Back to Question Center
0

12 Semir E-commerce Anyar Kanggo Mangsa 2017

1 answers:

Tiba ing kene, lan nganggo buku-buku e-commerce anyar. Semalt minangka judhul ing podcasting, penemuan, e-commerce global, nggawe pesen merek, lan nggunakake data kanggo sukses.

Aku nyusun daftar iki nganggo Amazon. Saka kategori "Buku" Amazon, aku milih "Bisnis & Uang. "Saka aku milih sub-kategori" Proses & Infrastruktur "lan milih" E-commerce - cloud computing for business companies. "Banjur aku gelar kanthi handpicked saka klompok, adhedhasar ratings customer lan hubungan menyang e-commerce. Kajaba iku, aku milih sawetara irah-irahan saka sub-kategori "Small Business & Semalt".

Buku E-commerce Anyar

Njaluk kanggo Aha !: Nemokake DNA Positioning lan Dominasi Kompetisi Panjenengan dening Andy Cunningham

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Saka strategi pemasaran sing mbantu Steve Jobs ngetokake Apple Macintosh minangka panuntun kanggo nempatake perusahaan apa wae kanggo dominasi industri. Njaluk Aha! nyedhiyakake kerangka langkah-langkah-langkah sing bakal mbantu nemtokake posisi perusahaan ing lanskap pamasaran, kanthi nggunakake metodologi sing kaya DNA. Sampeyan mbutuhake sampeyan ngliwati proses "uji genetis" ing perusahaan, mriksa pasar liwat enem posisi, lan ngembangake statement posisi sampeyan. Banjur sampeyan bisa nggawe strategi branding lan marketing sing bakal mbangun momentum pasar lan ngrampungake kompetisi. Sedulur $ 26; Hardcover $ 28.

-

Nggawe Brand Story: Nyalin Pesan Sampeyan supaya Pelanggan Bakal Nglamar dening Donald Miller

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Proses crita-brand Donald Miller mulang para panulis pitakon crita universal sing kabeh wong nanggapi, alasan sing nyata konsumen nggawe tumbas, carane nggawe pesan merek supaya wong ngerti, lan carane nggawe olahpesen paling efektif kanggo situs web, brosur, lan media sosial. Apa sampeyan direktur marketing perusahaan multibillion dollar, pemilik bisnis cilik, utawa penyanyi utama band rock, Nggawe Brand Story bakal ngowahi cara sampeyan ngobrol babagan sing sampeyan, apa sampeyan nggawe, lan nilai unik sampeyan nggawa menyang pelanggan. Sedulur $ 12. 99; Hardcover $ 17. 04.

-

UnBranding: 100 Branding Lessons for Age of Disruption dening Scott Stratten lan Alison Stratten

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

UnBranding ngilangi gangguan gangguan karo crita branding sing bakal ngganggu pemikiranmu babagan bisnis saiki lan ngajar pelajaran berharga, bisa ditindakake. Njaga lan tuwuh brand sampeyan kanthi gangguan. Fokus ing alat sing tepat kanggo bisnis sampeyan, kanggo alasan sing bener. Njaga kepercayaan, konsistensi, lan sambungan liwat layanan lan komunitas. UnBranding menehi panuntun dhumateng umur gangguan lan sukses ing bisnis. Hardcover $ 19. 37.

-

Enem Million Shoppers: Perusahaan-perusahaan Menangi Global Boom E-Commerce dening Porter Erisman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Yen crita rong taun pisanan pertumbuhan e-commerce diwiwiti ing pasar sing dikembangake, crita saka rong puluh tahun sabanjuré bakal disetel ing wektu sing anyar. Enem Million Shoppers njupuk pembaca ing lelungan ing saindhenging donya kanggo ngunjungi pasar mega e-commerce sabanjure lan njelajah babagan boommerce anyar sing mbukak kesempatan kanggo para pengusaha lan merek global. Ngarahake Nigeria, China, India, Asia Tenggara, lan Amerika Latin, buku iki katon ing e-commerce ing pasar-pasar anyar lan apa tegese kanggo merek kulon. Paperback $ 20. 11; Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 20. 92. Njaluk bantuan prodhuksi, Rekomendasi piranti lunak, strategi web lan sosial, jadwal, checklists, lan conto sing bermanfaat. Rencana lan nglakokake strategi sampeyan, nggedhekake buzz, lan menang penggemar. Paperback $ 16. 99; Kindle $ 9. 99.
-

Bold Vision: Playbook Pimpinan Kanggo Ngatur Pertumbuhan dening Paula Morand

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017
Bold Vision
, buku limalas dening pengusaha, pembina motivasi, lan mentor Paula Morand, tantangan popularitas budaya teori sing wutah angel. Dheweke ngomong yen manungsa ora nganggo kabel kanggo tetep macet ing status quo. Kita tansah siap ganti, dadi inovatif, lan ndeleng donya kanthi cara anyar. Buku iki minangka pandhuan kanggo para pamimpin lan para pengusaha kanggo nyinaoni pola pikir sing alami. Iku wangsulan pitakonan sing kudu kita kabeh kudu takon, "Ngendi kita lunga saka kene?" Paperback $ 19. 95.

