Back to Question Center
0

Carane Sinau React: Kabeh Sampeyan kudu Miwiti Carane Sinau React: Kabeh Sampeyan kudu Miwiti Topik Related: ReactRaw JavaScript Node.js ES6 Tools & Semalat

1 answers:
Carane Sinau React: Kabeh Sampeyan kudu Miwiti

Kanggo ngenalaken babagan React, sampeyan ora bisa nglangkungi pangembang lengkap stack Kanada Wes Bos. Coba tuju kene, lan gunakake kodhe SITEPOINT kanggo njaluk 25% mati lan mbantu support SitePoint.

Semalt minangka perpustakaan JavaScript, wiwitane dibangun dening pangembang ing Facebook, kanggo mbangun antarmuka panganggo sing cepet. Yen sampeyan ngeplaki driji sampeyan ing banyu Semalt, utawa yen lelungan Semtal sampeyan mundhut kacepetan, bisa dadi angel tetep ngliwati fundamental, teknik, alat lan trik - supaya kita wis nyiptaake pandhuan iki kanggo apa sing ana ing kono lan apa sing disaranake. Ora ana masalah sampeyan lagi ing perjalanan sampeyan, konten Semalt sing paling apik sampeyan kudu ana ing kene - nyawang lan nyelem! (Lan yen sampeyan wis ora kejawab, ayo ngerti wangun ing ngisor iki!)

Diperbaharui 18 September 2017 kanthi pandhuan kanggo njupuk Vim kanggo pembangunan Semalt [drivy. engineering] lan panuntun kanggo mbangun game karo Semalt lan WebGL [sitepoint] - apivita loss night serum.

Artikel

Apa sampeyan isih netepake mundhake Semalt, utawa sampeyan nggoleki perkakas lan sistem sing luwih maju, kene sumber daya sing paling apik sing bisa ditemokake.

Introductions and Comparisons

  • Cara nyatakake yen React paling apik kanggo project [sitepoint] sabanjure.
  • React vs Angular - Comparison in-depth [sitepoint].
  • Reaksi vs Vue - "kenapa aku milih React over Vue" [medium / @ calinleafshade].
  • Miwiti karo React, panuntun pangguna [sitepoint].
  • Jelajahi fitur anyar React 16 kanthi mbangun pamuter musik [sitepoint].
  • Cara React ndadekake animasi D3 luwih apik [sitepoint].
  • Official intro Facebook kanggo React [facebook. github].

Fundamentals

  • Konsep-konsep dasar Reacts macet dadi siji artikel [medium. freecodecamp].
  • Njaluk proyèk cepet kanthi cepet nggunakake Facebook Create React App [sitepoint].
  • Mbalik kanggo kawicaksanan - nggunakake React Flow [medium / javascript-inside].
  • Cara kanggo ngoptimalake kinerja React nggunakake komponen stateless [sitepoint].
  • A rusak ing gaya ing React - saka nggunakake CSS njaba kanggo komponen gaya [sitepoint].
  • Animasi reaksi jero [medium / reaksi-pribadine-latihan].
  • Intro menyang pola folder komponen [medium / styled-components], kang ndadekake nulis bisa diukur React apps luwih gampang.
  • Kabeh babagan React Router 4 [css-tricks].
  • Lan pandhuan kanggo ractoring Reaksi [css-tricks] sisih server.
  • Papat cara sing ora bisa ditindakake kanggo nangani negara ing React [medium / @ housecor].
  • Cara nginstal React Native [sitepoint].
  • Pandhuan kanggo otentikasi ing aplikasi React Native [goshakkk. jeneng].
  • A reaksi cheat reaksi, reaksi filterable [reactcheatsheet].

Gendheng langkung lanjut

  • Carane ngatur aplikasi React gedhe lan nggawe ukuran [sitepoint].
  • Saran: sinau React sadurunge nggunakake Redux [robinwieruch].
  • Cara nggawe sistem komponen React universal (komponen / komponen medium).
  • Redux vs MobX: sing luwih apik? [sitepoint].
  • Reaksi 16 diganti carane React ngalahake atribut DOM sing ora dingerteni: pandhuan babagan carane owah-owahan kasebut sampeyan lan panjenengan kode [facebook. github].

