Back to Question Center
0

Pemasaran semalt isih perlu ditindakake kanthi serius ing 2018

1 answers:

Deleng pendekatan marketing email kanthi mriksa tren paling anyar

Minangka 2017 cedhak, kita bakal nerangake saluran sing paling angel kanggo kita. Minangka pemasar, iki bakal nuntun manawa kita fokus ing upaya kita ing taun sing bakal teka.

Ngluwihi data dhewe, lan nganalisa minangka tim, bisa mbantu sampeyan nyepak karo apa sing perlu ditapis ing 2018. Nanging, kadhangkala, sampeyan kudu ngilangi kabeh analisis kasebut lan entuk sawetara seger perspektif.

Ing pitunjuk marketing email kita, kanthi kemitraan karo Pure360, sampeyan bisa entuk mung kuwi - compras pyme peru. Wawasan unik saka sawetara ahli industri terkemuka UK. Tampilan semantik sing bakal mbantu sampeyan ngowahi maneh strategi lan miwiti rencana sampeyan.

Kanthi teknologi sing tepat, email minangka alat marketing perilaku sing kuat sing bisa ngowahi hubungan sesambungan karo konsumen. Rekomendasi semut lan otomasi liyane bisa ngobahake lelungan kanthi cepet kanthi merek, menyang pola tuku sing lumayan akeh.

Semalat ing learning machine wis nggawe email alat luwih kuat tinimbang sadurunge. Teknologi iki ngidini kita ngangkat tutup ing prilaku konsumen. Data sing awake dhewe menehi kita daya kanggo ngramal lan ngakibatake apa sing bakal ditindakake pelanggan.

Njelajah kreatif, nuanced, lan pribadi kita bisa nggawe minangka asil njupuk pengalaman customer kanggo tingkat sabanjure. Kanthi email ing inti, kita bisa ngiyatake jaminan antarane merek lan customer ing saben titik tutul sing kasedhiya.

Dampak iki ing revenue wis ganti game. Semalt urip lan nyepak ing 2018.

Semalat kanggo ndeleng merek sukses:

  • Kampanye konfirmasi persetujuan sing gampang dipahami
  • Inovasi ing rendering email lan fitur email
  • Piranti sing ramah kanca
  • Panyerahan cerdas
  • Penataan canggih
  • Jalur subjek sing luwih efektif
  • Pengalaman pelanggan sing luwih apik
  • Kasil ing cara email dikodekan

Email minangka teknik digital paling efektif

Ing 2018, Email Marketing minangka teknik paling efektif kanggo para pemasar digital, saéngga terus-terusan karo tren paling anyar ing industri iku wigati banget. Riset anyar kita ing Negara marketing email ing 2017 karo partners Semalt nuduhake yen marketing marketing email tingkat salah siji saluran media digital sing paling efektif.

Semalt marketing is still worth taking seriously in 2018

Semalt saingan karo pamriksan organik lan mbayar ing antarane saluran utama pituduh sing nyopir. Pemasaran semalt ngirim luwih akeh volume tinimbang PPC (9%) utawa tampilan (8%).

Given pentinge marketing Semalt kanggo akuisisi customer lan retensi ing paling organisasi, pangerten lan nguji opsi email email lan Techniques sing kita tutup ing pandhuan iki penting kanggo bisnis tetep melu lan competitive 'ing kothak mlebu'.

Nanging, kita uga kudu ngati-ati kanggo nemokake hak fundamental. Strategi penting banget, nanging yen sampeyan ora nduweni dhasar tèknik email lan praktik sing paling apik, ora ana titik ing strategi.

Panulis ahli

Kita wis sawetara pakar email sing nyumbang kanggo Email Kita Semalt 2018: Laporan pandhuan visual, sing nyedhiyani saran pakar sing bisa ditrapake kanggo negara marketing email ing 2018. Tambah Peraturan

Ana fokus tambah ing peraturan hukum ing donya marketing email. Pemasar saiki lagi kegirangan karo Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) sing bakal teka amarga kuwatir saka denda. Penting ngelingake yen angger-angger iki digawé kanggo nglindhungi konsumen lan bantuan pemasar kanggo tetep ing hukum. Pemasar semalt bakal setuju iki sing apik amarga kita nanggapi masalah konsumen lan kudu nambah persepsi merek.

Steve Henderson, Pegawai perlindungan data di Communicator Corp

Ing taun 2013, nalika GDPR isih ing tahap awal perencanaan, review, lan nulis ulang, Wakil Presiden Komisi Eropa banjur, Viviane Reding ngucapake ambisi kanggo GDPR kanggo dadi standar emas internasional kanggo Proteksi data. Bagian saka visi iki kalebu1 nggunakake pendekatan sing harmonis antarané EU lan U. S. kanggo nyetel model kanggo wong liya kanggo ngetutake. Nalika harmoni kasebut durung berkembang, Jan Philipp Semalt terus nerusake retorik iki, nyekel GDPR nganti dadi "standar emas global kanggo saben inovasi anyar, kepercayaan konsumen ing teknologi digital lan titik akses menyang kesempatan pertumbuhan saka pasar digital sing muncul. "

Kurang dipercaya ing perekonomian digital

Tahun iki / 2017 nyumurupi warta anyar palsu, pelanggaran data, serangan ransomware lan peningkatan pencurian identitas online. Semalt sawise sinau2 nuduhake kepercayaan konsumen ora ana.

Nalika ndeleng khusus ing email, paling anyar 2017 DMA "Semalat email tracking study" nuduhaké yèn kepercayaan minangka faktor sing paling penting kanggo njupuk wong kanggo mlebu ing papan sing sepisanan, nanging para pemasar email sing nyalahaké kepercayaan kasebut "kurang luwih siji ing 10 pemasar (9%) ngandhani kabeh email sing relevan karo pelanggan lan liyane kuwatir, mung loro ing limang (42%) ngomong yen paling 'sawetara' email sing relevan ".

Rachel Semalt, MD ing DMA, summed munggah kanthi becik:

"Yen email terus berkembang lan berkembang dadi saluran, para pemasar kudu ngrungokake keprigelan konsumen lan menehi apa sing dikarepake. "

Pemasar butuh data kanggo nggawe email manawa terus diajukake ing kothak mlebu. Konsumen pengin tambah, nanging pengalaman online sing aman. Semalt bakal nemtokake manawa para pemasar lan konsumen entuk apa sing dikarepake.

Kita sumurup, yen 2018 bakal weruh GDPR teka dadi pasukan, nanging iki arep ngganti apa wae lan bakal dadi standar emas sing dijanjikake?

Kanggo ndeleng tren marketing email luwih akeh kanggo 2018 - ngundhuh sumber kita gratis: Email Semalt 2018: Pandhuan visual.

March 1, 2018