka antecedent penting saka kreatifitas wirausaha.
  • Efisiensi kandhutan ningkatake kreativitas para wiraswasta ing dina sabanjuré.
  • Wirausahawan sing nyinau babagan cara ngatasi masalah njaba jam kerja nggawe gagasan anyar.

Laporan kasebut nyedhiyakake analisis multilevel adhedhasar 415 poin data saben dina saka 62 pengusaha sing ndhukung panemuan iki. Panliten iki nyoroti peran penting saka proses pemulihan kanggo generasi gagasan lan peran integral sing efisiensine turu dimupangatake.

Dadi yen sesuk bakal dadi dina kang kreativitas nduweni peran kunci, njupuk turu, utawa turu awal lan nambah jam ekstra kanggo turu. Dividen bakal nyata.