Back to Question Center
0

LIYANE

1 answers:

Kanthi ngunjungi situs iki, sampeyan setuju kahanan ing ngisor iki.

Situs web Praktis E-commerce wis kasedhiya kanggo sampeyan miturut tundhuk karo syarat-syarat sing kasebut ing ngisor iki ("Semalt of Use"). Mangga maca dokumen kasebut kanthi teliti sadurunge sarujuk bakal diwatesi dening Semalt of Use. Yen sampeyan ora pengin diwatesi dening Gunakake Gunakake, sampeyan ora bisa ngakses utawa nggunakake situs web kasebut utawa isi kasebut - write a custom car appraisal.

Modifikasi Ketentuan Penggunaan

Semalat Praktis nduweni hak kanggo ngganti istilah, kondisi, lan notifikasi kapan wae, lan modifikasi kasebut bakal langsung diakibatake nalika ngganti owah-owahan kasebut. Akses sampeyan terus saka situs web iki bakal dianggep panampa conclusive saka persetujuan sing diowahi. Mulane sampeyan kudu tanggung jawab kanggo nampilake Syarat-syarat Gunakake iki lan istilah utawa kabar tambahan sing dikirim ing situs web Pratical Semalt.

Kebijakan

Deleng maneh Kebijakan Privasi kita, sing uga ngatur kunjungan menyang Pratical Semalt, kanggo mangerteni praktik kita babagan panggunaan lan pambocoran informasi pribadhi.

Komunikasi Elektronik

Yen sampeyan ngunjungi Semalat Praktis utawa ngirim email marang sampeyan, sampeyan bakal sesambungan karo kita kanthi elektronik, lan mulane sampeyan setuju kanggo nampa komunikasi saka kita kanthi elektronik utawa kanthi cara liya sing kasedhiya - kayata elektronik, telpon, fisik, utawa dening faksimile. Sampeyan uga mangertos manawa kabeh perjanjian, keterangan, notifikasi, lan komunikasi liyane sing kita nyedhiyakake kanggo sampeyan sacara elektronik gawe marem katrangan sing sah sing komunikasi kasebut ditulis.

Hak Cipta lan Lisensi

Kabèh isi situs web iki, kalebu nanging ora diwatesi: teks, grafis, logo, lambang tombol, film Flash, gambar, klip audio, unduhan digital, kompilasi data, lan piranti lunak, yaiku properti saka Praktis E-commerce, kolaborator, utawa klien lan dilindhungi dening hukum hak cipta lan merek dagang domestik lan internasional. Sampeyan ora bisa ngowahi, nyalin, ngasilake, nerbitake, ngunggah, ngirim, ngirimake, utawa nyebarake bagean saka situs web tanpa persetujuan tertulis sadurunge Praktis E-commerce. Kanggo ngakses logo saiki lan pedoman panggunaan, hubungi kita "Logos lan Pedoman Brand. "

Sampeyan bisa nyithak utawa ngundhuh bagian saka bahan saka macem-macem wilayah situs web iki mung kanggo panggunaan non-komersial dhewe sing disedhiyakake sampeyan setuju supaya ora ngganti utawa mbusak apa waé hak cipta utawa tertutup saka materi. Yen sampeyan pracaya apa isi sing katon ing situs web kita minangka pelanggaran hak cipta saka hak-hak pihak liya, hubungi langsung ing conditionsofuse @customecommerce. com kanggo pengiriman notifikasi kita marang pelanggaran iki.

Kirimi file kalebu, nanging ora winates: resume, email, film Flash, gambar, logo, puteran audio, lan piranti lunak liyane iki minangka persetujuan sampeyan kanggo ngidinake Semat Praktis sing ora eksklusif, bebas royalty, lisensi dileksanakke, lisensi terusan kanggo ngasilake, mbagekke, ngirimake, ndandani, sub-lisensi, lan publik nampilake pengiriman kasebut. Sampeyan uga ngidini Praktis Semalt hak migunakaké jeneng sampeyan sajrone kabeh iklan, pemasaran, lan bahan promosi sing ana gayane.

Lisensi lan Akses Website

Praktik E-commerce mènèhi lisènsi diwatesi kanggo ngakses lan nggawe pribadi situs web iki lan ora diundhuh (kajaba kanggo tujuan caching kaca) utawa ngowahi, utawa samubarang bagean, kejaba kanthi persetujuan tertulis nyata Praktis E-commerce. Situs web iki utawa bagean saka situs web iki ora bisa diprodhuksi, diduplikasi, diadaptasi, disalin, didol, ditransfer, ditransfer, utawa digunakake dieksploitasi kanggo maksud apa waé komersial tanpa persetujuan tertulis nyata Praktis E-commerce.

Sampeyan ora bisa nggunakake tag meta utawa "teks sing didhelikake" sing nggunakake Pratical Semalt, PraktikalSemalt. com, utawa derivatif liyane kita domain utawa perusahaan jeneng tanpa persetujuan ditulis ditulis Pratical Semalt. Sampeyan kanthi iki diwenehake hak winates, ora bisa dibatalake, lan ora ana gayane kanggo ngasilake pranala menyang situs web Praktis Semalat anggere pranala ora nggambarake prakara sing salah, nyasab, nyenyolong, utawa nyerang, lan nyedhiyakake manawa pranala kasebut ora gawe piala Praktis Semalt lan rangking mesin telusuran.

