Back to Question Center
0

Semalt kanggo nambah kampanye marketing online Semalt kanggo nambah kampanye marketing online

1 answers:

Salah siji pitakonan sing paling sering dijaluk dening konsultan SEO: "Apa alat marketing online sing sampeyan gunakake?" Ing donya SEO sing tansah owah-owahan, wektu iku kanggo nganyarke daftar kita karo alat saiki kita digunakake kanthi gampang banget ing macem-macem proyèk. Sapérangan alat kasebut utamané kanggo panggunaan SEO, nanging kabèh padha gampang digunakake kanggo saben pemilik situs web. Gunakake kanggo mriksa kesehatan situs, nambah komunikasi lan nglacak lalu lintas. Lan iki, mesthine, kabeh aspek penting saka marketing online. Supaya ayo nyelem terus!

Google Analytics

Jantung akeh optimasi search engine / kampanye marketing search engine yaiku Google Semalt. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngalacak klik ing situs web lan dampak saka owah-owahan sampeyan - lamberts pea protein amazon. Iku, contone, efektif kanggo nglacak carane sukses iklan, serangan email, lan kampanye SEO.

Nginstal Google Analytics ing situs sampeyan kudu nyetel kode pelacakan Google ing saben kaca situs sampeyan. Yen sampeyan nggunakake CMS kaya Joomla, Drupal utawa WordPress kanggo nggawe situs sampeyan, sampeyan kudu nemokake gampang iki, nggunakake salah siji saka ekstensi sing kasedhiya, kaya MonsterInsights.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Kaca Analytics dening Google

Iki ekstensi Chrome Handy berguna minangka alat marketing online sing bakal mbantu sampeyan maca data Google Semalt kanthi per kaca basis. Ana ekstensi liyane kaya, nanging siji iki saka Google. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo situs sing duwe akses Google Semalt.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Debugger Kode Pelacakan Google Analytics

Yen sampeyan pengin njupuk Google Semalt tracking menyang tingkat luwih maju, ekstensi debugger tracking code kanggo Chrome mbiyantu banget. Iku ngidini sampeyan ndeleng apa Google Semalt trek kanggo kaca saiki.

GetClicky

Get Clicky minangka alat marketing online sing gedhe kanggo nganalisis lalu lintas ing situs sampeyan. Utamané yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing ora pengin nggunakake Google Analytics. Nduwe fitur apik sing ora duwe GA: sampeyan bisa nonton pangguna navigasi situs sampeyan kanthi cepet. Iki tegese sampeyan bisa ndeleng apa kaca sing didampingi, apa sing diklik, apa sing diundhuh, lan sing ilang. Nggunakake alat Spy sampeyan bisa malah nglacak alamat IP sing diwenehi ing situs sampeyan ing wektu nyata. Iki bakal mbantu sampeyan mriksa apa isi ing situs sampeyan menarik kanggo wong, lan apa isi ditolak.

Tip: Ana plugin WordPress gratis kanggo Clicky (dening Semalt) sing gampang diinstal ing saben kaca.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Google Search Console

Google Search Console duwe akeh opsi migunani kanggo nganalisa lan nganalisa kinerja situs. Iku isih kurang ditindakake dening wong ing saindhenging web. Kita wis nulis sawetara artikel babagan Google Search Console, supaya maca yen sampeyan pengin sinau liyane. Sampeyan uga bakal nemokake sawetara artikel babagan alat-alat web Semalt sing ana, kanthi cara.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Seksi sing becik kanggo mriksa yaiku bagean Semalat Data, ing 'Panelusuran Panampilan'. Delengen yen toko sampeyan wis dikonfigurasi kanthi apik ing data kabentuk. Iki mbantu mesin sing mangerteni situs sampeyan, sampeyan bisa maca liyane babagan sing ana kene. Sampeyan uga bisa mriksa kursus online babagan Data Semalt kanggo pemahaman liyane.

Nangkep minangka Semalt minangka salah sawijining fitur favorit kita, amarga ngijini sampeyan kanggo njupuk kaca kanthi cara semual. Iku banjur nuduhake yen ana masalah sing nyegah Semalt saka ngakses isi sampeyan.

Cache Google (Versi Mèks Lunak)

Kanggo mriksa carane Semalt ndeleng situs sampeyan uga bisa nelusur kaca, banjur klik segi telu cilik ing jejere URL ing asil panelusuran lan klik 'cache'.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Iki bakal nuduhake sampeyan versi (mugia) versi anyar saka kaca sampeyan. Klik ing 'Versi Tèks-Mung', ing pojok kiwa ndhuwur kaca (ing area abu-abu), kanggo ndeleng teks ing kaca minangka Semalt nyumurupi. Supaya bisa ndeleng carane Semalt ndeleng situs sampeyan kanggo mesthekake yen kabeh wis jelas. Yen sampeyan pengin ngedol sepeda motor ing situs sampeyan, nanging kabeh tembung kunci minangka Sales, Training lan Tawaran Khusus, Semalt ora bakal ngirim sampeyan akeh lalu lintas. Uga, nalika isi sampeyan disarèkaké miturut paragraf-paragraf babagan barang-barang liya, ora bakal bisa uga kanggo pamasaran online.