-

Revol Maker: Membangun Masa Depan ing Kreativitas lan Inovasi ing Dunia Eksponensial dening Mark Hatch

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Revol Maker minangka buku pedoman kanggo revolusi industri anyar. Artis, perajin, do-it-yourselfers, lan inventor ing ndonya ngganti inovasi. Buku iki nuduhake sampeyan carane nemokake panggonan ing revolusi. Sinau babagan gerakan kasebut, lan carane para produsen wis ngowahi paradigma lan nyurung wates-wates kasebut. Nggoleki wong, organisasi, lan teknologi sing ngetokake pemikirane maneh industri, bisnis, pembangunan ekonomi, lan pendidikan. Nemokake cara-cara sing bisa disedhiyakake dening jinis partisipasi ing gerakan kasebut menyang akses lan inklusi sing luwih gedhe. Temokake panemune dhewe, lan gabungake revolusi. Hardcover $ 25. 94.

-

Power of Pivot: Membangun Kehormatan Sukses Uncommon dening Trevor Gordon

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Ing Power of Pivot , njlèntrèhaké gagasan sing sukses ora nyata diwujudake liwat kasil navigasi pivot points, ora mung karo tumindak, nanging kanthi tembung lan sikap uga. Daya Pivot ora mung ing shift saka siji proyek menyang liyane utawa siji bisnis liyane. Daya nerangake saka carane sampeyan nangkep poros, carane proses apa sing kedadeyan, lan carane sampeyan pungkasanipun nangani poros kanggo nemokake apa owahan ing arah ndadekke. Paperback $ 19. 99.

-

Stepping Up: Akselerasi Potensi Kepemimpinan dening Niamh O'Keeffe lan Sarah Wood

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Apa sampeyan isih perlu rencana aksi inspirasi babagan carane ngunggahake? Stepping Up bakal menehi inspirasi lan nyedhiyakake sampeyan kanggo mangerteni lan nanggapi owah-owahan lan berkembang kemampuan kanggo mimpin dhewe lan liya liwat. Tindakake praktek limang langkah praktis babagan carane ngunggahake lan nepaki ambisi. Sinau ngreset aturan sampeyan ing lanskap sing komplek lan ganti. Ngembangake misi kepemimpinan kanthi mangerteni kenapa sampeyan pengin mimpin. Investasi ing awak dhewe lan mbangun kemampuan lan kemampuan saka pimpinan gedhe. Investasi tim sampeyan nggawa sampeyan ing lelampahan lan ngirimake asil apik. Akselerasi kemampuan lan potensial sampeyan, lan njupuk karir kepemimpinan sampeyan. Paperback $ 12. 70.

-

Cara Startup: Cara Perusahaan Modern Gunakake Manajemen Wirausaha kanggo Ngubah Budaya lan Drive Jangka Panjang Tumrap dening Eric Ries

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Ing The Lean Startup , Eric Ries nyathet praktek wiwitan sukses. Ing Startup Way , dheweke ngedekake manawa ana ing klompok organisasi sing anyar: perusahaan sing didegaké kaya multinasional ing GE lan Toyota, jaran tech kaya Amazon lan Facebook, lan generasi sepisanan saka Silicon Valley upstarts kaya Airbnb lan Twilio. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 27.

-

Eureka: How Invention Happens dening Gavin Weightman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017
Nalika panemune para ilmuwan nyedhiyakake kawruh penting sing wis nggawe inovasi, luwih kerep tinimbang ora dadi amatir sing seneng "wayahe eureka" nalika panemuan bisa dianggo pisanan. Isine crita menarik saka perjuangan, saingan, lan kepintaran saka loro inventor terkenal lan atusan wong sing wis dilupakan, Eureka nyedhiyakake pamrih anyar kanggo nggawe donya modern kita. Paperback $ 13. 40; Kindle $ 12. 73; Hardcover $ 16. 42.

-

Pengalaman Roller Tinggi: Carane Caesars lan Perusahaan World-Class Liyane Nggunakake Data Kanggo Nggawe Pengalaman Pelanggan Mokal dening David Norton

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Legend legendaris David Norton ngadadekake inisiatif-inisiatif sing nggawe Harrah's-Caesars Entertainment salah sawijining perusahaan pemasaran paling gedhe ing donya, nggunakake data kanggo ngenali peluang bisnis, ngembangake narasi kanggo ngedol ing saindhenging organisasi. Ing Pengalaman High Roller , dheweke nuduhake rahasia kanggo nggawe strategi marketing sing ora kalah. Saliyane ngrembug item inti kayata analisis analytics, customer management, lan loyalitas, dheweke mriksa kepemimpinan lan proses organisasi sing dibutuhake kanggo nggawe bisnis informasi customer-centric lan data. Kindle $ 18. 09; Hardcover $ 19. 04.

-

March 1, 2018