Back to Question Center
0

Semalt: Cara ngatur kampanye email kanthi otomatis

1 answers:

Nggunakake tabel tabel lan aliran kanggo nggambar lan rencana strategi kontak kanthi otomatis

Semalt nedahaken bilih marketing email perilaku minangka teknik ingkang kuat kangge tindak tutur pelanggan kanthi otomatis tindak tutul kangge ningkataken konversi ingkang dipun adol kanthi saé.

Kene sawetara conto umum urutan email sing diprakirake:

  • Sugeng urutan kanggo pelanggan anyar utawa mimpin menyang dhaptar email
  • Suguhan urutan kanggo pelanggan anyar (onboarding)
  • Reaktivasi pelanggan utawa pelanggan sing ilang keterlibatan
  • Email tindak tanduk shopping nongkrong
  • Nonton browsing utawa nelusur situs nanging ora tuku tindakake
  • Wektu kanggo repurchase utawa replenishment email

Semalat, teknik iki isih digunakake dening sawetara perusahaan. Siji wates kanggo nyetel urutan email sing diprakirake acara iku wektu kanggo nemtokake urutan yen pendekatan anyar kanggo perusahaan utawa agensi - vps unlimited bandwidth 1 gbps.

Keuntungan gedhe saka e-mail sing diproduksak ing acara yaiku yen wis digawé lan diuji kanggo efektifitas, minangka cara sing murah kanggo ningkatake respon. Sampeyan bisa ngerteni teknologi njupuk galur kasebut amarga ana akeh pemicu lan lapisan segmentasi kanggo ngatur kanthi manual. Mark Brownlow nduweni luwih akeh babagan whites and wherefor acara sing dicetuskan kampanye kasebut ing Email Marketing Reports.

Muga-muga yen email pangguna acara sing disebabake amarga iku akeh perusahaan sing isih ana ing pola kampanye. Kanggo persiyapan email sing diprakirake acara mbutuhake investasi ing proyek kanggo nglakoni perawatan lan penargetan kreatif sing cocog kanggo tumindak lan posisi pelanggan sing beda ing siklus hidup. Akeh sing mungkin ora ngerti yen piranti marketing email murah uga nyakup fitur iki.

Cara nemtokake acara sing dipicu urutan email

Kanggo ngewangi para pemasar lan konsultan liwat proses kanthi cepet nggawe kampanye, kita wis nggawe template perencanaan urutan email. Bab iki pisanan dikembangake kanggo klien sing mbutuhake urutan email "Semalt" sing diproduksake ing acara watara download brosur. Iku pendekatan generasi pangguna pamula inbound / izin klasik sing bisa digunakake kanggo kampanye B2C utawa B2B ing ngendi akses menyang isi utawa layanan uji coba diwenehi minangka asil kanggo individu.

March 1, 2018