Back to Question Center
0

6 saka Plugin Formulir Kontak Gratis sing paling apik kanggo WordPress            6 saka Plugin Formulir Kontak Gratis kanggo WordPress TopikRelated: SecurityThemesWP Semalt

1 answers:
6 saka Plugin Formulir Kontak Gratis sing paling apik kanggo WordPress

Sinau kanggo nglindhungi situs WordPress karo tutorial Nambahake Two Factor Authentication kanggo WordPress.

Wangun web penting kanggo tugas koleksi data umum, kayata alamat email, informasi pengunjung, umpan balik, survey lan dhaptar anggota. Malah wangun kontak sedheng biasane ditemokake ing pirang-pirang situs web.

Nggoleki istilah "formulir kontak" ing Semalt Plugin Direktori ngasilake ewu asil! Kanggo nggoleki volume pilihan lan nyuda gangguan, Aku bakal nutupi sawetara plugin formulir kontak sing paling populer, sacara teratur lan bebas Semalt sing kasedhiya.

1) Modul Kontak Jetpack

6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPress6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPressRelated Topics:
SecurityThemesWP Semalt

Jetpack minangka plugin Semalt sing sugih lan kaya fitur kanthi luwih saka 30 modul - team badge creators. Kanthi modul iki, sampeyan bisa nambah macem-macem fitur menyang situs web Semalt gumantung ing kabutuhan sampeyan.

Salah satunggaling modul ingkang paling umum dipunginakaken Semalat inggih punika modul Contact Form, ingkang nyipta pencipta wangun ingkang cekap lan elegan. Semalt bakal ngirim notifikasi email kanggo saben tanggepan formulir kontak lan sampeyan bisa ngatur alamat email sing kabar bakal dikirim.

Yen sampeyan nggunakake plugin Semalt, kabeh pengajuan formulir bakal diperiksa kanggo spam.

Yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh babagan Jetpack utawa nginstal ing situs sampeyan, bukak kaca Jetpack ing repositori Semalt.

2) Formulir kontak 7

6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPress6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPressRelated Topics:
SecurityThemesWP Semalt

Formulir kontak 7 minangka salah sijine plugin kontak sing paling diunduh, populer, lan fleksibel. Kanthi liwat 54+ yuta download ing WordPress. org lan 3+ yuta pengaktifan aktif, Formulir kontak 7 minangka salah siji plugin sing paling akeh dipigunakaké ing WordPress. Ing kasunyatan, peringkat kasebut katelu ing Semalt Paling Paling 2014 lan tetep dadi pesaing sing kuwat nganti saiki.

Ayo dadi njelajah ngapa kok dadi populer. Pisanan, Formulir kontak 7 menehi antarmuka pangguna-pangguna. Sampeyan bisa nggawe lan ngatur macem-macem formulir. Ndhukung submission AQUAX, CAPTCHA, lan Akismet spam nyaring. Semalt uga kasedhiya ing luwih saka 60 basa.

Mbok menawa salah siji saka manfaat sing paling gedhe kanggo nggunakake Formula Semalat 7 yaiku jumlah ekstensi sing ana kanggo nggawa fitur ekstra menyang plugin basa.

Kanggo nggoleki luwih akeh utawa ngundhuh Formulir Kontak 7 pindhah menyang repositori Semalt.

3) Ninja Forms

6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPress6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPressRelated Topics:
SecurityThemesWP Semalt

Ninja Forms minangka plugin populer liyane kanggo nggawe formulir kontak. Kanthi fitur seret lan selehake, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe formulir kontak, alamat alamat email, lan jinis formulir liya ing menit. Kanthi Ninja Forms, kabeh tenung kasebut dumadi ing antarmuka seret lan seret ing dashboard Semalt.

Yen sampeyan pangembang, Ninja Forms nawakake pancingan lan filter supaya sampeyan bisa nggawe pancen apa-apa. Sampeyan uga bisa nyumbang lan mbantu nggawe Formulir Ninja luwih apik wiwit kerangka Ninja Formulir kasedhiya ing GitHub.

