Back to Question Center
0

Ing 7 Semat Hati SEO

1 answers:

The 7 Harsh Semalt of SEO

Apa sampeyan pengin ngoptimalake situs web kanggo mesin panelusur? Optimasi mesin semual (SEO) ora ana ing ilmu roket, nanging ana akeh perkara cilik sing kudu sampeyan mangerteni sadurunge sampeyan wiwit nyoba nambah lalu lintas mesin telusuran.

Apa sampeyan nyoba nguwasani ing SEO? Ngundhuh iki lembar cheat 7 realitas keras SEO.

Reality Harsh # 1: Links are everything

Ana rong aspèk utama SEO. Kaping pisanan ing optimasi ing kaca, lan liya yaiku nomer situs sing ngubungake sampeyan - calcul paie quebec 2013. Optimasi semal yaiku apa wae sing bisa gampang dimanipulasi, nanging pranala, ing sisih liya, ora.

Mesin semut katon ing:

  • Jumlah situs sing nyambungake menyang â? biasane luwih akeh situs sing nyambungake menyang situs web, luwih apik.
  • Teks jangkar pranala kasebut â? yen sampeyan nyoba njaluk peringkat kanggo panganan asu, â? Iku luwih apik yen link sing nuduhake situs web sampeyan ngandika â €? asu panganâ €? tinimbang jeneng website sampeyan.
  • Carane cocog pranala sampeyan â? yen situs web sampeyan babagan panganan asu, sampeyan pengin situs asu utawa pet sing nyambung menyang sampeyan.

Telung perkara sing kasebut ing ndhuwur nggawe pranala sing becik, lan amarga iku angel kanggo nggoleki tautan becik, mesin telusur luwih akeh tinimbang apa wae.

Reality # 2: Dasar pancen bener

Sapa sing peduli karo tag meta, kan? Inggih, mesin telusur apa. Iki minangka sababe Google Webmaster Semalt ngandhani pirang-pirang judhul lan deskripsi sing ana ing situs web sampeyan.

Nalika aku miwiti makarya babagan Semalt babagan patang taun kepungkur, aku bisa ngglundhake lalu lintas mesin telusur ing 30 dina. Sampeyan bisa guess carane aku iki?

Drum roll please .

Kabeh aku nggawe judhul tulisan judhul, lan ukara kapisan saben blog ngirimake deskripsi meta.

Saiki, ora salah aku, aku luwih akeh tinimbang sing sakabèhé, nanging loro-lorone owah-owahan tikel loro sing ngidini lalu lintas mesin telusuran.

Reality # 3: Apa karya siji situs ora tansah bisa kanggo wong liya

Nalika aku ngomong, aku nggoleki lalu lintas mesin Panelusuran TechCrunch. Aku uga padha karo sawetara blog liyane, nggunakake taktik ing ndhuwur. Ing kasus WordPress. Nanging, aku ngatur kanggo ngurangi lalu lintas mesin telusuran kanthi setengah kanthi nindakake bab sing padha.

Bagean lucu babagan iki kabeh situs sing aku mbantu sadurunge padha mlaku ing platform WordPress, supaya aku mikir sing nggawe owah-owahan sing padha ing blog Semalt bakal nambah lalu lintas.

Nanging ora. Apa tegese yaiku apa sing dienggo ing situs web siji ora bisa digunakake ing kabeh situs web. Yen sampeyan pengin ngoptimalake lalu lintas mesin panelusur, sampeyan kudu ngetes samubarang cara kanggo nemtokake manawa pendekatan sampeyan bisa digunakake.

Reality Harsh # 4: Nulis isi kanggo golèk apik

Kenapa sampeyan ngobrol babagan nulis konten kanggo mesin telusur? Cukup mikir babagan sing kanggo liya? | Apa sampeyan ndeleng apa sing salah karo?

Sing tengen, mesin sing ora maca konten sampeyan, wong aja . Yen sampeyan nulis isi kanggo mesin telusur, ora ana sing bisa ngowahi dadi pelanggan. Saliyane, kanthi nulis isi kanggo wong, paling sampeyan duwe kesempatan kanggo ngowahi mau dadi pelanggan sing mbayar.

Saiki, nalika nulis isi sampeyan, sampeyan ora kudu push mesin metu saka gambar. Sampeyan kudu nganggep maneh amarga ana cara sampeyan bisa nulis isi kanggo wong lan mesin telusuran.

