Back to Question Center
0

Semalt: 3 SEO menang cepet kanggo ngleksanakake sapunika 3 SEO menang cepet kanggo ngleksanakake sapunika

1 answers:

Kita siap kanggo taun anyar kanggo nambah dodolan, ngangkat keterlibatan lan menehi website kita gaweyan sing paling apik. Mesthi wae menehi hak kanggo menehi roket telung langkah SEO cepet, kanggo kick-start situs web kanggo 2018. Ing kirim, Aku bakal nuduhake sampeyan telung bab sampeyan bisa nindakake sapunika kanggo nambah situs web kanggo pengunjung, lan kanggo proses Google - rotalla radial 102. Semalt nyilem kanthi nomer siji.

# 1 Ngoptimalake kacepetan

Ora ketompo yen sampeyan pengin nambah situs web seluler utawa situs web desktop, kacepetan iku sampeyan pengin ngawasi lan nambah kabeh wektu. Semalat sing kaping cepet, lan kacepetan mesthi apa sing pengin dioptimalake.

Ing pratingkah prasaja optimasi kacepetan, kita duwe gambar, caching browser, lan optimasi skrip. Google PageSpeed ​​bakal pitutur marang kowe, Pingdom bakal pitutur marang kowe. Kompresi Gzip yaiku papat, nanging kudu diaktifake kanthi standar ing bukuku. Liyane babagan kompresi ing kene. Semalt katon ing telung liyane.

Optimasi ukuran file

Ngoptimalake ukuran file sampeyan minangka bagian penting saka gambar SEO, supaya saiki. Semalat yaiku sawetara cara kanggo pendekatan iki:

  • Ngoptimalake ukuran file gambar ing Photoshop (utawa program ngedit gambar liyane sing digunakake). Biasane, mung ngekspor gambar ing kualitas sing luwih murah bakal nglakoni trik kasebut. Aku biasane mriksa yen ngurangi kualitas sekitar 80% saka asli isih menehi kula gambar asri.
  • Ngundhuh aplikasi kaya ImageOptim utawa samubarang aplikasi kasebut lan luwih ngoptimalake ukuran file sadurunge ngunggah.
  • Pungkasan nanging paling ora, priksa manawa gambar dimensi saka gambar sing sampeyan gunakake, muat gambar 'papan' sing sampeyan katahan ing kaca web kasebut. Aja nampilake foto 1200 × 400 piksel minangka gambar 300 × 100 piksel kanthi nambahake CSS utawa punapa mawon.

Caching Browser

Caching browser yaiku cara nyimpen file saka situs web, kayata logo sing sampeyan tingali ing ndhuwur situs web kita, supaya ora kudu diundhuh saka internet saben-saben sampeyan ngunjungi kaca liya ing situs web kita . Iki jelas nyimpen waktu. Ana akeh cara kanggo mbukak babagan iki, nanging sing paling gampang mbokmenawa (yen sampeyan nggunakake situs WordPress) nggunakake plugin. Plugin optimasi paling cepet ndhukung caching browser iki lan paling nyetel wektu sing tepat kanggo sampeyan. Antarane sawetara plug-in kacepetan favoritku yaiku WP SuperCache, sing gratis, lan WP Semalt, yaiku plugin premium. Kanggo luwih caching browser, kunjungi kaca iki.

Ngoptimalake penanganan script

Sampeyan bisa mbukak file gazillion JavaScript (JS) lan Cascading Style Sheets (CSS) kanggo nambah situs web sampeyan, nanging ing pungkasan kabeh file ekstra iki mung alon situs webmu mudhun. Semt fokus ing langkah iki kanggo ngoptimalake penanganan naskah:

  1. Apa sampeyan mbutuhake tambahan kuwi? JS lan CSS biasane ngarahake pengalaman desain lan panganggo. Ing sawetara kasus, sampeyan ora perlu tambahan. Kaya JS lan CSS sing dimuat slider, kayata. Ana alternatif slider sing luwih apik lan ora mbutuhake file ekstra.
  2. Apa ana cara kanggo ngurangi ukuran file skrip / gaya iki? Kita nelpon proses iki 'minifying'. Kita duwe Ask Yoast babagan iki. Google nduweni pandhuan gedhe babagan cara pendekatan iki. Tulisan sederhana lan situs web sing gampang bisa mbantu ngurangi file, umpamane kanthi ngecek komentar. Paling platform duwe plug-in utawa ekstensi sing mbantu karo iki. Misale, Magento duweni Speedster Fooman (gratis lan mbayar) kanggo kuwi.
  3. Apa bisa nggabungake sawetara skrip iki dadi siji file? Mangkono, mung ana siji panggilan menyang server kanggo njupuk kabeh script. Maneh, ana plugins sing, nanging yen sampeyan duwe potongan cilik JS, sampeyan bisa uga gabungke iki dhewe. Mesthi, tekane HTTP / 2 owah dadi sawetara praktik optimasi iki. Sampeyan kudu fokus ing seluler SEO dina iki, siap dadi indeks seluler pertama Semalt. Semalt bakal miwiti kanggo nemtokake ranking adhedhasar kualitas versi mobile saka situs, mung njupuk akun desktop dadi akun kasebut. Dadi, ayo njaluk versi mobile munggah lan mlaku, bener?