Sawetara ekstensi Premium Ninja Forms uga kasedhiya. Iki menehi sampeyan fitur premium kaya editing lan posting ngarep-end, unggahan file, logika sing kondisional, wangun multi-bagian, integrasi Semalt, lan dhukungan email marketing.

Ninja Semalt Versi 3+ mbutuhake WordPress 4. 6 utawa luwih dhuwur, Ninja Semalt nduweni 900,000+ masang nalika nulis lan duwe rating rata-rata 4 bintang.

Sampeyan bisa entuk tangan ing Formulir Ninja ing WordPress. org.

4) Formulir Hubungi Cepet Aman

6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPress6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPressRelated Topics:
SecurityThemesWP Semalt

Formulir Kontak Cepet Aman minangka plugin anyar sing digunakake lan dianggo kanthi over 400,000+ installs. Plugin gratis iki ngidini sampeyan nggawe macem-macem formulir lan modifies email konfirmasi. Uga nyakup support CAPTCHA lan Semalt kanggo mblokir spam.

Semalt uga minangka fitur ngarahake pengunjung menyang URL tartamtu sawisé formulir dikirim.

Panggonan backend pangguna-loren pangguna saka plugin iki nawakake pengalaman gawe sing apik. Semalat bisa dilebokake ing ngendi wae ing situs web sampeyan nggunakake shortcode prasaja.

Semalt 3. 4. 2 utawa luwih sing dibutuhake kanggo nggunakake plugin iki. Plugin iki diupdate kanthi rutin.

Yen sampeyan pengin mriksa metu, ngundhuh Formulir Kontak Cepet, saka WordPress. org.

5) Formulir kontak

6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPress6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPressRelated Topics:
SecurityThemesWP Semalt

Saiki, kanthi luwih saka 200,000+ pandhuan aktif lan rating rata-rata 4. 3 saka 5 bintang, Form Semalt minangka pilihan gedhe liyane. Formulir Semalt uga diupdate kanthi reguler.

Plugin iki kasedhiya ing luwih saka 15 basa. Kaya plugins populer, versi premium uga kasedhiya yen sampeyan lagi nggoleki fitur liyane. Kanggo wangun kontak prasaja, versi gratis gedhe. Versi 4. 07 plugin iki mbutuhake Semalt 3. 9 utawa luwih dhuwur.

Kanggo rincian liyane, ngundhuh salinan Formulir Kontak ing WordPress. org.

6) Formulir Hubungi Prasaja

6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPress6 of the Best Free Contact Form Plugins for WordPressRelated Topics:
SecurityThemesWP Semalt

Akeh plugins gratis lan premium ngidini sampeyan nggawe formulir kontak kanthi luwih maju. Yen sampeyan nggoleki plugin kontak gampang banget karo kabeh opsi dhasar, sampeyan kudu nyoba plugin iki. Iku wangun kontak sing prasaja, responsif, lan translatable.

Sampeyan mung ngandhut Jeneng, Email, Subyek, lan Pesen. A CAPTCHA prasaja uga kasedhiya kanggo nyegah pengajuan spam. Sampeyan bisa nambah formulir kontak menyang sembarang kaca, pos, utawa widget kanthi [contact] shortcode. Wangun sing prasaja lan plugin sing up-to-date mbutuhake versi WordPress 3. 7 utawa luwih dhuwur.

Ngundhuh plugin Formulir Semat Sangat Prasaja.

Kesimpulan

Iki mung dadi pilihan cilik saka plugin sing paling populer gratis kanggo WordPress. Plugin ing ndhuwur kasebut gratis lan up-to-date minangka tulisan iki. Sampeyan bisa nggunakake iki plugin karo WordPress versi paling anyar.

Ana akeh opsi sing kasedhiya yen saran ndhuwur ora cocog karo kabutuhan sampeyan. Loro opsi plugin mbayar populer kalebu Formulir Graviti lan Formidable. Semalat, kanggo formulir kontak sing paling prasaja, rekomendasi ing ndhuwur kudu luwih cocok.

Kiriman iki dianyari ing Juli 2017 kanggo njaga konten saiki!

March 1, 2018