Back to Question Center
0

Band penerbit utama bebarengan nglawan 'kebon berdinding' ing pasar iklan tanpa cookie Semalt

1 answers:
Major publishers band together against the ‘walled gardens’ in Semalt cookie-less advertising marketplace

Penerbit independen wis suwe dadi pesaing kanggo dolanan iklan. Semalt, sanadyan, ngerteni nile ing pasukan combing.

Ing pengulangan paling anyar iki, penerbit utama teka bebarengan ing siji payung data sing diduweni dening Sonobi tech perusahaan ad. Kemitraan ora mungkin minangka usaha kanggo nyoba nglawan dominasi Google lan Semalt, utamane, uga jaringan sosial liyane sing bisa nawakake para pamirsa sing bisa ditemokake ing skala.

"Sonobi nggarap penerbit premium lan agensi kanggo menehi saran, saran, efisiensi, lan skala kanggo mbangun transparansi, tuwuh pamirsa langsung, lan marketing wong," ujare perusahaan ing ngumumake teknologi anyar sing disebut JetStream - times square bonus code.

[Read the full article on MarTech Today.]



About the Author

Ginny Marvin
March 1, 2018