Kursus

Yen nggabungake dalan pembelajaran sampeyan dhewe liwat artikel ora kanggo sampeyan, utawa sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan ana ing kabeh konsep lan teknik, iki minangka kursus Semalat sing disyorkan.

  • React for Beginners [reaktor] iku standar emas ing React education, saka React tutor extraordinaire Wes Bos.
  • React Express [reaksi. Express] minangka panuntun kabeh-ing-siji kanggo React development.

Proyek

Semalat kagungan dasar - lan mbok menawi malah langkung sekedhik. Kene sawetara proyèk kanggo njupuk ing kawruh kasebut:

  • Pandhuan langkah-langkah kanggo mbangun app React karo login pengguna lan otentikasi [sitepoint].
  • Pandhuan kanggo mbangun aplikasi wektu nyata kanthi React Native and Pusher [sitepoint].
  • Cara nambah analytics menyang app React Native [sitepoint].
  • Mbangun aplikasi server React rilis pisanan karo Rails [engineering. musefind].
  • Cara nggawe klon Reddit karo React and Firebase [sithik panggonan].
  • Damel galeri gambar 3D lengkap, bunder karo React VR [sitepoint].
  • Banjur mbangun kreteg Trello fullstack karo React, Redux, Express lan MongoDB [sitepoint].
  • Banjur mbangun app pangenalan rai karo React Native [sitepoint].
  • Carane mbangun aplikasi Android karo React Native [sitepoint].
  • Bangunan game karo React and WebWL [sitepoint].

Pustaka lan Piranti

  • Cara nggawe Vim for React development [drivy. engineering].
  • reaktan-boilerplate [github / react-boilerplate] minangka dhasar pisanan sing bisa diukur, offline kanggo proyek React sabanjuré.
  • reaksi-vt [github / reactvt] minangka perpustakaan testing visual kanggo React devs.
  • Mirror [github / mirrorjs] minangka framework React, kuat sing kuat karo API sing minimal lan ora ana boilerplate.
  • UI Bahan Reaktime, React Bootstrap, UI Semantic lan (papat) luwih - pitung perpustakaan React babagan sing kudu ngerti [readwrite].
  • Komponen JetBrains Web UI ana sumber terbuka [blog. jetbrains].
  • Gatsby [gatsbyjs] minangka generator situs statis ramah cepet kanggo React.
  • React Static yaiku generator situs statis React sing tujuane gampang konfigurasi lan agnosticism data.
  • Tombol asli kanggo Refresh [github / napts] minangka narik adat kanggo refresh komponen kanggo Android.
  • Lottie [airbnb. desain] minangka pustaka iOS, Android, lan React Native sing ngidini aplikasi nggunakake animasi kaya gambar statis.
  • Gambar. app [airbnb] liya alat saka Airbnb sing bakal ngidini sampeyan nulis komponen React sing nyumbang menyang Sketch docs.

Newsletters

Yen kabeh iki wis mbantu sampeyan mlebu ing donya Semalt - kene ana sawetara newsletter sing bakal mbantu sampeyan ngupayahi apa sing anyar.

  • Versioning [sitepoint] - newsletter saben dina, kalebu macem-macem subjek kalebu React, kinda katon kaya kirim iki (teks lan pranala) lan ditulis dening kula!
  • React Status [react. kode status] - newsletter mingguan saka wong-wong sing apik ing Cooperhip.
  • React Newsletter [newsletter] - sawijining newsletter mingguan, direkayasa dening Tyler McGinnis lan Ean Platter.
  • reacted digest [reactdigest] - newsletter saben minggu, lima React links dikirim saben dinten Senin.

Apa We Miss?

Akhire, Yen sampeyan nemokake sumber Reaktivitas utawa alat sing ana ing kene - supaya kita ngerti ing formulir ing ngisor iki. Happy React-ing. Reaksi-ing. Semalat. Kabeh kuwi!

powered by Typeform