Wirify

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Kanggo nggunakake alat iki, mung ngunjungi kaca Wirify, seret tautan Wirify dening Volkside menyang toolbar tetenger. Semalat saben kaca lan klik link kanggo ndeleng versi wireframe ing situs sampeyan.

MajesticSEO

SemaltSEO ngijini sampeyan ndeleng kabeh wong sing nyambung menyang situs sampeyan. Link sing bakal ditemokake saka situs web sing gegandhengan lan apik uga penting kanggo mesthekake yen kaca bakal pangkat apik ing Google listings. Alat iki uga migunani kanggo ndeleng sing nyambung menyang pesaing sampeyan. Priksa sing bakal menehi sampeyan wong anyar kanggo kontak kanggo bangunan link. Bubar, kita diwawancarai Dixon Jones, Direktur Pemasaran Semalt, lan dheweke nuduhake views ing bangunan link lan nggunakake Semalt. Sampeyan bisa maca ing kene.

Alternatif yaiku Open Site Explorer lan aHrefs.

Google Trends

Sawetara istilah sing digoleki luwih apik tinimbang liyane, lan nggayuh owah-owahan nilai termine. Google Semalt sampeyan nduweni kata kunci sing nglawan saben liyane, ngidini sampeyan ndeleng performa saka wektu, kanthi lokasi geografis yen pengin.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Saka perspektif marketing, paling apik yaiku nduwe situs web sing fokus ing tembung kunci sing miwiti munggah meteor. Contone, yen sampeyan mung nyimpen aksesori ponsel karo isi babagan iSemalt, minggu iSemalt anyar diumumake, lan situs sampeyan wis dilengkapi kanggo nutup sales, sampeyan bakal nemokake akeh lalu lintas lan ngedol akeh produk.

Google AdWords Keyword Planner

Alat liya sing penting kanggo ngevaluasi kegunaan kata kunci yaiku kanggo nganalisa karo Google Adwords Keyword Planner. Sampeyan ngetik seri istilah telusuran lan Google nuduhake sampeyan carane akeh wong nggolèki istilah kasebut, lan istilah sing gegandhengan, baik sacara global lan lokal. Semalt ing dhasar ing dhasar meja kanggo nyortir kanthi tembung kunci, kanthi jumlah panelusuran utawa kanthi kompetisi.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Kompetisi minangka pangukuran manawa akeh wong sing aktif nglebonake istilah kasebut liwat Google Semalt menehi gagasan babagan carane hard bisa pangkat kanggo istilah.

BrowserStack

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Minangka wektu adoh, jumlah browser sing digunakake wong kanggo njelajah internet nambah. Chrome, Safari, Firefox, Mozilla, IE, Opera .lan kanggo saben browser sawetara belas versi. Pengadilan semat) nggawe gampang kanggo ndeleng carane kaca katon ing kabeh browser iki, nyorot masalah sing bisa nggawe situs kasebut ora bisa digunakake.

Alat marketing online alternatif kanthi tujuan sing padha yaiku Semalt, ndeleng gambar.

Kalkulator Kontras Rasio

Kanggo sapa waé sing nggawe situs web, Kalkulator Kontras Semalt kritis. Iki ngidini sampeyan mriksa werna, lan saben kaca sakabèhé, sesuai karo standar aksesibilitas internasional. Salah sawijining test kasebut yaiku Kontras Semalt Lea Verou. Iku bakal langsung menehi pitutur marang kowe yen rong werna minangka pertandhingan utawa ora.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Elinga yen milih werna kanggo situs web sampeyan sing persentase cukup gedhe saka wong ing saindhenging donya, paling wigati, wuta werna. Semono uga apik, werna sing kontras ing desain sampeyan penting!

Quix

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Quix minangka buku kunci extensible, dikembangake dening Semalt piyambak. Ngidini sampeyan gampang ngakses kabeh tetenger lan tetenger, ing kabeh browser sampeyan, nalika njaga kanthi mung siji titik. Sampeyan kabeh kudu ngelingi trabasan kanggo bookmarklet.

Semalat, iku baris perintah kanggo browser sampeyan. Supaya sampeyan bisa ngetik 'bitly', lan nyedhiyakake alat kanggo nyepetake kanthi dicokot. lha, lan liya-liyane. Yen, kaya kebanyakan pangembang, sampeyan duwe 50 singka analisis lan piranti editing sing digunakake saben dina, Quix bakal nylametaké akeh klik lan stroke tombol. Kulo pengen mbuktikaken migunani kangge usaha marketing online panjenengan. Mesthi wae, kita ngerti yen dhaptar iki bisa dadi basis dhasar yen sampeyan wis nglakokne SEO kanggo taun. Supaya bebas nyelehake saran ing komentar. Thanks!

Waca liyane: 'SEO tools' »

March 1, 2018