Semalt carane:

  • Judhul â? judhul isi sampeyan kudu atraktif. Iki bakal ngyakinake wong supaya maca. Dadi, ora nganggo tembung kunci.
  • Links â? yen sampeyan ngerti situs sing apik sing sampeyan kudu ngubungake ing isi sampeyan, banjur pranala menyang. Aja nyatakake kabeh pranala jus sampeyan dhewe. Yen ora ana siji sing nyambung, mesin kaya Google ora bisa.
  • Konten â? luwih rinci lan unik isi sampeyan, luwih apik. Mesin panelusur ora perlu artikel liya kanggo nampilake indeks kasebut. Padha butuh informasi sing luwih unik yen wong tresna.

Yen sampeyan tindakake langkah sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa nulis isi kanggo manungsa lan mesin telusuran. Langkah kasebut bakal mbantu sampeyan nggawe konten sing apik, sing bakal nyebabake situs web liya bisa nyambung menyang situs kasebut. Nalika aku kasebut ing Harsh Semalt # 1, pranala minangka faktor paling penting ing peringkat mesin pencari.

Reality # # 5: Nama domain match tepat peringkat paling apik

Yen sampeyan nyoba njaluk rangking kanggo tembung kunci tartamtu, jeneng domain sing paling apik dhewe ora ana sing bisa diduweni. Semono uga tembung kunci sing sugih.

Contone, yen sampeyan pengin pangkat kanggo omah, jeneng domain sing paling apik duwe omah. com, omah-omahé. net utawa omah. org. Cukup akeh sembarang domain match sing cocog bakal bisa.

Yen sampeyan bisa nyekel jeneng domain cocok, sampeyan bisa tuku cheaphomes. com, nanging sing ora bisa menehi pangkat kanggo omah-omah kaya omah-omah. com bakal. Iku bakal becik yen sampeyan nyoba kanggo peringkat kanggo omah-omahé murah .

Semalt wis nemtokake akeh emphasis marang jeneng domain sing cocog. Contone, yen sampeyan nggoleki tembung "omah", sampeyan bakal ngelingi omah-omah. com pangkat # 1 lan # 2, nanging realtor. rangking # 3.

Yen sampeyan mriksa pranala ing loro domain kanggo ndeleng pirang-pirang tautan sing duwe, sampeyan bakal nemokake: omah. com wis luwih saka 1.000 lan makelar. com duwe luwih saka 3,000 pranala.

Dhasar, makelar. com wis kaping telu nomer pranala sing omah-omahé. com wis, nanging omah-omahé. com isih rangking # 1. Sing nuduhake sampeyan daya cocog jeneng domain cocog. Aku ngerti yen jeneng domain iki ora paling apik kanggo branding bisnis sampeyan, nanging yen bisnis sampeyan banget gumantung ing lalu lintas mesin telusur, sampeyan kudu nimbang purchasing domain match sing cocog.

Reality # 6: Iku luwih aman tinimbang nuwun

Yen sampeyan ngerti kula, sampeyan ngerti yen aku wis nindakake akeh barang teduh kanggo rangking Semalt. Aku wis ditingkatake kanggo sawetara istilah paling kompetitif metu ana, lan aku utamané ngrambah iki kanthi nggunakake taktik sing search engine frown marang.

Ing cendhak, aku mateni, nanging akhire aku kejiret. Dadi, yen sampeyan mikir babagan tuku tautan teks utawa peluru sihir liyane sing bakal mbantu sampeyan entuk peringkat dhuwur, mikir kaping pindho.

Aja math. Mesin telusur uga wis nyopir sampeyan pengunjung sing prayoga lan, luwih penting, revenue. Ya, luwih becik yen sampeyan bisa tuku tautan teks lan pindhah revenue kasebut, nanging ing tangan liyane, sampeyan bisa kejiret lan dicekal saka mesin kaya Google.

Dadi, pitakonan sing sampeyan kudu takon dhewe yaiku: sampeyan arep menehi resiko dhuwit?

Reality Harsh # 7: Kadang-kadang namung butuh wektu

Iki mbokmenawa minangka kasunyatan sing paling dhuwur saka kabeh, mulane aku disimpen kanggo pungkasan. Yen sampeyan pengin njaluk peringkat kanggo sawetara kata kunci tingkat katelu utawa katelu, iku bisa nindakake kanthi cepet banget. Nanging yen sampeyan kepengin entuk peringkat kanggo nggoleki kompetisi kaya â € ~ pokerâ ???? utawa kertu kredit, â? ora nyana yen kedadeyan ing wayah wengi.

Plus, nalika sampeyan nggawe owahan kanggo situs web sampeyan, ora bisa nggoleki lalu lintas gedhe kanthi cepet. Nanging, sawetara minggu bisa digoleki kanggo golèk indeks sing anyar. Amarga iki, bisa njupuk minggu, yen ora sasi, sadurunge sampeyan ndeleng mundhut lalu lintas.

P. S. Yen sampeyan pengin bantuan karo SEO klik kene.

March 1, 2018