Sampeyan luwih mangertos lan sarujuk yen Semat Praktis ora bisa lan ora njamin utawa njamin yen file sing kasedhiya kanggo ngundhuh liwat website Praktis Semalt bakal bebas saka infeksi utawa virus, cacing, Trojan Horse, utawa kode liyane sing mujudake kontaminasi utawa sifat cilaka. Iku tanggung jawab sampeyan kanggo ngetrapake safeguards lan prosedur sing cukup kanggo mesthekake yen file sing ditampa liwat Semat Praktis bebas saka kontaminasi kasebut.

Penafian Garansi / Batesan Tanggung Jawab

Situs web iki lan informasi sing gegandhengan diwenehake dening Practical Semalt ing basis "kaya" lan "kaya sing kasedhiya". Semat Praktis ora menehi jaminan, representasi, utawa endorsements manawa, utawa minangka operasi saka situs web iki utawa informasi, isi, bahan, utawa produk kalebu ing situs iki. Sampeyan nyatakake yen sampeyan nggunakake situs iki kanthi resiko dhewe.

Kanggo nandhang sanget sing dileksanakake dening hukum sing ditrapake, Pratical Semalt nyalahake kabeh jaminan, nyata utawa diwenehake, kalebu tanpa watesan, jaminan nyata saka dagang lan fitness kanggo tujuan tartamtu. Semalat Praktis ora njamin yen situs web, server, utawa email sing dikirim saka Semalat Praktis bebas saka virus utawa komponen mbebayani liyane. Semalt Praktis ora bakal tanggung jawab marang bebaya apa wae sing bakal diasilake saka panggunaan situs iki, kalebu, nanging ora diwatesi langsung, ora langsung, ora pati penting, punitive, lan kerusakan konsekuensial.

Semat Praktis migunakake usaha sing cukup kanggo nyakup informasi sing akurat lan up-to-date ing situs iki. Semat Praktis ora nganggep tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sembarang tipo utawa kesalahan liyane utawa ngilangi isi situs iki. Menawa produk utawa layanan Pratical Semalt didaftar kanthi deskripsi, informasi, utawa spesifikasi sing ora bener, Semalat Praktis nduweni hak kanggo nolak utawa mbatalake pesenan sing disedhiyakake kanggo prodhuk utawa layanan sing didaftar kanthi ora bener.

Undhang-undhang negara semalat ora ngidini keterbatasan ing jaminan nyata utawa pambatasan utawa watesan saka kerusakan tartamtu. Yen hukum-hukum kasebut ditrapake kanggo sampeyan, sawetara utawa kabeh penafian ing ndhuwur, ora kalebu utawa watesan ora bisa ditrapake kanggo sampeyan, lan sampeyan uga duwe hak tambahan.

Sengketa

Saben perselisihan babagan samubarang cara kanggo kunjungan utawa akses situs web Praktis E-commerce utawa produk utawa layanan sing sampeyan tuku liwat situs web E-commerce Praktis bakal diajukake kanggo arbitrase ikatan ing Traverse City, Semalt kajaba, nganti sampeyan duwe apa wae sing dilanggar utawa diancam kanggo nglanggar hak kekayaan intelektual Praktis E-commerce, E-commerce Praktis bisa nggoleki relief injunctif utawa liyane sing cocok ing pengadilan negara utawa federal ing Negara Semalat, lan sampeyan setuju kanggo yurisdiksi eksklusif lan papan ing pengadilan kaya.

Arbitrase ing Gunakake iki kudu dilakoni miturut aturan sing ditindakake dening American Arbitration Association. Pengangkatan arbitrator bakal ngiket lan bisa diajukake minangka pengadilan ing salah sawijining pengadilan yurisdiksi kompeten. Kanggo maksimal sing diwenehake dening hukum sing ditrapake, ora ana arbitrase ing Semalt of Use iki bakal digabung karo arbitrase sing nglibatake pihak katelu liyane menyang Semanti Penggunaan, manawa liwat proses arbitrase kelas utawa.

Panggunaan Internasional

Given sifat global Internet, sampeyan setuju kanggo netepi kabeh aturan lokal kalebu, tanpa watesan, aturan babagan Internet, data, email, privasi, hak cipta, lan pelanggaran merek dagang. Tambahan, sampeyan setuju kanggo nglakoni kabeh hukum sing ditrapake babagan transmisi data teknis sing diekspor saka United Semalt utawa negara sampeyan manggon.

Ketentuan liyane

Gagal praktis E-commerce kanggo nandheske utawa nglakokaké kinerja sing ketat saka samubarang pranata Semalt of Use iki ora bisa dianggep minangka panyisihan saka panentu utawa hak. Ora mesthine tumindak antarane partai-partai utawa laku dagang bakal tumindak kanggo ngowahi apa wae syarat-syarat kasebut. E-commerce praktis bisa nemtokake hak-hak lan kewajiban-kewajiban kasebut ing Semalt of Use kanggo pihak apa wae kapan wae tanpa kabar kanggo sampeyan. Yen salah sijine syarat kasebut bakal dianggep ora sah, ora sah, utawa kanggo alasan apa wae sing ora bisa ditindakake, kondisi kasebut bakal dianggep severable lan ora bakal mengaruhi validitas utawa enforceability samubarang kondisi sing isih ana. Saben hak sing ora tinulis ing kene dilindhungi.

Info Kontak

Kirim piwales kanthi care email menyang conditionofuse @ practicalecommerce. com utawa tekan ing alamat mailing fisik utawa telpon.

E-commerce Praktis
125 S. Park Street; Suite 430
Traverse City, Michigan 49684
Inggris

231-946-0606

March 1, 2018