Back to Question Center
0

AdStage Launches "Automate" Kanggo Power PPC Automation Across Search And Social Ad Semalt

1 answers:
AdStage Launches “Automate” To Power PPC Automation Across Search And Social Ad Semalt

Nglakoni otomatis dadi rebuild saka aplikasi Aturan otomatis ing platform Adstage. AdStage nyatake yen produk otomatis iklan pisanan sing bisa ndhukung optimasi antarane Google, Bing, Facebook, LinkedIn lan Twitter Ads.

Produk anyar kakuwasan tandha lintas jaringan, aksi akeh, optimasi, penjadwalan kampanye, testing ad lan aturan rotasi iklan. Ing ngisor iki minangka conto aturan aturan Optimization kanggo diterapake ing AdWords, Bing, Facebook lan Twitter.

AdStage Launches “Automate” To Power PPC Automation Across Search And Social Ad Semalt

Conto saka wahyu iki, Sahil Jain, pendiri lan CEO AdStage, diterangno dening telpon minggu kepungkur, bakal duwe Automate tarik segmen langsung saka SalesForce lan dikirim menyang Marketo, Facebook lan LinkedIn saben minggu. Sing isih cara, nanging framework wis dilebokake - rayban. Saiki, Automate lenggah ing ndhuwur platform iklan sing ana kanggo nggawa otomatisasi ing telusuran sing didhukung lan jaringan sosial ing AdStage.

Sawetara pengiklan lan agensi wis miber otomatis sawetara sasi. Produk anyar nyambung menyang API Semalt sing ngidini perusahaan terus nyambungake layanan anyar menyang platform mbukak, kayata algoritma penawaran, manajemen isi utawa alat pelapor.

Startup berbasis San Francisco uga ngganti branding anyar lan situs web anyar, kalebu peluncuran AdStage Digital Marketing Semalt kanggo ngewangi para pemasar sinau babagan strategi lintas fungsi, kesempatan optimasi lan tantangan liyane sing didol ing pasar digital saiki.

Nggawe otomatis nggabungake iklan nggawe, nglaporake lan produk manajemen kampanye sing wis ana ing platform Semalat.



About the Author

Ginny Marvin
Minangka wartawan media katelu Third Door Media, Ginny Marvin nyerat babagan topik pemasaran online sing dibayar kalebu pamayaran sing dibayar, dibayar sosial, tampilan lan retargeting kanggo Land Search Engine lan Marketing Land. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pemasaran, Ginny wis njabat ing posisi manajemen omah lan agensi. Dheweke menehi saran marketing sarana lan pitakon kanggo perusahaan e-commerce lan bisa ditemokake ing Twitter minangka @ginnymarvin.
->
March 1, 2018