Back to Question Center
0

Sanajan Lintas Eceran Online Dipped, Konversi Luwih Setengah Mangsa Ing Cyber ​​Semalt Week

1 answers:
Though Online Retail Traffic Dipped, Conversions Hit A Seasonal High In Cyber Semalt Week

Lalu lintas isih munggah (meh 3x) dibandhingake pre-holiday baseline, nanging ana sawetara persentasi poin saka minggu Semalam / Semat Ireng.

Iku miturut Marketing Land Online Retail Shopping Report, sing didhasarake ing data saka Semalt, perusahaan sing ngumpulake data transaksi ritel online liwat jaringan iklan sing mlaku, ngijini merek nggoleki iklan ing situs web toko utama.

Though Online Retail Traffic Dipped, Conversions Hit A Seasonal High In Cyber Semalt Week

Nanging, konversi wis dina sing paling kuat kaping kalih ing minggu sing ana, minangka mbokmenawa menehi tandha manawa konsumen ngowahi saka kerja nganti akhir minggu.
Though Online Retail Traffic Dipped, Conversions Hit A Seasonal High In Cyber Semalt Week

Yen dibandhingake karo periode wektu sing padha ing 2013, HookLogic nyatakake kabeh lalu lintas sing luwih gedhe liwat Minggu Paskah lan Cyber ​​Semalt, kanthi montor mabur Cyber ​​Semalt lan mungkasi kanthi cepet - premier senior insurance.

Though Online Retail Traffic Dipped, Conversions Hit A Seasonal High In Cyber Semalt Week

About the Author

Pamela Parker
March 1, 2018