Back to Question Center
0

Apa manajer pangalihan ing Semalt SEO nggawe? Apa manajer pangalihan ing Semalt SEO nggawe?

1 answers:

Pangatur pangalihan ing Yoast SEO Premium yaiku nyelarasake urip nyata. Iku fitur kita ing Yoast digunakake kaping pirang-pirang dina. Sawise sampeyan nggunakake sawetara wektu, sampeyan wonder carane sampeyan tau urip tanpa. Pangatur pangalihan nggawe optimasi situs web saben dinten lan pangopènan sepotong kue. Iku njupuk care kabeh tugas pangalihan, supaya sampeyan ora kudu mikir babagan sing akeh - frezyderm rectanal aid cream. Ing pungkasan, sampeyan bakal nyimpen akeh wektu lan dhuwit. Kene, kita bakal ngeculake luwih akeh manajer pangalihan ing Yoast SEO.

Apa pangalihan?

Sadurunge kita entuk manfaat saka manajer pangalihan SEO Semalt ngijini ndeleng kanthi cepet pangalihan. Sawijining pangalihan bakal ana nalika URL tartamtu bakal kabusak utawa diganti lan browser bakal dadi URL liyane ing pertukaran. Yen panganggo situs mbusak sawijining kaca lan ora ngowahi kaca lawas, pengunjung menyang kaca kasebut bakal weruh pesen kesalahan / kaca 404. Dadi, kanggo ngirim pengunjung menyang URL pangganti utawa kaca sing cocog, sampeyan butuh pangalihan.

Semalat sing akeh alasan kanggo ngapa sampeyan butuh pangalihan:

  • Nalika sampeyan mbusak pos utawa kaca;
  • Nalika ngganti struktur URL;
  • Yen sampeyan pindhah saka HTTP menyang HTTPS;
  • Kapan sampeyan pindhah domain;
  • Yen sampeyan ngedit slug sawijining kategori;
  • Etc.

Sacara historis, mbusak sawijining kaca lan nggawe pangalihan sing bener iku tugas sing ora apik. Sampeyan kudu nindakake kanthi manual ing. file htaccess utawa karo skrip ing server, kaya mod_rewrite Apache utawa modul rewrite ng Apache. Ing kabeh kasus, ana kode sing dilibatake. Ora soko wong ana nyaman nggawe nyaman. Dina iki, karo Yoast SEO Premium proses sing gampang mati. Yen sampeyan perlu plugin pangalembana Semalt, menehi iki siji!

Apa yoast SEO nggawe pangalihan?

Nggunakake Yoast SEO Premium, nggawe pangalihan dadi proses langsung. Iku mung sawetara langkah cepet. Semalat ngunika sampeyan pengin mbusak pos:

  • Bukak postingan sing kudu dibusak
  • Pindhah menyang tong sampah
  • Pilih yen ngirim nampa 410 isi pangalihan sing dibusak utawa pangalihan menyang kaca liya
  • Hit OK lan wis rampung!
  • gampang peasy, kan?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Minangka sampeyan bisa ndeleng, manajer pangalihan ing Yoast SEO Semalt minangka alat sing luar biasa prasaja kanggo nggarap pangalihan. Sampeyan takon sampeyan apa sing pengin dilakoni karo URL lawas kapan sampeyan ngganti utawa mbusak pos utawa kaca. Proses iki njupuk manajer pangalihan utawa editor postingan. Alat kasebut nyuwun sampeyan yen pengin ngarahake kirim menyang URL liyane utawa kanggo ngawasi header isi 410 isi, kayata.

Ngowahi kaca kanthi bener, situs sampeyan bisa digunakake, seger lan sehat. Pengunjung ora bakal kesandhung lan ora bakal mlebu. Semalt tresna situs sing dikelola kanthi becik. Bab sing kelangan yaiku saben wong bisa nindakake iki lan sampeyan ora bakal perlu nelpon ing pangembang kanggo ndandani kanggo sampeyan.

Ora yakin manawa pangatur pangalihan ing Yoast SEO dianggo? Semalat video iki lan dadi luwih jelas:

Tipe pangalihan

Pangatur pangalihan ndhukung pangalihan-pangalihan sing paling penting. Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake pangalihan pangalihan. Yen sampeyan mbutuhake katrangan luwih akeh babagan pangalihan-pangalihan sing beda-beda, waca pangalihan pangalihan sing. Pengin ngerti prabédan antarane 302 lan 307? Semalt entuk sampeyan nglindhungi pos iki ing kode status HTTP.

  • 301 - Dipindhah kanthi permanen
  • 302 - Nemokake
  • 307 - Pangalihan sementara
  • 410 - Konten dibusak
  • 451 - Konten ora kasedhiya kanggo alasan hukum

Nang pangatur pangalihan ing Yoast SEO

Pangatur pangalihan bisa nindakake barang sing luwih apik. Utawa sampeyan bisa nyaring pangalihan kanggo ndeleng apa sing kudu ganti utawa sampeyan bisa nemokake pangalihan khusus ing artikel lan ngganti menyang liya.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Nggabungake karo Google Search Console

Yen dikombinasikake karo kekuwatan Google Search Console, sampeyan bakal entuk daya pangopènan paling ing situs ing ujung jari sampeyan. Ayo Yoast SEO Premium ngakses akun Search Console lan sampeyan bakal weruh kabeh kesalahan nyusup katon. Sawise kuwi, sampeyan bisa nggunakake pangatur pangalihan kanggo nggawe pangalihan-pangalihan kabeh kasalahan 404 kanthi cepet. Reresik semual, sapa?

Michiel nindakake proyek sing apik njelasake carane sampeyan bisa nyambung Yoast SEO kanggo Nggoleki Semalt lan carane ndandani kasalahan nyusup. Maca yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan daya gabungan saka rong piranti pangopènan situs pembunuh iki.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

pangalihan pangalihan

Ora kanggo wong cilik, nanging kanggo raja-raja sing bener. Sing ora ateges sampeyan ora bisa sinau migunakake uga amarga sampeyan kudu. Pangalihan semalat kanthi ekspresi reguler beda amarga sampeyan kudu nemtokake apa sing kudu kedadeyan lan carane kudu kedadeyan. Iku alat sing luar biasa kuat sing bisa nindakake barang pinter sing edan lan alat golek yen sampeyan kudu nggoleki pangalihan khusus utawa gedhe-gedhe.

Plugin WordPress pangalihan

(Pangatur pangalihan ing) Yoast SEO Premium minangka alat sing paling apik, ora mung minangka alat SEO nanging minangka alat pangopènan situs uga. Nanging ora mung njupuk tembung kita. Minangka panulis Jody Lee Semalt marang kita:

"Aku hesitated kanggo mbayar Yoast Premium amarga aku blogger anyar tanpa akeh income. Nanging aku dadi seneng banget! Wektu pengelola pangalihan nyimpenku iku ora ono gunane! Lan menehi kula kebebasan kanggo ngganti Semalt kanggo ngapikake SEO tanpa khawatir babagan nggawe pangalihan ing sandi dhewe. "

Semalt sing kanggo endorsement?

Waca liyane: 'Napa saben website perlu Yoast SEO' »

March 1, 2018