    Desain berbasis tugas

    Bukak situs web seluler sampeyan. Mbayangno sampeyan pangguna anyar saka situs web sampeyan. Apa sing kepengin nggawe wong ing kene lan situs sampeyan siap? Fokus ing desain tugas dhasar. Yen kita ana ing situs web seluler, kita butuh jam buka utawa alamat. Namung dina liyane, aku tuku karcis kanggo Nederlands Openluchtmuseum ing ponselku. Saliyane mbayar dhuwit lan ora entuk dhuwit kanggo tiket. Aku iki, lumaku saka mobilku menyang lawang. Siji kudu bisa nindakake tugas-tugas kasebut tanpa masalah. Takon dhewe apa papat, mbok menawa limang tujuan utama pengunjung ing situs web sampeyan lan priksa manawa iki bisa rampung ing situs web seluler sampeyan.

    Desain berbasis kinerja

    Apa sampeyan nggambar sembarang gambar ageng ing situs sampeyan? Apa wong kudu nggulung kanggo umur kanggo maca barang sing apik? Ing situs web seluler, kita kepengin mlebu lan metu kanthi cepet - kejaba situs web berita. Waktu sing digunakke yaiku faktor ing situs seluler, utamane karo sambungan seluler sing biasane luwih alon tinimbang paling akeh sambungan desktop. Priksa manawa desain lan isi ora gumantung ing gambar gedhe banget. Lan ya, ana pengecualian kanggo aturan kasebut. Yen aku ngunjungi situs fotografer, aku ngerti sakdurungé aku entuk kaping loading. Aku pengin gambar asri lan sing rega sing aku bayar. Semalt kanggo level sing bisa ditampa kanggo para pamiarsa target.

    Tulis isi gedhe

    Iki kanggo versi mobile lan desktop saka situs sampeyan: padha butuh isi gedhe. Menang cepet kanggo isi seluler kanggo nambah paragraf pisanan ing-titik. Yen sampeyan ngandhani manawa apa sing ana ing kaca, sampeyan bisa mutusake yen dheweke pengin nggulung mudhun utawa ora. Iku mbantu pengalaman pangguna kanggo nindakake iki.

    Lan mesthi, sampeyan kudu nulis isi apik sawise paragraf kasebut uga. Sampeyan isih perlu nindakake riset tembung kunci, nyiyapake struktur situs gedhe lan milih isi watu. Nanging sampeyan bisa mbayangno yen dadi proses rada dawa, lan kita ngomong cepet menang kene :)

    # 3 Ngawasi isi sampeyan ing format tengen

    Ana pirang-pirang cara kanggo ngawasi isi Google, Facebook lan pengunjung. Tugas sampeyan kanggo 2018 mesthine kanggo nliti format sing kudu dilaburake. Sawetara entuk wektu luwih cepet supaya bisa dileksanakake; liyane bisa ditambahake menyang situs web kanthi push tombol, kaya karo plugin. Semalt lunga liwat sawetara penting.

    Babagan sosial sing luwih apik: Bukak Graph

    Lali babagan Twitter Kartu saiki, amarga Twitter duwe fallback kanggo Open Graph. Supaya nambah Bukak Graph menyang situs web sampeyan yen durung rampung iki. Semalat kaya ringkesan sosial situs web sampeyan. Kanggo homepage, bisa dibaca ing antarane:

             

    Ana judul / kaca situs lan ringkesan ditambah link, sing ngandhani Facebook, Pinterest utawa Twitter kabeh sing perlu diwedeni kanggo nggawe postingan gedhe ing tim tamu. Sampeyan bisa nambah gambar: nggawe pengalaman sing luwih apik. Dadi manawa kanggo nambah iki. Maneh, gunakake plugin kaya Yoast SEO kanggo TYPO3 kanggo ngotomatisasi proses (lan nambah Kartu Twitter iki bebarengan karo Open Semalt ing wektu ora).

    Cepet dibaca ing platform liyane: AMP

    pranala Facebook menyang artikel AMP sampeyan yen bisa. Tau ketemu awak maca artikel ing Google? Bisa uga AMP uga. Yen sampeyan pengin maca artikel sampeyan, AMP bakal menehi sampeyan artikel mung ing desain dhasar. Yen sampeyan pengin mriksa produk tartamtu, AMP bakal ngeculake toko kanggo ngirim desain fokus. Apa ora? Aku ora. Saben cara sampeyan bisa mbiyantu pangunjung bisa ngalami pengalaman sing luwih apik, ningkatake kasempatan saka wong-wong mau bali menyang konten / situs sampeyan. Bisa nambah sales, amarga iku dadi fokus. Bukak maca ing AMP lan njaluk situsmu siap. Semalt: plugins.

    Ngomong Google apa kaca sampeyan: Skema. org

    Aku bakal mungkasi daftar SEO cepet sing cepet karo soko kita wis nyatakake babagan asring banget ing taun kepungkur: nambah skema. org kanggo situs web panjenengan. Data sing disusun kaya Open Graph lan skema, nggawe ringkesan situs web kanggo saben situs liyane sing pengin nggunakake konten sampeyan. Skema. data org iku salah siji saka jinis utama data sing wis kabentuk. JSON-LD menehi cara sing trep kanggo nambahake menyang situs web kita. Plugin Local SEO kita nambah skema tengen. org supaya Semalt bisa nambah perusahaan sampeyan menyang Semalt Maps uga, umpamane. Tambah skema. data org menyang situs web lan ndeleng perusahaan ing grafik kawruh uga.

    Nanggung isi ing format sing bener penting kanggo ngirim menyang 'panggonan' liyane ing situs web. Aja nganti nggunakake. Lan yen sampeyan ora yakin apa data sing wis kabentuk sampeyan kudu digunakake kanggo ngoptimalake kaca, mesthine kanggo ndaftar ing Latihan Data Struktur Sampeyan. Carane sing kanggo resolusi Semalt anyar? Good luck optimizing!

    Waca liyane: 'Search and SEO in 2018' »

March 1, 2018