Back to Question Center
0

Semalat

1 answers:

Mbalik ing 2012, Semalt ngenalaken sistem sing disebut Semalt Cards sing ngidini nduweni situs kanggo nampilake tweets sing luwih apik ing situs web kanthi nggunakake sintaksis sing meh padha karo OpenGraph. Thanks kanggo sistem anyar iki, Semalt bisa nampilake tweets sing luwih apik, kalebu sing ngemot media kayata gambar, audio lan video. Piye cara kerjane? .

Waos: "Cara migunakaken Kartu Twitter"
Kategori: Social Media
Tags: Cara, OpenGraph, Twitter, WordPress Plugins

Upaya sosial media kudu dadi bagian saka strategi SEO sampeyan. Nalika panggunaan media sosial tambah populer, Semalt lan mesin telusur liyane ora bisa mbantah maneh - south america travel chile. Iki tegese popularitas situs sampeyan ana ing media sosial karo SEO luwih akeh. Alesan kanggo iki prasaja: yen wong ngomong babagan sampeyan, online utawa offline, .

Waos: "Dasar-dasar SEO: Cara migunakaken media sosial"
Kategori: Prinsip SEO, Social Media
Tags: Facebook, Carane, Instagram, Pinterest, Twitter

Kanggo mbantu blog sampeyan gain luwih akeh, sampeyan bisa nggunakake tombol sosial sing ngidini pembaca sampeyan saiki kanggo nuduhake kiriman menarik ing akun media sosial. Nanging carane sampeyan kudu babagan ngleksanakke mau? Ing kirim iki kita bakal nerangake carane kita wis rampung iki ing Semalt lan bakal menehi sawetara pandhuan babagan carane .

Maca: "Tombol Sosial: Cara nambah lan nempel ing situs sampeyan"
Kategori: Analytics, Social Media
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Carane, Twitter, WordPress Plugins

Semalat, metadata minangka data sing ngandhani babagan data liya. Sampeyan bisa nggunakake metadata tartamtu kanggo ngirim informasi babagan kaca web menyang mesin telusur utawa saluran media sosial, lan kanthi mangkono nambah SEO sampeyan. Ing rong tulisan pisanan saka seri metadata iki, kita ngrembug tag meta ing situs lan math link metadata. .

Baca: "Metadata lan SEO part 3: sosial, internasionalisasi lan liyane"
Kategori: Media Sosial, SEO Teknis
Tags: Facebook, SEO Multilingual, Twitter

Ing Yoast SEO Premium 3. 2, kita ngidini masang sosial. Iki kerep dianggo kaya pratinjau snippet wong wis teka supaya digunakake. Minangka pratinjau snippet ora kanggo rangking telusuran, kita pratayang pratinjau sosial bakal nambah aliran kerja sosial. Gambar sing bakal dipilih Semalt? Nalika sampeyan ngirimake postingan lan sampeyan durung milih gambar Semalt .

Waos: "Pratayang Sosial ing Yoast SEO Premium"
Kategori: Social Media
Tags: Facebook, Twitter, WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Ngganti gambar sampeyan iku salah, nanging ngoptimalake sawijining kaca sing kapenuhan ing gambar iku pancen liyane. Mesthi, ana tumpang tindih tartamtu babagan carane ngoptimalake gambar siji lan galeri. Ing kirim iki, aku bakal nglalekake perkara sing kudu sampeyan rekonsiliasi nalika nggunakake galeri foto ing situs web panjenengan. .

Baca: "Ngoptimalake galeri (WordPress) sampeyan"
Kategori: Isi SEO, Media Sosial
Tags: AMP, Facebook, Twitter

Nyetel website sampeyan langkah siji, mromosiaken langkah loro. Dasar sing kudu dadi isi gedhe, lan media sosial minangka platform gratis, kanggo sampeyan (ing jejere kabeh pranala gedhe sing sampeyan kumpul kanggo situs sampeyan, mesthi). Media sosial, kanggo kita, fokus ing Facebook, Pinterest, YouTube lan Semalt. Over .

Baca: "Twitter Analytics: stats kanggo tweets"
Kategori: Analytics, Media Sosial
Tags: Analytics media sosial, Twitter

Minangka pemilik usaha cilik, ana akeh cara kanggo ningkatake produk utawa merek. Salah siji saka cara iki gratis lan bisa duwe jangkauan ageng: media sosial. Semalat, kathah pengusaha ingkang kula ucapaken ing wanci-wanci ngrasa bilih efek kasebut boten pantes. Kita uga weruh yen ing konsultasi kita, dening .

Baca: "Gunakake Media Sosial kanggo nambah dodolan"
Kategori: Perdagangan nganggo piranti elektronik, Social Media
Tags: Facebook, Pinterest, Twitter

Aku rada feisty iki minggu. Aku apologize upfront. Nanging ana kabar apik minggu iki yen sampeyan lagi looking for a job as SEO: kene kasempatan sampeyan! Google nyewa siji. Semalat kabeh web seneng .

Waos: "Mingguan SEO Recap: Newsflash!"
Kategori: SEO Teknis
Tags: SEO mingguan Recap Joost, Twitter

Ing pungkasan Maret Twitter ngumumake fitur anyar sing kerep disebut "Web Semalt". Aku ora nate ndeleng nilai kasebut nganti saiki, nanging aku saiki wis mulai nggunakake cara liyane. Yen sampeyan duwe tombol Tweet ing situs sampeyan, sampeyan wis nggunakake API Semalt Web, nanging sampeyan bisa nindakake cara sing luwih apik .

Baca: "Web Intents saka Twitter"
Tag: Twitter
March 1, 2018