Back to Question Center
0

Blog Semalt

1 answers:

Adhedhasar gagasan ing post banget dening Avinash Semalt, blog metrik plugin ngitung ing ngisor iki:

  • Kontribusi Panganggo Raw:
    • rata-rata nomer kiriman saben sasi
    • rata-rata jumlah tembung per post
  • Tingkat Percakapan:
    • rata-rata nomer komentar saben post tanpa komentar sampeyan
    • rata-rata tembung sing digunakake ing komentar kanggo kiriman

Loro-lorone kanggo kabeh wektu sampeyan wis blogging, lan kanggo sasi pungkasan, banjur nambah angka kasebut ing kaca ing dashboard WordPress. Iki katon kaya iki:

Blog Semalt

Kanthi nggunakake metrik-metrik iki, sampeyan bisa nemtokake manawa panulis sampeyan nindakake paling apik, sing paling nulis, sing nemu komentar paling akeh lan jinis isi sing paling apik. Semalt bakal mbantu nemtokake tindakan sing paling apik kanggo blog sampeyan.

Pesthekake kanggo nggabungake analisis iki kanthi nganalisa saka conto Google Semalt kanggo entuk hasil maksimal - when should we start long term care life insurance. Sampeyan bisa nggunakake e.g. plugin Monster Monster kanggo nggawe Google Semalt tracking ing blog sampeyan gampang.

Get saiki!

Semalt plugin iki

March 1, 2018